SILICOANE...indrazniti...?
Raspunsuri - Pagina 2
Raza de soare spune:
quote:
Originally posted by Field_mouse
Am facut o mica "ancheta" la serviciu, in randul barbatilor- daca prefera sanii naturali, sau mici, sau mari, dar siliconati - TOTI au preferat sanii mici si nesiliconati!
Cam asa este. Apropos, stiti dupa cum isi dau seama de falsuri? Naturalii se misca, nu pleoscaie.
Si NU, n-as apela la asa ceva. Si oricum, chiar n-am nevoie...
Proaspat casatorita !
Nunta noastra - cateva fotografii
oanabbb spune:
FIELD MOUSE sunt cu prietena mea in fata calculatorului
si rad pt ca ea spune cam asa..,,barbatii aia mint cu nerusinare,
,
sper sa nu te superi,mai glumim si noi,eu nu prea sunt de accord cu ea,dar pt. ca e ingrozitor de capoasa...
o tine pe a ei.
si RAZA DE SOARE asta cu pleoscaitu e foarte tare!!
stati sa va zic una noua!cica a auzit ea ca in Brazilia se baga prin buric,<brrrrrrrrrrrrrr>si nu raman urme.
acum firesc ,intrebarea este ,la noi se face asa ceva?
si intrebarea mea ar fi,stiti unde as putea s.o leg?
ca o ia raaaaaau de tot!
Elise spune:
ba eu mi-as pune silicoane daca as avea nevoie, de ce sa nu pun?
eventual unele detasabile, si cu pompitza, ca la mashina, sa le scot sau sa le umflu cit si cum vreau, in functie de decolteul rochitzei!![]()
si cred ca i-ar suride si lui barbatu-meu (sa-mi pun eu, nu el!) desi teoretic cik "nu". ![]()
Atit i-ar trebui, sa zica "da, pune-ti".... clar ca ar dormi pe canapea din ziua aia, urmatoarea concluzie ar fi k nu-i place de mine "naturel"!!
Elise
oanabbb spune:
ELISE esti prietena ei pe viata.uite iti transmite
fetelor,daca nu apare nimeni cu cazuri concrete,gen
,,uite aia are noduli,sau cealalta a facut alergie,,poate
ar trebui sa fim mai tolerante cu biata fata,caci atata timp cat
nu.si pune sanatatea in pericol,din partea mea poa sa.si puna si 3 perechi.
va pupacim,
teo1970 spune:
si eu am o prietena care si-a pus tzatze acum vreo 3-4 ani (la Lascar), totul a fost si este OK, a avut ceva dureri dupa, dar ea zice ca a meritat si e f. multumita
Natasa spune:
Lasind la o parte glumele despre sini mari sau mici, orice operatie este un mare risc. Fata unei colege de serv. a murit a doua zi dupa o banala liposuctie- a facut embolie si s-a dus la 35 de ani. Trei copii au ramas fara mama, iar parintii sint distrusi. Asta e un exemplu care nu vine la a zecea mina, e cit se poate de real. De fapt, asta e ideea pe care n-o inteleg eu: de ce sa te supui de buna-voie la o operatie care implica un risc, daca nu e vorba de ceva vital? Daca reusesti sa-ti dai un raspuns care sa-ti justifice riscul de a-ti pierde viata, atunci ...go for it!
Elise spune:
Natasa,
cred ca astea sint exceptii - poti sa mori la fel de bine dintr-o raceala. Altii au murit pentru ca s-au proptit cu burta in volan la o frina mai brusca.
Eu era sa ma duc de suflet de la o analiza cu substanta de contrast la care a reactionat aberant organismul meu.
Stii cum e - cit e mosorul....
Dpdv statistic, riscul se considera ca exista atunci cind are o anumita "consistentza", nu 0,000001%.
Elise
Eliza5 spune:
Eu planuiesc sa-mi pun toamna asta :-)
Adevarul e ca de-abia astept sa pot sa port si eu o bluza in V
Imi dau seama ca o sa doara, imi dau seama ca e o operatie (ca atatea altele), cred ca beneficiile pe termen lung sunt mult mai mari.

- daca prefera sanii naturali, sau mici, sau mari, dar siliconati - TOTI au preferat sanii mici si nesiliconati!