SILICOANE...indrazniti...?
eu sunt o ,,aspiranta optimista,, la titlul de mamica
nu la cel de ,,siliconata,, ,dar nu as respinge ideea definitiv intr.un viitor f indepartat.dar am o prietena care stiindu.ma mereu pe forum ma pune sa intreb pareri,experiente,pt ca urmeaza sa se procopseasca , cu o pereche...
de aceea va intreb,stiti ceva experiente,atat pozitive cat si mai putin...pareri...poate sunteti fericitele posesoare si ne povestiti si noua...
Raspunsuri
Anderra spune:
Dupa nodulul pe care l'ama vut la san , dupa probleme pe care le'am tras , dupa operatia de la san de anul trecut si chinurile prin care am trecut asteptand rezultatele biopsiei.. ei bine, dupa toate astea, am zis ca ultimul lucru din lume va fi sa imi pun silicoane.
Si'a pus o colega de'a mea de la munca, si fara sa o sperii pe prietena ta ..insa a avut niste dureri f mari vreo 2 saptamani dupa ..
anda141 spune:
...sau sa se uite cum se face o operatie de implant ,eu nu mi-as pune in veci.
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=59001" target="_blank"> Salvati viata unui copilas oferind 5 euro la teledonul umanitar
Monica
si
ALBERT EDUARD
(19 ianuarie 2004 )
Album Albert
Natasa spune:
Mi-as opera sinii daca ar fi prea mari sau prea cazuti- astea sint operatii relativ usoare. Daca asta m-ar complexa, as face-o. Dar sa ma supun de buna voie unei operatii dureroarse -si cu toate riscurile pe care le implica o operatie- asta n-o pot intelege. Daca prietena ta e o figura publica si face bani din cum arata, sa zicem ca e o necesitate pentru a atrage atentia, dar daca nu... In general de ce ai vrea doua pungi in sinii tai?:) Arata artificial, nu pacalesti pe nimeni si in plus riscurile nu sint de neglijat.
oanabbb spune:
NATASA ai fost f simpatica.chiar am sunat.o si i.am citi
mesajul.a ras.nu ,nu e deloc persoana publica,nici nu face bani in asta,e casatorita,sotul o iubeste,e o chestie mai veche de.a ei.
nu.i e frica de durere,dar pe mine m.a pus pe ganduri ce.a zis ANDERRA ,intr.adevar astea sunt probleme,eu am trecut prin asa ceva,biopsii si tot tacamul cu , colul uterin,aceleasi spaime..ganduri negre
Adrianai spune:
Am vazut cum se pun silicoanele. Si cred ca m-as incumeta.
Ce sa-i faci sufera baba la frumusete.
Noroc ca nu am bani... dar am sani
WARNING: I have an attitude and I know how to use it!
Natasa spune:
Exista documentare pe Discovery despre implanturile cu silicon si daca nici dupa ce le vezi nu-ti trece cheful, inseamna ca trebuie sa faci operatia :)
Cit despre dureri, Jojo a fost sincera dupa ce si-a pus silicoane si a povestit ca doare infernal si nu trece cu calmante citeva zile bune dupa operatie.
Oana, ma bucur ca v-ati amuzat! :) Poate o convingi sa-si ia doar niste lentile de contact colorate-isi schimba si look-ul,scapa fara dureri si cu bani in buzunar! :) Iar cu banii care ii ramin pleaca intr-o vacanta de nota 10 cu sotul!
oanabbb spune:
DANIELA ferice de tine!![]()
ADRIANA esti mortala!
acum serios daca stiti niste cazuri asa mai deosebite,in sensul ca
au avut ceva probleme dupa,va asteptam cu ceva comentarii!
eu fac naveta acu intre aspirante si femina,ca tre sa impac si capra si varza![]()
Field_mouse spune:
As indrazni sa fac mai multe operatii estetice (cele legate de varsta, gen lifting, ridicarea sanilor, etc.), cand va fi nevoie, dar silicoane - NU. Nu are sens. Daca ai complexe in legatura cu sanii mici, silicoane nu cred ca rezolva problema, ca tot se vede cu ochiu liber ca nu e natur produkt.
Am facut o mica "ancheta" la serviciu, in randul barbatilor
- daca prefera sanii naturali, sau mici, sau mari, dar siliconati - TOTI au preferat sanii mici si nesiliconati!