Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 30

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Alipiticot eu stiu pe cineva care inchiriaza o garsoniera la mare dar in Neptun.Daca te intereseaza zi-mi, si-ti trimit detalii.
Crinuta si Iustin mananca aproape singur, dar felul doi , la ciorbita nu il las eu ca si-ar pune-o mai mult pe el.
Kris sa ne zici ce face Bia. Sper sa nu aveti iarasi probleme.
Iustin este mai bine inca nu si-a revenit complet dar oricum nu mai face febra si mananca binisor.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Alipiticot, am vazut pozele voastre si sunt super! Burtica e frumoasa rau!

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Paula ti-am scris PM cu ce stiu eu pe acolo.

Am vazut pozele cu voi, e foarte simpatica Raisa si burtica la fel Sarcina usoara in continuare!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns kris spune:

Crinuta, mersic Nici eu nu prea tolerez toanele oamenilor! Ma implic prea mult si de aceea cer la fel. Imi pare rau ca esti expusa la astfel de situatii!.

Simona, posibil sa si visat urat! dar totusi nu e prea mica pt asa ceva?

Bubu, para a tolerat-o intotdeauna. Poate nu in combinatie cu porumbul, desi au fost servite separat si la un interval de 24 ore.

Magga, cum stai cu intarcatul? A-ti reusit? Iti multumesc!

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00

Mergi la inceput

Crinuta, si eu am gasit in I scaun boabe de porumb, dupa ce a servit porumb. Ma mira faptul sa o doara burtica de la el, deoarece a mai servit porumb in urma cu vreo saptamana si nu a avut absolut nimic.
Totusi , ma gandesc ca porumbul sa nu fi fost tratat cu ceva anume..

Coraly, poate sa-i fi picat greu. Eu nu am nimic de la porumb si sunt innebunita dupa el. Daca a-ti fi vazut cum manca Bia..cu ce pofta si tot imi cerea..imi pare rau ca nu am fotografiat-o!

Paula, 29 de saptamani deja? Sarcina usoara in continuare! O sa mai rectific cate ceva in alimentatia Biancai..poate si de la "diversele" pe care le mananca..o mai doare burtica. Sper sa nu se mai repete la noapte..

albume foto

Mergi la inceput

tuturor, le meritati din plin!

GabiI, iti multumesc de ? Suntem bine, multumim Celui de Sus! Masa de pranz a cam refuzat-o desi o servea cu placere.

Mamaita , cand a venit de la servici, de obicei inaintea mea, si a aflat ca fata nu mancase prea bine, i-a gatit cate ceva bun.. si a papat cu placere. Cartofi fierti cu unt, dupa care i-a facut musaca pt urmat 2 zile si gris cu lapte. Iar pt felui I , supa cu fidea. Nu de alta, dar ca sa va mai dau idei. sa le gatiti copiilor vostrii.

la toti piticii!

albume foto

Mergi la inceput

Fetelor, astazi m-am intalnit cu Anda si cu Irinuca. Irinuca, e o scumpa foc, si tare neastamparata! Ii place mult sa o tachineze pe mami,

Inca o data la amandoua!

albume foto

Mergi la inceput

Paula, sa nu uit! ti-am vizionat pozele, sunteti minunati cu totii! Ai o frumusete de fetita! Si o burtica atat de draguta, ce mi-e dor sa raman si eu insarcinata.

si la fetita si la burtica!

albume foto

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

Kris, multam de intrebare. atunci cind pusesem intrebarea nu-i mai dadusem deja de vreo doua zile, am scapat cu bine si aproape fara sini. multumesc mult pentru sfaturi, n-am stat legata decit o zi sau doua, avind in vedere ca a fost f treptat chiar nu am avut probleme.

Pentru cine nu mai poate, nu mai vrea si nu stie cum sa intarce puiul eu am ales sa fiu sincera cu ea, i-am spus ca nu mai este, s-a terminat, nu mai au sinii acum laptic, mai tirziu, miine si tot asa pina nu a mai fost deloc. a inteles si a acceptat situatia cu foarte multa maturitate; e adevarat ca am simitit pe undeva ca e pregatita. cine stie, poate cind o fi sa fie functioneaza si la voi.

frumosi copii, sa tot mai faceti!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lavinia345 spune:

Fetelor multumesc mult ca va interesati de noi,suntem bine,incercam sa ne traim viata normal,fara panica.Probabil ca joi dimineata vom pleca cu unul din distrugatoarele britanice,spre Cipru.Nu stiu cate ore facem,dar cred ca multe,asa am inteles de la BBC,desi cu avionul se fac 20 minute.Apoi in Larnaca nu stiu cat o sa stam,nu stiu daca o sa pot merge spre Londra fara viza sau daca o sa am o legatura imediata spre Bucuresti.Se anunta o calatorie grea si obositoare,sper ca Natalia sa fie ok si sa nu-mi de-a de furca.Am bagajele facute dar inca nu am inteles daca pot lua o geanta mare de persoana sau doar o geanta cu 10 kg.Francezii si germanii au recomandat cetatenilor lor sa ia cu ei si mancare pentru 24 de ore.Britanicii zic ca au mancare pe nava si paturi.Nu stiu exact ce va fii,am inceput sa am emotii,va trebui sa gasim si un taxi care sa ne duca pana in port in Beirut.In rest astazi nu prea m-am uitat la tv doar sa nu ma panichez,jupanul a fost foc si para toata dimineata si dupa-amiaza,toata zona noastra de altfel e ca un furnicar,e plin de refugiati care dorm in scoli si pe unde apuca pe saltele.Mancare nu se mai gaseste,e bataie pe fructe,bancile deschid doar 2 ore pe zi,tigari nu mai sunt,orez,faina,zahar,ulei,benzina.De altfel supermarcheturile(sunt 2 mari supermarchetruri in zona nu mai au deloc alimente,nici cei mai banali biscuiti nu ii mai gasesti.Israelienii au folosit aseara niste bombe numite vacuum,care sug tot aerul din jur pana aterizeaza.Daca te aflii in zona pur si simplu te trage spre bomba si nu va mai zic care sunt conditiile in care mori cand explodeaza.Scuze pentru detalii dar m-am gandit ca sa descriu cat de cat cam ce se intampla pe aici.Mobilul nu mai are semnal de ieri,fixul cand merge cand nu,curentul ni-l taie mai mult ca inainte si israelienii ameninta ca vor arunca in aer toate centralele electrice.Va pup,o noapte frumoasa!

Lavinia

poze Natalia

Mergi la inceput