Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 31

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns gabi.i spune:

Lavinia m-a cutremurat ceea ce ai scris .Ma gandesc la voi si ma rog sa va ajute Dumnezeu sa scapati cat mai repede de acolo.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns V. Erica spune:

Lavinia, nu pot sa cred prin ce treceti! Dumnezeu sa v-ajute sa ajungeti sanatosi acasa!

Nihil sine Deo!
Dana, Eric (27ian02) si Ruxi (10ian05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alipiticot spune:

Multumesc mult pt cuvintele frumoase.
gabi noi vrem in saturn,deoarece sotul va face tratament balnear,are o lombociatica si pe langa saturn,mangalia si eforie au baze de tratament.Daca am sta in neptun in fiecare zi ar trebui sa plece cu masina sa faca tratamentul si ar fi prea obositor.Multumesc mult sper ca nu te superi.
lavinia,e groaznic ce povestesti sper sa ajungeti cu bine in bucuresti sai londra,undeva unde sa fiti in siguranta.
Kris si eu gasesc mereu mancare nedigerata in scaun ,dar nu cred ca de la asta e...ei inca nu au putere sa digere tot.Pe cand si tu cu burtica?
Simona ma duc sa citesc msj,merci mult.
Bubu si tu ai un nazdravan frumos foc.
Fetelor,apropo de frumusete,ori avem noi o grupa deosebit de frumoasa,ori ca sunt ai nostri dar mereu cand am vazut pozele am admirat copii cat de frumosi sunt.Interesant este ca in parc nu mi se par toti asa.
O zi buna si multi

Paula 29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)

poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Erica, chiar ma intrebam pe unde esti de nu mai scrii nimic.

Alipiticot, intr-adevar, avem in grupa copii super frumosi, nu doar frumosi.

Cine deschide capitol nou?

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Witchie spune:

Crinuta mie imi merge naspa netul, te rog deschide tu.

Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Ok Anda, incerc.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns lbelciug spune:

Doamne Lavinia, cum sa va traiti viata "normal" in conditiile astea? Eu ma mir ca ati ramas atata vreme pe loc, eu cred ca as fi plecat de la primele semne de razboi. Sunt de-a dreptul inmarmurita de armele cu vacuum. Habar n-aveam ca exista asa ceva. Eu lucrez cu clienti din Israel, insa dupa ce mi-ai povestit treaba asta, mi-am schimbat radical parerea despre ei. Cata cruditate, ce nenorocire e acolo! Sa va ajute Dumnezeu sa ajungeti repede pe pamant sigur si sa ne fereasca pe noi toti de razboaie...

Liviana - mamica fericita a lui Matei (21.02.2005)
Iunie 2006
Grecia 2006

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns jone spune:

kris - raspund dupa multe pagini.ai intrebat cum s-a terminat.
a fost in vizita matusa-mea si ea la fel ma indeamna sa ii fac o radiografie ca sa nu aiba displazie ptr ca merge leganat.
stau in dubii.revin ca mi s-a trezit odorul.
pupici

jo si alexandra

"stiti soarele ala pe care tot il astept sa rasara si pe strada mea???inca il mai astept!"

Mergi la inceput