Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)
Raspunsuri - Pagina 29
crinuta spune:
quote:
Originally posted by PatriciaArdeleanu
Witchie, ok, le iau cu mine. Eu ajung la birou dupa ora 13 direct de la cursuri, asa ca ramene sa vb dupa ce ajung aici sa vedem cum facem, da?Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Patricia, ce cursuri?
Crinuta si
Rayan
magga spune:
tocmai am auzit pe bbc ca au sosit niste nave britanice (aia zic warships) care trebuie sa avacuze mai mult de vreo 20 de mii de cetateni britanico-libanezi.
singura mea grija e legata de faptul ca lavinia avea si niste drum de facut pina in beirut nord, sper ca totul e bine.
PatriciaArdeleanu spune:
Crinuta, ECDL (European computer driving license).
Sper sa fie totul in regula cu lavinia si fam ei!!
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
magga spune:
fetelor, lavinia e bine. nu au plecat inca, or s-o faca, dar nu stiu inca exact cind.
pup
coraly spune:
Kris, si eu cred ca burtica e de vina. Porumbul si para sunt mancaruri grele si pentru noi (mie imi pica greu tot timpul), dapoi pt ei micutii...
Coraly si Sergiu
poze
crinuta spune:
Merci Magga. Cum ai dat de ea?
Fetelor, Rayan vrea sa manance singur. Deja mananca binisor cu furculita. Bine, el avea incercari de mult timp dar de obicei baga lingura saub furculita goala in gurita, pe cand acum infinge furculita in mancare si dupa aia o duce foarte bine in gurita.
Patricia, am inteles. E greu cursul? E in engleza?
Crinuta si
Rayan
PatriciaArdeleanu spune:
eu nu i-am dat porumb decit cite un bob cind mincam eu. stiu ca e greu si de aia. dealtfel mai stiu ca si castravetele si pepenele rosu sint foarte grele chiar si pentru noi, chiar daca au multa apa.
crinuta, este in romana. Nu este greu, multe lucruri deja le stiu, dar pe linga asta se invata toate aplicatiile Microsoft (word, excell, powerpoint si Acces), notiuni de hard, soft, si certificatul este recunoscut in toata lumea, din cite stiu.
Se fac niste traininguri la noi si mi-am ales asta (stiu ca va fi o cerinta in viitor), si limbi straine -franceza si spanish (sint limbi unesco amindoua)-franceza o stiam odata f bine, acum sint...tabula rasa![]()
Patricia si
Rebecca (05.02.05)
Witchie spune:
Ok Patricia dai un semn cand esti in zona, foarte multumesc!
Ubi, deocamdata de bani nu e nevoie. Dar te tin la curent.
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
magga spune:
crinuta, am dat de ea pe net, spunea insa ca nu prea au curent. in rest parea ca e bine toata ziua cu prietenii la narghilea si povesti.
alipiticot spune:
Buna!
Ma bucur ca Lavinia e bine,sper sa poata pleca in siguranta si sa se termine odata cu toate....
Pt copii sensibili la burtica,e bine de avut grija ca e pacat sa se imbolnaveasaca asa des si mai ales ca prin enterocolite se pierd multe minerale.Cum am zis noi nu avem probleme,toata familia suntem la fel,de asta nici nu stiu ce sfat sa dau ,ce alimente merg si ce nu.Din pacate asta se observa din experienta care in cazul acesta nu e prea placuta.
Simona,tu ziceai ca ai fost in Saturn.Si noi tot acolo vom merge,unde a-ti stat?
Cum e in saturn,noi nu am mai fost acolo....am inteles ca sunt 2 aqua gim...si multe chestii pt copii.
Vom pleca fara bilete si mi-e cam frica sa nu cautam de nebuni cazare ca e cam mica statiunea....daca ai ceva sfaturi....
Am reusit sa mai pun si eu ceva poze.
http://community.webshots.com/album/552352241tCcVtv
Burtica e bine,Amaya ma bucur pt tine ca esti bine si pt toate fetele.
Va pup si toate cele bune!
Paula
29 sapt si minunea Stefana Raisa(d.n. 11.02.2005)
poze noi
http://pg.photos.yahoo.com/ph/paula_paduraru/my_photos