Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)

Raspunsuri - Pagina 28

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Ubi spune:

Anda - nu am lucrusoare din pacate dar daca crezi ca putem sa o ajutam si cu bani sunt aici. Numai sa-mi spui. Si eu am auzit de magazinul de lucruri confiscate - o mamica cu care ma plimb prin parc are carucior sport de acolo si pare rezistent.

Doamne ajuta sa fie Lavinia si fam ei in siguranta. Tot timpul ma gandesc la ele si intru si seara si dim special sa vad daca a scris ceva.

www.ubi.ro
http://pg.photos.yahoo.com/ph/criszaman/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Amaya sarcina usoara in continuare!

Vad ca discutati despre bb2. Si la noi e in plan dar mai incolo. Dupa ce uit cit de greu e cu un bb mic Sigur va fi greu, mai greu ca pina acuma, dar ma gindesc ca are sens sa fie mai multi frati, mai mult pentru ei (dar si pentru noi, bineinteles).

Kris daca a plins doar atunci putin, poate a visat urit sau i-a fost prea cald. Ma bucur ca a prins din nou curaj.

Crinuta spor la pregatirile pentru ziua ta, sa dai petrecere mare!

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

Nu stiu daca fac petrecere mare, dar ceva simbolic parca as vrea.

Si eu ma gandesc ce s-a intamplat cu Lavinia si familia ei si ma mai gandesc ca daca se extinde razboiul asta?
Cand ma gandesc la asta nu mai vreau sa plec.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bubu05 spune:

Feteleee, ma bucur ca va place cum arata tortul si va confirm ca e super bun! Ce bine ca mi-a iesit din prima!

Liviana, nu-i nici o ocazie, dar am facut repetitie pt. ziua mea .

BDana, eu tot Hulala am vrut sa iau, dar nu am gasit si am luat altceva, dar a fost buna. Eu o fac la robot si in 3 min e gata intarita.

Crinuta, ai dreptate, si mie mi-e o sila de astfel de oameni, mai ales ca in meseria mea mereu trebuie sa fii dragut, ingaduitor, chiar daca te mai scot din sarite clientii, le explic de n-spe ori pe acelasi ton calm pana inteleg. Si ma enerveaza de nu mai pot cand ii vad pe altii cum se comporta...nu stiu daca va ajunge vreodata tara asta sa fie ca altele in privinta civilizatiei....

Kris, se poate sa o doara si burtica...de-aia iti ziceam ca anumite fructe sunt mai pacatoase, si para de exemplu e la fel...Eu cred ca sunt inca prea mici sa manace totul alandala...pere, caise, porumb fiert...o gura poate si atat...eu le evit cat pot deocamdata stiindu-l pe Vladut mai sensibil cu burtica.

Oana si Vladutz (2 ianuarie 2005)
Poze cu Vladutz

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns magga spune:

hello fetelor!

nici eu nu stiu nimic de lavinia. am sunat azi la consulatul britanic aici sa intreb daca ma pot linisti cind si cum isi scot cetatenii din liban si mi-au spus ca nu au voie sa dea informatii asa oricui.

celelalte mamici: scuze pt off-topic, va rugam
sirimie, eu abia am venit acasa. azi noapte am scris un ditamai mesajul cu de la adam si eva in middle east, apoi m-am gindit ca ar fi bine sa pastram subiectul ca sa le imbarbatam pe fetele noastre disperate, niste mamici ca noi toate, neputincioase si speriate pt copiii lor, indiferent de ce parte a bombelor sunt. asta si pentru ca eu am o parere mai transanta despre statele arabe din jurul israelului si libanului. pina la urma l-am scurtat mesajul, dar n-am mai apucat sa-l postez.

Mergi la inceput

Kris, si eu inclin sa cred ca e tot de la burtica. sau poate un cosmar? noua ni s-a intimplat o data sa se trezeasca copila in miez de noapte urlind ca din gura sarpe (m-am speriat si eu). nici acum nu stiu ce a fost ca tot asa a adormit un pic mai tirziu.

eu de la farmacista mea am un praf de glicerofosfat de magneziu din care ii dau un pic cu apa cind mi se pare ca are burtica incordata. face minuni la crampe. imi pare rau, of mititica.

Anda, esti formidabila!

Mergi la inceput

fetelor, ma scuzati, eu trec pe aici mai in graba si nu scriu decit daca stiu, va pup pe toate si care afla prima ceva veste de la lavinia, va rugam dati-ne si noua de stire.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns PatriciaArdeleanu spune:

Witchie, ok, le iau cu mine. Eu ajung la birou dupa ora 13 direct de la cursuri, asa ca ramene sa vb dupa ce ajung aici sa vedem cum facem, da?

Patricia si Rebecca (05.02.05)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns crinuta spune:

quote:
Originally posted by magga

fetelor, ma scuzati, eu trec pe aici mai in graba si nu scriu decit daca stiu, va pup pe toate si care afla prima ceva veste de la lavinia, va rugam dati-ne si noua de stire.

Magga, eu cred ca eu plecat din tara, deoarece altfel ar fi scris.

Kris, azi Rayan a avut 2 scaune in care am gasit inca porumb de acum 3 zile, dar dureri de burtica nu a avut.

Crinuta si Rayan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns sirimie spune:

Aici a postat Lavinia spunind ca asteapta evacuarea impreuna cu cetatenii britanici, pentru ca sotul ei este britanic: http://forum.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=80115&whichpage=5

Eu sper ca sint bine cu totii...

magga fetele care trebuie sa isi paraseasca locuitele din cauza razboiului nu au nici o vina pentru ca se intimpla , sforile sint trase de mai marii planetei...

Va dorim sa cresteti mari si frumosi!

Simona & Vladut (27 februarie 2005)

Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos

Poze de la Mot

Mergi la inceput