Ai nostri, ca brazii - ianfeb05 (22)
Raspunsuri - Pagina 27
crinuta spune:
Pai ma mut la mare daca pe asa e.
Adevarul e ca am inotat, sunt innebunita dupa inot, este pasiunea mea nr 1.
Acum sunt in cautare de saloane de remodelare corporala. Daca gasesc ceva fain aman plecarea, deoarece in Saudi costa de la 1000$ in sus si zau ca nu avem banii astia pt asa ceva.
Crinuta si
Rayan
kris spune:
Patri, ma rectific. Sa-ti traiasca finutul! Eu asa am inteles. Sa fie sanatos si sa aibe parte de o viata linistita si frumoasa!
BDana, Liviana, Crinuta, 

Dar e posibil sa mai aibe crampe si a 2-a noapte? Eu tind sa cred ca ar fi de la maselutze..Dupa amiaza voi incerca sa o verific..Iar fructe, nu i-am dat decat o banana si seara o para.
Crinuta, si cum ramane cu o intalneala cu puiutii nostrii! Desi eu nu pot urmat 2 week.. Poate facem cumva sa ne vedem..Apropo, in ce zona stai?
Anda, cu deosebita placere , o voi ajuta pe prietena ta. Poate si laptic ii trebuie, sau poate inca o alapteaza. Daca nimeni nu ofeta carut, eu o pot ajuta cu placere. Exista un magazin de confiscate pe la p-ta. Minis, unde au carucioare sport, mai simplute ce-i drept cu numai 180.000.. Si eu i-am luat Biancai si sunt f rezistente. Au pozitie fixa , si nu au parasolar, dar cu o palariuta se rezolva... Astept sa-mi scrii pe msn.

albume foto
Kris si Bianca Maria (26.01.2005) ora 14.00
Witchie spune:
Patricia, Merci, le poti aduce maine la serviciu? si ne vedem in pauza ta de masa.
pt tine!
Leta ne da un carucior, merci Leta
!
edit: stiti ceva de lavinia si de natalia?
Anda, mama Irinei
domnisoara Irina
Pe unde umbla Irina noaptea
BDana spune:
Mai fetele, cred ca marea le slabeste doar pe cele pe care le vede rar. Cu mine este indiferenta, ca sa nu zic mai rau.
Pe mine cred ca m-ar slabi muntele ![]()
Crinuta ce frisca vegetala folosesti. Eu doar Hulala am incercat dar atunci ma apucasem de experimente. Voiam o frisca mai naturala, dar mi-a iesit o zeama chioara.
Dana, mamica de Cristian
(13.01.2005).
crinuta spune:
Kris, stau langa Gara de Nord.
Mai e vreo amatoare de electrostimulare si altele?
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
Crinuta, eu am fost amatoare, dar acum nu se mai poate...daca vrei iti recomand un salon unde am fost si de care sunt extrem de multumita (si unde voi reveni dupa sarcina). Este langa Politia Capitalei (asta ca sa stii daca te intereseaza zona).
Oana
10+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
crinuta spune:
Amaya, pe unde vine asta?
Eu am gasit unul in piata Lahovari si e destul de aproape de mine, dar astept si alte recomandari.
Kris, pai nu stiu ce sa zic cu intalneala, mai ales ca nu stiu daca plec sambata sau nu. Daca ma apuc de tratamentele astea sigur mai stau.
Inca nu am terminat nici cu suprealegalizarea diplomei de doctorat a sotului, deoarece intai trebuie vizata la Minsiter diploma si asta o vom face abia joi, deoarece abia atunci ne-au programat.
Daca ma decid sa nu plec iti spun.
Pana una alta eu vreau sa il duc pe Rayan la gradina zoologica. A mai fost cineva recent? Cum e?
Dana, de regula am folosit Hulala, dar am incercat si alte tipuri si a mers.
Si eu prefer frisca naturala, deoarece nu se compara la gust, dar sincer nu am incercat inca, mai ales de cand cuLady's fingers nu ma mai tenteaza deloc diplomatul.
In cateva zile e ziua mea si nu stiu ce tort sa fac. Daca plec sambata ar trebui sa o fac mai devreme, mai ales ca mama e cu o zi inaintea mea.
Cica mi-am adus martipan alb doar de acoperit tortul din Saudi. Vreau sa fac ceva special, dar deocamdmata nu am idei.
pupici
Crinuta si
Rayan
Amaya spune:
Crinuta, salonul este pe str. Alexandru Beldiman, se face dreapta din Bd. Elisabeta in sensul spre Pta Universitatii si este prima strada inainte de Calea Victoriei si in capatul ei se vade cladirea Politiei Capitalei(o cladire f. mare). Sper ca intelegi explicatiile mele. In realitate este foarte usor de ajuns. Se numeste Body Temple, uita-te la www.bodytemple.ro .
Oana
10+ si
nazdravanul Andrei (18.02.2005)
sirimie spune:
Crinuta si mie imi pare rau ca nu ne-am intilnit. Noi am fost la Saturn dar ne-am plimbat si prin alte parti, trageam o fuga la Eforie. Eu m-am ingrasat la mare, nu am stat mult in apa pentru ca il aveam pe bb agatat de git
am fost nedespartiti acolo si acuma plinge dupa mine.
Kris multumim. BB inca mai are muci. Imi pare rau ca a racit asa usor, ma asteptam sa fie mai rezistent
.
Bubu, Liviana am sa pun poze cit mai curind. Mi-a placut, as mai fi stat..
magga ce rau imi pare ca nu ai timp sa vorbim despre politica din Orientul Mijlociu
Natalia spunea ca asteapta sa fie evacuata impreuna cu sotul ei care este cetatean german parca. Sper ca sint in siguranta.
Va dorim sa cresteti mari si frumosi! ![]()
Simona & Vladut (27 februarie 2005)
Poze la http://pg.photos.yahoo.com/ph/seirimie/my_photos
Poze de la Mot
crinuta spune:
Amaya, merci mult.
Sirimie, si Rayan este din ce in ce mai dependent de mine, face niste crize cand nu ma vede de nu se poate.
Cand am o dispozitie mai buna va spun ce a facut alaltaieri seara la culcare.
Acum sunt intoarsa pentru m-am saturat de oameni rai.
Mama s-a dus la administratia financiara, pt ca vezi Doamne desteptele alea nu gasesc nu stiu ce fise fiscale, fise depuse de contabila.
Mama nu se pricepe la asa ceva, e o persoana tare blanda, si acum am sunat-o sa vad ce a facut si mi-a spus ca a tipat aia la ea, a repezit-o intr-un hal de nu se putea.
Ei uite ca eu una nu sunt dispusa sa tolerez asa ceva.
Acum o saptamana la fel a fost pentru sot.
Ii trebuiau niste semnaturi de la fac. de medicina, chestii formale, iar din 10 oameni 8 au fost ultra scarbosi.
Nu mai zic cum a fost ieri cu telefoanele pt Minister, telefoane la care nu raspunde nimeni.
Totul e o bataie de joc. Oamenii sunt tot mai rai.
Pot trece peste multe, dar nu peste impolitete.
Chiar ieri eram la coada la Minister pt a obtine o informatie, si era una care taia si spanzura pe acolo, la care eu zic tare " pe asta n=o reclama nimeni"?, la care cei de acolo imi spun " pai da, noi suntem de vina ca acceptam".
Uite de asta nu merg lucrurile in tara, deoarece ne e jena sa ii reclamam pe cei care fac abuz in servici, sau pe cei care nu au pic de respect si ii trateaza pe ceilalti ca pe ultimele gunoaie.
Sorry, eu nu sunt dispusa sa tac, sa ma las calcata in picioare, doar pt ca mi-e jena, sau frica sau mai stiu eu ce.
Sunt pusa pe reclamatii si scandal, si cum mi se iveste ocazia am sa trec la actiuni.
Sper ca macar in 500 de ani romanii sa se trezeasca, ca altfel nu vad nimic bine pentru tara asta.
Sa nu va spun la mare peste ce necioplitit am dat. Vroiam sa imi cumpar o rochie si era o vanzatoare care nici nu se uita la client, si mai avea si o fata acra pe deasupra, si uite asa de ambitie nu am cumparat nimic de la ea, desi as fi vrut, doar pt ca habar nu avea sa se poarte.
La fel am avut si faze la autoservire ( nu la toate, am avut si parte de persoane dragute), cand nu aveau rabdare sa iti explice ce si cum si te repezeau.
Oi fi eu prea sensibila, dar pe mine astfel de intamplari ma afecteaza rau si nu vad de ce trebuie sa suport toanele oamenilor.
Hai ca m-am racorit, chiar aveam nevoie de asta.
Crinuta si
Rayan