Bebelusi de noiembrie-decembrie 2005 (70)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns tania-z spune:

XANDRA, pupici si voua! - ce bine ca mai reusesti sa intri din cand in cand.

CRISTINA-Negara, tot respectul pentru mamicile cu gemeni! Eu sa am doi Stefani cred ca as fii deja carunta!

PITIC - mi-ai amintit de ultima mea discutie depre diversificare cu dr. lui Stefan. E stateam ca la interviul de job si puteam intrebari la care asteptam diverse reactii. ca sa intelegeti, dr. asta e f categorie si foloseste un ton can dur, asa ca daca ei i se pare ca te aberezi 9desi, dupa mine, o mamica poate sa intrebe orice aberatie, decat sa faca prostii) sare de fund in sus si zice ceva de genul " eu nu sunt de acord cu asa ceva!". In fine, imi descrie cu sa-i fac branza de vaci sieu intreb: lapte degresat sau integral? Se incrunta la mine si incepe sa-mi toarne: cat de importante sunt grasimile le bebelusi (pana la 2 ani, ca de atunci, zice ez, e pericol cu colesterolul). Mi-a insirat: unt in piure, ulei de masline, lapte integral pt branza si iaurt chiar si 3%! Mi-a zis ca a vazut o gramada de bebelusi cu pielea uscata din cauza lipsei de aport de grasimi din alimentatie. Eu m-am conformat, sper ca e ok, noi oricum nu aveam pielea uscata, doar bronzata .

ILENUTZA : tare haios trebuie sa arate cu dintii aia de sus! Nu pui niste poze???

Tania & BB Stefan (17.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns melku spune:

buna ziua,

De doua zile, de cand cu "mamaliga" si alte cele, incerc sa-mi dau seama daca io sunt cea care am suparat-o pe Ripley cu mesajele mele.
Am recitit ce s-a scris atunci si n-am vazut nimic jignitor, doar ne-am spus parerea, fiecare dupa cum i-e firea, ca sa nu fie forumul asta numai pt. urari de la multi ani, dupa cum tot Ripley spunea.
Daca, totusi, mesajele mele au creat supararea, draga Ripley, imi cer scuze de mii de ori, nu am avut nici o intentie rau voitoare, nici de jignire a cuiva, Doamne fereste. Iarta-ma de mii de ori si revino pe forum ca postarile tale sunt foarte importante pt multe dintre noi.
Io scriu destul de rar, dar citesc cam tot ce se scrie si stiu ca tu dai sfaturi super-utile multora dintre noi, asa cum ti-ai scris parerea despre bubitele Dariutei mele cand am avut nevoie de ajutor (si marturisesc sincer ca pe tine te asteptam sa spui ceva, stiind ca te pricepi cat de cat).
Pliz revino pe forum!
Si ar fi bine ca de acum inainte sa nominalizam cand nu ne convine ce a scris cineva ca sa se stie la cine se face referire ca mie nici acu nu-mi vine sa cred ca io am fost de vina...biata mamaliga.

Ela, cred ca faceam atac de inima. Si io merg cu liftul dar acum imi tremura picioarele cand ma urc in el de cand am citit ce-ai patit. Dariuta ta draga are ingerul la lucru zilele astea. Cum se mai simte cu asa zisa bolicica?

Dayssy, ai grija te rog de ginerica al meu ca e tare scump. Ce face? A mai facut febra? sper ca nu...da un semn.

melku & bebe Daria (2 noiembrie 2005)

POZICI PROASPETE - AVEM 7 LUNI

Varsta Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns proadelina spune:

Buna mamici de bebici! Sa stiti ca urmaresc cu interes dicutiile despre mancarica, pampersi, carucioare, leagane, hainute, plimbari... Am invatat o multime de lucruri utile de la voi si mai ales, am selectat ceea ce am crezut ca i se potriveste mai bine copilului meu. Nu am prietene pe messenger, din acest motiv am consultat forumul public Despre Copii si cred ca am facut bine. Parerile voastre au contat pentru mine, chiar daca au fost pro sau contra. Pentru asta va ofer o .
Miha2006- chiar daca am scris mai rar, am reusit sa citesc aproape tot. Am sa-ti las nr meu de tel, prin e-mail si sper din toata inima sa ne intalnim cand vii la Petrosani.
Va doresc o zi frumoasa!

Adelina si bebe Albert (16.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Buna ziua fetele,
Noi tocmai ne-am intors de la doctor care ne-a spus ca suntem suspect de varsat de vant. Imi vine sa ma urc pe pereti. Azi dim i-au iesit ceva pete rosii pe corp si avea una mai mare de vreo 2 zile, cumulat cu febra lui rezultat varsat de vant. Acum trebuie sa asteptam sa vedem cum evolueaza. Daca mai apar si altele, iar astea care sunt se umplu cu lichid clar avem, daca nu e doar o simpla eruptie. Sper ca nu e, ca habar n-am ce sa fac. Fetelor cu experienta ce sa fac in afara de a-l stuia din 5 in 5 min?

Raportam si noi prima cazatura din pat. L-am prins din zbor dar s-a cam speriat.
Cuscra Melku tie si Dariucai
Multi pupici

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Gandacel spune:

Dordia, ai grija sa nu iei degeaba 7 feluri de medicamente! Sa ia si sotul tau (nu toate, medicul iti spune ce). Oricum, nu cred ca la Papanicolau ti-a iesit ce spui, probabil din analiza secretiei vaginale. Ala in principiu s-ar face dupa ce ti s-au tratat eventuale alte infectii care se arata in secretia vaginala... Stiu ca sunt multi medici care fac Papanicolau si asa, dar nu prea mi se pare corect din partea lor, ca stiu ca oricum iese modificat... Iti iau banii degeaba!

Va pupic pe ziua de azi.

Gandacel si Bogdanel (14.11.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pisi-si-boscu spune:

Dragele mele,

De cam multisor n-am mai intrat, din lipsa de timp dar si din alte motive care (nu)au legatura cu DC-ul sau cu voi. Noki, nu am abandonat ( de tot ), azi chiar m-am straduit sa recitesc totul, cu atentie, din pacate fara sa memorez cine si ce a zis... ( am recitit de la scutecul trecut pagina 10, ma scuzati si voi !!!! )

Tocmai de aceea nu o sa nominalizez pe nimeni dar o sa imi dau cu parerea pe ici pe colo...
Si totusi...Noki e mortala alergatoarea ta dupa catei, ca de altfel si belferul care facea baie, cred ca e baietelul Andei, are niste ochi superbi... ma intreb insa daca i-ai pus sandalutze cu taloneta, am si eu obsesia mea, pentru ca am un platfus de toata frumusetea, explicabil, sper...
Am vazut ca practicati (inca) intens niste activitati igienice demne de prima luna de viata, curatari intense, igienizari intense si ma intreb ( eu parca sunt sora Dordiei in atitudinea vis a vis de cresterea copilului, mai putin faza cu doctorul, adik eu am fost si sunt adepta ce consider EU si punct, ca de la doctori am auzit, cu exceptia bolilor a caror simptome clare le-am descoperit si eu, multe, multe aberatii, enormitati vorba aia, de aceea evit sa fac dupa ei. Si oricum in principiu cati doctori atatea pareri ceea ce m-a convins definitiv de faptul ca in scoala sunt invatati niste principii pe care le interpreteaza, ca si noi juristii legile, fiecare dupa posibilitati ) si revin, ma intreb daca e bine sa continuati activitatzurile de igienizare intensa care, cred EU ( si nu mi-o luati in nume de rau ) mai mult sensibilizeaza organismul prin a nu ii da sansa de a-si creea propriul sistem de imunizare... cred cu tarie in faza cu calitul, am practicat-o pe pielea mea, eram o friguroasa care plecam la 0 grade cu 3 pulovere pe mine si palton deasupra, iar acum, la minus 10, merg in camasa subtire si un pardesiu lejer...

O alta idee care mi-a cam "zgariat" putin "timpanul" ( scuze, scuze, n-am timp sa vad de la cine am citit-o ) e o chestie care ma intereseaza si pe mine, mai ales ca in interiorul meu e o adevarat lupta: copil gras contra copil slab. Eu care sunt un adult gras, si care in disperare de cauza isi doreste din tot sufletul sa aibe un copil slab, duce acesta lupta...si am pierdut-o intr-un oarecare moment. Copilul meu cel grasut, grasut bine, chiar obez dupa parerea mea neavizata si ingrijorata, la nici 3 ani si vreo 13-14 kg, face o enteroviroza si imi slabeste vreo 4 kg, ajunge o umbra translucida de nerecunoscut. Si ma intreb eu astazi daca copilul meu avea 10 kg, dar era extrem de sanatos, avea calciu, etc. etc. etc si facea aceeasi boala ( vomismente in jet 3-4 zile la rand, deshidratare si fara nici fir de mancare, cu greu i-am administrat lichide ) ce s-ar fi intamplat cu el?! EU asa gandesc, inca o data scuze , e doar parerea mea...

M-am cam placintit, vorba cuiva de pe aici, dar tot mai scriu, Boscu e bine, in plina criza de descoperire a personalitatii, se enerveaza cumplit si face niste crize de toata frumusetea...

Va pup pe toate !!!!

Pisi mamica lui Boscu' mic de 5 ani

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ela27oana spune:

dayssy-offf imi pare rau,eu zic ca inca nu treb sa te sperii,poate nu este varsta de vant,cat de multe pete are?????in ce zone???ce aspect au????este pata sau are tendinta de a se face ca niste mici umflaturi rosii???La dariuca au fost doar pete care s-au extins pe tot corpul!!!poate fii o simpla infectie!! ce trat ti-a dat????

Ela si Oana-Daria

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madau spune:

Dayssy nu prea ai ce sa-i faci. Eventual ii tai unghiutele foarte scurt si esti cu ochii pe el sa nu-si rupa bubitele. Daca face febra poti sa-i dai un siropel ceva, iar ptr mancarimi eu am folosit cu succes pe propria piele pudra mentolata, si pe fata ma dadeam cu Romazulan ( e o tinctura de musetel, cica usuca mai repede si dezinfecteaza). In rest..trece de la sine si din cate stiu nu se lasa cu complicatii la copii. La adulti e mai nasol, copii fac de obicei forme destul de usoare.
Dar eu sper sa nu fie totusi varicela...pupici si aveti grija de voi

Din ciclul alimente permise sau interzise, azi i-am dat Mirunei ananas . I-am pasat un pic si l-am amestecat cu banana si cu niste cereale (3 cereale de la Milupa) si a mancat de s-au batut turcii la gura ei.
Fericire de scurta durata la mine, caci urmeaza masa de legume care ma termina nervos

Va pup pe toate si pe toti

Madau si Alexia Miruna (15 dec 2005)
pozici la 6 luni
www.geocities.com/nov_dec_2005/povesti2005.htm#madau" target="_blank">asa s-a nascut Miruna
www.dropshots.com/madau" target="_blank">filmuletze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dayssy spune:

Ela sunt vreo 7 pete din care 2 pe fata, 2 pe picioare, 2 pe manuta si una pe spate
Momentan nu mi-a dat tratament, mai vedem cu evolueaza pana diseara.
Petele sunt mici si rotunde cu diametru de 1,5mm si doar una e mai mare care are si ceva colectat in ea dar foarte putin. Din cauza ei nu ne-a dat nici un tratament.

Alina si bb Dragos (11 noiembrie 2005)
Dragos
Varsta Dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ilenutza spune:

Acu cu sculatul in picioare, adormitul a devenit lupta de clasa.Eu il asez in pat, in sec. urm. e pe burta, apoi in fund, apoi in genunchi, se chinuie sa se ridice.Se aude din camera lui parca se lupta cu o armata

Bianca,Anda, multumim de felicitari!

Felicia, dar unde i-ai gasit?

Madau,Feli, bine ca nu sunt singura cu fobii din astea

Tania, o sa pun poze si de la mare si cu lopatzelele , dar sa ne intoarcem din pribegie iar dintii sa mai creasca un pic1

Si io ma gandeam sa il las pe Vic cu mainile un pic in mancare, dar inainte o sa intreb pediatra, ca io sunt fricoasa si nu fac nimik fara sa ma consult cu ea.

Ile si bb Victor - 22 dec 2005
Varsta Victor

Mergi la inceput