nu am facut nimic sa am tripleti

nu am facut nimic sa am tripleti | Autor: andreia

Link direct la acest mesaj

NU am facut absolut nimic sa am tripleti.Imi doream foarte mult o fetita.Mai am un baiat de 5ani.
Amity ambra e fetita, Jude si Doyle sunt baietii.Sunt casatorita cu un canadian.Suntem foarte fericiti pentru bebelusii nostri chiar daca e foarte greu...Eu acum sunt singura cu toti si ne descurcam binisor.Sunt relativ cuminti.
Am dus sarcina pana la 34 de saptamani.Atunci nu am mai putut efectiv sa fac nimic.Mersul iesise de mult din calcul.Am 25 de ani si 4 copii.Sunt fericita.Vreau sa va trimit poze dar nu stiu cum.
Am si eu o problema cu ochisorul unuia din ei.Cred ca canalul lacrimal este infundat.In spital mi-au spus ca e de la terapia foto pe care au facut-o pentru icter.Mi-au spus ceai de musetel.Din cate am inteles e gresit.Apoi mi-au spus Betabioptal.Nu merge.
In ce consta interventia asta de care se vorbeste.Au aparatura pentru asa ceva sau e vorba de ceva mai complicat.Mi-e o frica de mor!
Va pup pe toti si multumesc mult pentru urari si pentru felul in care m-ati primit.
Andreia

Raspunsuri

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Garofitza spune:

Bravo tie!
Nu folosi ceai de musetel la ochisorul bbeului. Am fost sfatuita si eu ceai de musetel la ochisorul cu canalul infundat al copilului meu si s-a infectat mai rau.

Sanatate multa tie si familiei!!

ps. cred ca esti "satula" de cati te intreaba ce-ai facut de ai tripleti!!! Lumea ar trebui sa te FELICITE ca ai tripleti si sa nu mai fie curiosa!

Garo

Sanatate, ca-i mai buna ca toate.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns iulia11 spune:

Felicitari si multa sanatate copiilor si voua parintilor sa-i puteti creste.
Nu ai specificat nicaieri ce varsta are copilul ce are canalul lacrimal infundat.
Emilia mea a avut aceeasi problema si am pierdut timpul pe la doctori de familie , pediatri . Cel mai bine du-te la un oftalmolog bun. Interventia consta in penetrarea canalului lacrimal cu un ac bont .Cu cat copilul este mai mic , cu atat este mai bine ca nu va sti ce se intampla . Eu cu Emilia am ajuns pe la 8 luni si atrebuit sa-i repete interventia dupa o sapt ca nu reusise din prima. Oricum este o experienta foarte neplacuta dar nu se poate altfel
Sanatate multa!!!
IULIA mamica bebitei EMILIA

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns DanaRosu spune:

1. Bine ai venit!

2. Poze poti pune fie la Pagina Personala (dai click sus la Profil Personal si mergi la editeaza Pagina Personala), fie la album (daca ai deja cont, daca nu, putintica rabdare)...

3. Finutzul meu Alex a avut canalul lacrimal infundat si s-a intervenit relativ tirziu, avea deja un anisor si ceva, dar daca in cazul vostru nu se remediaza de la sine (cica la unii bebelusi se desfunda singur), poti solicita la un cabinet de oftalmologie sa i se faca aceasta interventie. Mama lui Alex mi-a spus ca a fost floare la ureche, singura neplacere fiind creata de faptul ca baietelul era suficient de mare ca sa se agite la vederea instrumentului... si a fost mai greu de tinut locului...

4. Multi

Dana
And, yes, I am a blonde!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns VASIA spune:

Felicitari!!!Rar am vazut o mamica atat de linistita,in sensul ca eu sunt cateodata disperata cu unul;dar tu care tb.sa faci fata la 4?!.Cred ca ai un caracter f.puternic!
Ma gandesc ca sunt f.dulci.Seamana?Neaparat trimite poza cu ei,te roooog!!!
Diversificarea eu am inceput-o la 3 luni si jumatate cu suc de morcovi la masa de dimineata(a 2-a masa;ora 9-10),apoi supa de legume(la masa de la amiaza):putin cartof,morcov si albiturile:patrunjel,pastarnac,telina.Acum pun si putin dovlecel.Am uitat:dimineata dupa sucul de morcovi am incepul sa-i dau suc de mar(acum deja ii dau un mar ras).O pediatra mi-a spus sa-i dau banana dar am citit ca nu se recomanda pana cel devremedupa 6 luni.Acum are 4 luni si 1/2 si am introdus la masa de seara cereale(orez,porumb-adica fara gluten).Oricum scrie pe ele de la cat timp se dau.Eu alaptez inca dar oricum te sfatuiesc sa nu incepi diversificarea mai repede de 3 luni jumatate ptr. ca le obligi stomacelul sa lucreze inutil.Si sa vezi atunci cat ai tu de lucru:cureti,fierbi,pasezi si la sfarsit "teapa" ptr.ca nu mananca!!
Am uitat:la supa de zarzavat adaug o picatura de ulei de masline!
Multa sanatate si pupici
Cristina si bb Rares

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ela spune:

Felicitari pentru cei 4 copiii!!! Sa va aduca numai bucurii!

Cu diversificarea nu te pot ajuta, pentru ca eu inca alaptez, dar iti pot spune ce am facut noi cand Ilinca a avut canalul lacrimal infundat - avea aproape 2 luni atunci!
Medicul mi-a spus ca e prea mica pentru orice interventie, plus ca exista sansa sa se redreseze de la sine - asa ca mi-a recomandat sa-i "spal" ochisorul cu lapte de la mine (daca chiar simt nevoia, ca a zis ca ochiul nu are nimic, doar .. lacrimeaza :)) si sa-i fac masaj incet la coltul ochiului - aproape de radacina nasului.
Si asa am facut de mai multe ori pe zi si pe la 3,5 luni nu am mai avut nici o problema!

Sper sa te ajute si sa tina figura si la voi!

Numai bine la mamici si la bebici!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns papadie spune:

Felicitari mamico³ + 1 :-)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns n/a spune:

Bine Ai Venit Andreia!
Oauuu, patru nazdravani si asa de calma ... Felicitari!

Cred ca am mai vazut un mesaj de-al tau pe siteul "romanians bc" ... daca esti aceeasi persoana care intreba acolo de acte si alte cele, poti sa-mi scrii pe mail sa-ti dau informatii referitoare la acestea, si eu sunt casatorita tot cu un canadian ... in orice caz nu apelati la avocati, ca va usuca de bani si incurca itzele mai mult decit ar trebui, mai ales daca sunt si copii la mijloc.

Despre canalul lacrimar ti-au zis fetele, eu nu prea stiu ca n-am trecut prin asa ceva, stiu doar ca ceaiul de musetel nu este indicat.

Inca o data FELICITARI!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns CristinaT spune:

Felicitari!!!!!!!

3 ani !!! pe 14 februarie

Mergi la inceput