Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 4

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Eu ma ducceam la cel de pe Mal, nu Parc, celalalt.Bine ca ati specificat!Sper sa fie cuminti pruncii....al meu mai tuseste un pic si mai are mucuti---sa stiti din timp :(

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Nico, sunt in concediu de luni, si poate o sa ma apuc si sa scriu colorat candva
Ioana, nu stiu daca ne-am bronzat, ca am stat cam o ora jumate ca altfel ma termina cu nervii copilul. Nici nu vreau sa ma mai gandesc ce nazbatii a facut. Am fost la bazinul dinspre podul mare acolo unde sunt topogane. S-a urcat al meu pe topoganul de ciment,m care e cu apa rece, de abia am reusit sa il cobor de acolo inapoi pe scari, mie mi s-a facut rau cand am vazut ce abrupt e. Dupa ce a coborat de acolo a luat-o la goana inspre topoganul ala mare si verde, eu urlam cq nebuna dupa el ca il las acolo daca nu se intoarce , am si calcat intr-un ciobuletz...s-a intors in bazin , am uitat sa va spun ca nu era apa, erau numai cateba baltutze din cauza denivelarii bazinului,. A cazut de cateva ori pe acolo dar la un moment dat a dat cu capul, cred ca destul de rau, ca a plans foarte tare si dupa ce s-a calmat a fost de acord sa mergem nu inainte de a mai da o tura pe la topogan( care cred ca e cel mai periculodin cate am mai vaut prin parcuri...e foarte inalt si scarile sint doar niste tevi. E un tunel acolo si trei topogane din care unul spiralat. In fine... s-a dat de cateva ori dupa care am mers la Ratio la un suc. cand am ajuns in centu bineniteles ca vrut la Mc sa manance. I-am zis ca il duc dar numai sa manance, nu sa se si joace . A fost de acord.... Am ajuns si noi pe la 14 acasa ( ca am fost cu tramvaiul). De dormit de amiaza nici vorba...se joaca si se uita la desene. Eu m-am intins la un moment dat ca nu am mai putut dar am sarit in sus speriata cand am auzit ca trge dupa el un scaun in bucatarie. Mi-era frica sa nu mearga la geam, dar ghici ce?... s-a urcat la frigider sa isi ia un Actimel
Am uitat sa va zic...a cred ca am facut o infectie urinara... nus stiu ce sa fac... am vazut si ceva firicele de sange in urina. Beau multe lichide sa nu urce si la rinchi infectia. Daca sunteti careva patite , vreau sfaturi.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Fetelor, multumim pentru felicitari, ii transmit la Calin.

Gabi, da' ce peripetii ati avut pe la strand!
Esti sigura ca e infectie urinara, ce simptome mai ai, te ustura cand urinezi? Nu prea ai ce sa iei, sa bei multe lichide, ceai de coada calului... Daca vrei treci maine pe la mine la lucru sa-ti fac un test de urina (din ala rapid cu "stiks"), dar nu inainte de 12 ca daca vor fi pacienti ca si zilele trecute n-am timp nici sa merg la WC.

Claudia, nici noi n-am dormit o noapte intreaga pana a avut Dragos 1 an jumate, de atunci se trezeste mai rar, la pishu doar.
Mi-a groaza si mie cand vine bb de nopti nedormite, mai ales ca eu dorm beton.

Ioana,l-am vazut pe Alesio tunsulica!
Daca ne e prea tarziu cand vii de la dentist vii si tu la intalneala?

Magda, succes la examen! Wow, cate flori ai! Cat timp iti ia pana le uzi?

Nico, programezi cumva bb 2?

Alina (30+) & Dragos (11.04.2002) pozici

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Alina, dupa simptome eu zic ca e infectie urinara...imi vine sa urinez des si ma ustura. As vrea sa trec miine pe la tine, n-am stiut ca sunt si teste din astea de urina.
Miine seara care ajunge prima sa stiti ca masa e rezervata pe numele meu.
Tudor a adormit la 19.30 si nu cred ca se mai trezeste pana miine

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Gabi, Tudor nu doarme deloc de amiaza?
Dragos a dormit azi de la 14,15 pana la 17,50, atunci l-am trezit eu.
Ok, poti veni maine pe la mine la lucru.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi dupa cum zici infectie urinara pare a fi...nasol! sa-ti treaca repede!
Nazbatios rau si Tudor al tau!

Alinush voi in principiu pana la ce ora stati???

Clau?

Pupici!

Ioana(29+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristinacsa spune:

Buna fetelor,
Deci miine la 6, da?
Eu miine probabil ca nu mai intru, imi notez acu ceva nr de telefon, sa va gasesc...
Nu va speriati daca veti vedea 2 fete" pictate'cu carioca pe miini , picioare...
Pupici,
Cristina si gemenele

--

http://sysopconsulting.homeunix.net:8080/

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

salutica!
Abia astept sa ne vedem maine!

Gabi, ai dreptate, am vazut si eu topoganu ala si ma gandeam cu groaza ca o ia Raul spre el dar bine ca n-a vrut, el a fost "pasionat" doar de apa...pana si cel din ciment mi se pare periculos pentru copii, mai ales daca te gandesti ca bazinul ala e special facut pentru copii mici oare chiar nimeni nu se sesizeaza?

Eu sunt una din patite...inainte cu 2 saptamani de cezariana am avut o criza de rinichi...initial am crezut ca nasc (era exact ziua cand ar fi trebuit sa nasc, Alina probabil ca-si amintesti, erau pe punctu de a suna la spital )....am facut un dus si m-am linistit...luni am mers la cabinet si mi-a facut testu de urina(probabil tot de la stik sau cum i-a spus Alina ca mi-a dat rezultatul imediat...aveam infectie urinara...nu mai retin ce tratament mi-a dat dar stiu ca am luat ceva pastile...ai mare grija de tine

ALina, felicitari lui Calin Eu vreau o bere
Si vara mea a luat licenta

Ioana, imi pare rau ca nu veniti si voi

Magda, daca nu ajungi o iei pe cocoasa

Mai fetelor sa nu va mirati pe mine...m-am ingrasat rau de tot Am luat ceva complex de vitamine si minerale cu gingsenc si n-am stiut ca ingrasa...nu inteleageam de ce ma trezesc noaptea rupta de foame...offfffffff si am o stare de tot rahatu tot din cauza asta

Mergi la inceput

Ioana, pai daca intalnirea e la 18, pana ne adunam e 18,30 si ma gandesc ca 2 ore stam.

Clau, felicitari si verisoarei tale!
Da, imi amintesc ca am sunat la spital (am sunat!!) si apoi te-am sunat pe tine acasa cand mi-au spus ca nu s-a internat nimeni cu numele "X".

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns maggda spune:

Aseara am fost toata familia si bineinteles si Akira pe mal la plimbare.Ne-am intalnit cu Nico si Melania asa ca noi ne cunoastem .Mei Clauditzo numai pe tine nu te cunosc live .
Am pus cateva pozici cu balaceala zilnica a lu Biutza.Care vreti sa-mi vedeti si florile...
pupici la toate

Magda si Bianca 7 anisori

http://community.webshots.com/user/danut1965

Mergi la inceput