Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Azi, la 15:15 s-a nascut finutza mea Vanesa Georgiana cu 3,200 kg, zic eu frumusica foc. Nasterea a fost ok, adica a avut dureri inainte destul de mari, dar mamica a zis ca nasterea efectiva nu a fost asa grea. Dr a intrat pe usa exact cand copilul iesea, deci pot sa spun ca a nascut cu moasa, o femeie super de treaba. Nu s-a rupt deloc si nici nu au taiat-o pe mamica. A fost si laudata de catre dr si moasa ca nu a urlat deloc si a fost foarte cuminte.

Eu sunt obosita dupa toate emotiile de azi.

Ioana, acum am priceput. Lasa ca te descurci tu, sunt convinsa.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Va multumesc tuturor pentru urari,va doresc si eu numai fericire.

Flavia, felicitari finutei tale, sa-i traiasca micuta Vanesa!

Ioana, sa stii ca nici mie nu-mi place ca va ramane Dragos fara mine cat voi fi in spital, cred ca v-am mai zis asta.
Sa vedeti ce mi-a zis azi...eu ii ziceam ca va sta cu tata cand voi fi eu la spital sa o scoata pe surioara lui din burtica si el imi zice:"da' nu vreau sa stau fara tine", eu zic:"dar numai 3 zile si apoi venim acasa impreuna cu surioara, trebuie sa o scoata din burtica d-l dr." si urmeaza perla:"da' poate trece Cali peste o groapa cu masina si iese bb pe gura". N-am mai putut de ras!

Gabi, te mai doare mana?
(I-am facut vaccinul azi la Gabi)
Eu n-am reusit sa-l mai fac azi ca Adriana cu d-na dr. mai avea de facut statistica pentru Casa de Asigurari si numai m-am trezit ca-i ora 14, asa ca il fac maine.

Nico, ma rog si eu pentru Ovi, sa fie bine maine la Szeged.

Alina (34+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Flavia sa iti traiasca finutza!!!! Sa fie cuminte si mancacioasa iar mamica ei sa se refaca repede si sa aiba laptic mult!

Alinush chiar asa: pe gura nu iese?....eu sunt ingrozita de clipele in care nu va fi Alesio cu mine....

Nico cum e Ovi ?A fost la dr?Sau azi merge?

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Salutare!
Eu sunt acasa azi.... nu am chef de nimic, am o stare de somnolenta. Flavia te invidiez ca ai atata energie. trebuie sa ma aouc si eu de curatenie...
Sunt cu Tudor, care s-a pus sa despcheteze geanta ce am avut-o cu noi la satu mare.
Am crezut ca incepe azi gradi, dar abia de luni.
Alina, am mai doare mana si azi un pic...las ca trece. Ieri a fost mai rau.
Cand ne intalnim??? Sper sa apucam inainte sa ne apuce nascarea!
Flavia, felicitari finutei tale! Ce fain ca a nascut usir si nu s-a rupt. Las, poate mai bine ca nu ajuns medicul, ca sigur o taia preventiv.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Gabi tu abia astepti sa inceapa Tudor gradinita?...si eu astept...dar mai incolo dupa ce nasc , abia atunci am zis ca-l dam la cresa....ca la gradi nici o sansa sa-l ia de la 2 ani(cati are el in oct)...
Trebuie sa-l intreb pe Ovi dc a scris in cerere ca mai asteptam inca un bb...(de ANL-uri e vorba ca azi ne-am depus dosarul). Dar nu stii, daca bb e "poe drum" ti se acorda puncte si pt. el?Eu ma cam indoiesc....

Alinush, Flavia, cum va simtiti?????

Restul fetelor??????

Pupici!

Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salut!
Sunt pe fuga, dar inainte vreau sa-mi cer scuze de la Alina ca nu i-am urat multi ani fericiti impreuna si Flaviei felicitari pentru finuta!

Ioana, nu se ia in considerare faptu ca bb e pe drum ci doar ce e iesit
Noi inca n-am apucat sa depunem actele cate puncte aveti?

Nico, cum a fost la Szeged? Doamne ajuta sa fie totul bine

Raul e plecat cu ai mei la tara si Doamne bine mai e sa stai si singur fara grija copilului N-are timp copilul nici sa stea de vorba cu ma-sa. Toata ziua e plecat la animale, la pescuit, are activitate copilul meu

Gata fug sa-mi termin curatenia

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare!
Mi-e o lene de nu mai pot, as dormi tot timpul, se vede ca merg iar la lucru, cred ca voi merge pana in 15.08.
Nu am chef sa fac nimic, dar nimic.

Abia astept si eu sa inceapa Dragos gradinita, in 15 august incep ei.
Chiar fetelor (Gabi si Ioana), nu v-ati gandit ca la iarna copiii ne pot aduce "boli" de la gradi si ii vor imbolnavi pe bb?
Mi-a venit ieri ideea asta.

Clau, ce-ti pasa! esti cam libera, nu crezi?

Fetelor, eu zic sa ne intalnim saptamana viitoare. Ziceti voi o zi.

Alina (34+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Nu va scriu mult ca am tras o sperietura zdravana si ma duc sa ma pun in pat.

Am fost cu maicamea, sora lui maicamea (abia de 2 saptamani operata), soramea si Lisa la Lipova cu masina lu' soramea (Tico) si in Paulis ne-a depasit un tir dar a intrat prea repede inapoi pe banda si ne-a lovit. Partea interesanta e ca nici macar nu s-a oprit, a plecat mai departe ca doar el era cu ditamai masina, nu?. Noroc ca am reusit eu sa vad nr remorcii si ca masina noastra inca mai functiona asa ca am plecat in urmarirea lui. Intre timp am dat tel la 112 si am raportat nr masinii si pana la urma soferul a oprit dupa vreun km si ceva. La matusamea i s-a facut rau de la sperietura, a facut o cadere de calciu se pare, iar mie bb imi tot da suturi, dar in rest suntem ok. Tabla se repara ea ... Sper sa nu ma apuce nimic la noapte din cauza sperieturii si a enervarii.

Maine merg la dr la Szeged si abia astept. Nu stiu daca mai apuc sa va scriu, da va scriu cand vin.

Nico, sper din tot sufletul ca Ovi a venit cu vesti mai bune.

35+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Flavia, imi pare tare rau ca ati avut accident. Bine macar ca ai reusit sa-i iei numarul, cu toata sperietura trasa. Linisteste si bb o sa fie bine.
Ioana, iti dai seama ca abia astept sa inceapa Tudor gradi, poate se mai cuminteste. In legatura cu ANL-urile: Stiu can am depus noi cerere pentru teren a trebuit sa depunem un memoriu in care spui unde stai cate camere, cati copiiai(eu am scris si ca eram gravida, nu stiu daca s-a punctat sau nu, dar oricum o sa se faca o departajare chiar daca nu se puncteaza. Eu cred ca ar fi bine sa specificati silucrul asta, mai ales ca pana o sa primiti, sigur veti fi 4 membri in familie .
Alina, m-am gandit si eu asa in zbor ca o sa se imbolnaveasca Tudor...dar prefer sa nu imi fac sange rau de pe acum.

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

salutari fetelor,
suntem mai linistiti, dr. de la szeged zice ca pare a fi tumora benigna ( in cel mai rau caz) sau un chist cu lichid, dupa aspect, consistenta , raspandire , aderenta , etc.Cica sunt foarte rare cazurile de tumori maligne si oricum certitudinea o da numai biopsia.Deci mai mergem peste 3 luni cu o tomografie noua si daca sunt modoficari se pune in discutie o interventie laparoscopica urmata de biopsie si un ultima instanta se scoate rinichiul.Dr. era foarte relaxat si calm , sigur de diagnosticul sau si s-a exprimat, cum ca nu e motiv de ingrijorare, mai ales ca inainte de episodul crizei de rinichi care ne-a dat de gandit si dupa el nu a mai avut niciodata nici o problema cu rinichii. Cat despre antecedentele din familie de cancer, e totul relativ,daca exista genetic nesansa ,cu sau fara rinichiul stang poate sa apara oricand un cancer.

Doamne fereste Flavia, mai stai si tu calma , acasa IN PAT cu telecomanda in mana!!!!!! relaxeaza-te ca ai sa mai tanjesti dupa astfel de momente Bine ca ati scapat cu bine si nu s-a intamplat nimic grav.Sunt curioasa daca te-a certat sotiorul , asa macar putintel

Offfffff in sfarsit rasuflu si eu mai usurata .

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput