Mamici din Arad (50)
Raspunsuri - Pagina 23
alinamoro spune:
Mersi Ioana!
Sincer, nu prea am nici un chef pe caldurile astea.
Va doresc si eu un week-end placut tuturor!
Alina (34+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
claudia_maria spune:
Salutare fetelor
Acuma seara am ajuns si noi de la mare,a fost ok o sa va povestesc saptamana viitoare ca maine plec la Beliu sunt super fericta ca a ajuns si soara-mea.
Acuma ma duc sa ma culc ca nu mai pot de obosita.
Va pupam pe toate si o saptamana buna tuturor
Claudia_Maria si bubulina Ana-MariaPoze
alinamoro spune:
Clausia, bine ati revenit, asteptam pozeee!
A fost cuminte Ana Maria?
Eu nu prea am somn, am baut cafea si cola si probabil de aceea nu-mi vine somnul, asa ca ami citesc pe-aici un pic, mai recuperez.
Am facut si poze, dar trebuie sa le primesc de la colegii care au facut.
A fost fain, pacat ca nu am fost toti.
Iar m-au apucat emotiile ca o mamica de la "mamici de sept.-oct. a nascut deja, avea DPN-ul pe 29.08., nu-mi vine sa cred ca a inceput si la noi gravidutele numaratoarea inversa.
Noapte buna!
pufymic spune:
Ceau fetelor!
Claudia bine ati revenit! Sper ca v-ati simtit bine la mare! Re-intalnire placuta cu sora ta!Si te asteptam sa ne pove mai multe sapt viitoare!
Alinush si eu am niste emotii....nu-mi vine sa cred ca deja avem un bb la burtici...sanatosi sa fie toti!
Tu cum te-ai distrat ieri?Cum ti-a stat parul?
Noi ne pregatim de mers la biserica...sper sa stea banditul de fiu-meu cuminte....
Pupici!
Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Ioana, parul mi-a stat bine(zic eu!), mi l-a prins sus cu 100 de agrafe.
Primul lucru cand m-am trezit dimineata m-am spalat pe cap ca aveam si o tona de fixativ si spuma.
Restul fetelor, pe unde hoinariti?
Gabi e plecata la niste prieteni la Satu Mare.
Noi mergem dupa masa la biserica.
pufymic spune:
Alinush pai tu fara aparat foto te-ai prezentat la intalnire????Sa ne arati si noua poze cand primesti!(sunt curioasa cum ti-a stat parulll....cred ca te-am zapacit de tot cu freza...si sa-ti vad burtica!a mai crescut?)
Eu sunt inca socata de faptul ca a aparut primul bebe din trupa de burtici...Ovi rade de mine, dar eu deja simt cu se apropie clipa cea mare...si ma ia cu fiori....(se vede ca n-a fost gravid in viata lui ca de aia nu pricepe ce simt eu...)!
Pupici!
Ioana(32+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
Melania 14 spune:
Salutari fetelor,
Marti mergem la Szeged, mai bine zis merge Ovi,mie imi expira pasaportul si acum il astept pe cel nou.Oricum numai sa mearga odata si sa vedem ce zic si ei.
Alina felicitari pentru cei 9 ani de casatorie si vrem sa vedem poze de la intalnire.
Mel a facut febra de vineri dupa-masa pana azi dimineata , vad ca a trecut, nu stiu ce sa fi fost pt ca alte simptome nu a avut decat febra.Am fost joi la strand si a cam inghitit la apa din bazin si era si cam frigut ca nu a fost soare dar nu am reusit sa o scoatem afara din bazin , asa ca se poate si de acolo sa i se traga.Principalul e ca a trecut.
Flavia ti-am mai lansat o invitatie la curatenie si la mine daca mai continui in ritmul asta , te trezesti cu mine la usa ..., te iau pe sus .
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
gabitzica spune:
Salutare!
Ne-am intors de la satu mare, nu de mult am ajuns acasa. Pe Tudor l-am lastat sa doarma in seara asta la bunici.
Alina, ne vedem miine ca vin la vaccin. Incepi lucrul de miine , nu?
Nico, ne rugam pentru Ovi, sa fie bine.
Noapte buna!
www.stoc-studio.ro/tudor
flavia ramona spune:
Nico, ma rog si eu ca totul sa fie bine. Abia astept sa ne dai vesti bune legate de sotul tau.
Vin si la tine la curatenie, ca am terminat la mine. Astept doar sa iau covorul si mocheta de la spalat si sa le pun la locul lor si gata sunt. Da pana nasc mai gasesc eu de facut cate ceva, ca doar mi-am intrat in ritm .
Claudia bine ati venit de la mare. Asteptam poze.
Alina, sa stii ca eu sunt nesimtita, am tot uitat sa-ti spun LA MULTI ANI pt cei 9 ani de casatorie. Sa o tineti tot asa.
Mersi de informatie la Calin. La pretul asta eu inseamna ca am consumat cam 13 metri cubi de apa , aiurea ..... O sa vad eu luna viitoare ca acum mi-am notat si eu contoarele.
Ioana, pe tine te apuca groaza, pai cum vine asta, vrei sa ma sperii. Pai eu sunt la prima nastere si tu in loc sa ma incurajezi ma faci sa intru in panica.
Aseara am internat-o pe finuta mea la spital cu dilatatie 3 si pana acum nimic. Ma duc sa fac un dus si sa-i pun ceva la pachet si plec la matern ca mi se pare ca o tine cam mult si ea e copila si nu stiu daca a cerut sa-i dea ceva sa se dilate mai repede. Am emotii pt ea.
Magda, tu ce mai faci ca dai cam rar pe la noi. Apropo, imi mor muscatele, oare de la ce. Apa le dau, la soare sunt, ce le mai trebuie? Ca erau asa faine si acum sunt chele .
Clau tu pe unde esti?
35+
pufymic spune:
Nico ma rog si eu pentru Ovi sa fie bine!Doamne ajuta!
Flavia eu nu de nasterea in sine ma tem...ci de restul: ca Alesio va urla non-stop dupa mine cat voi fi in spital, ca nu stiu cum ma voi descurca cu 2 pitici...prostii din astea...
Ma duc ca am treaba: acum ii pregatesc la frate-meu jurnalul lui Alesio(de cand era in burtica) sa mi-l listeze ca vreau sa-l dau la legat!
Pupici!
Ioana(33+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik