Mamici din Arad (50)
Raspunsuri - Pagina 12
Claudelu spune:
Salutica!
iaca apar si eu, dar numai sa va pup si sa-i urez multa sanatate lu Gabi
Ne revedem in 24
Sa aveti grija de voi si de copilasii!
EDIT: multumesc de urari!
gabitzica spune:
Clau, iti urez si eu la multi ani de pe acuma, multa santate si un concediu cat mai placut. Nu mi-ai zis unde anume mergeti si daca mergeti numai voi.
Drum bun sa aveti!
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
La 23,30 am ajuns de la dr., wow cate au fost...
Bblusha e bine, are 2 kg! Mi-a scris ca am 33 saptamani si DPN-ul e pe 9 septembrie. Miclea pleaca in concediu pana in 20 august, sper sa nu am probleme pana atunci.
Clau, iti zic si eu La multi ani fericiti, toate cele bune si sa fii iubita si fericita alaturi de cei dragi.
Drum bun si concediu placut sa aveti!
Maine am musafiri si stau pana luni, nu stiu daca mai intru in week-end, poate asa mai scurt.
Alina (32+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
maggda spune:
LA MULTI ANI CLAUDITZO! Concediu placut,distractie multa si timp frumos!
Gabi sa ai mare grija cu Coli ca e tare pacatos,nu te prea scapi de el.Fa serios tratament cu antibiotic.
Fetelor saptamana am fost de noapte si viitoare la fel(m-am pus asa ca sa fiu acasa cu Biutza).Azi noapte a fost liniste asa ca nu m-am culcat acum,am luat vinete si acum le coc si pe una o fac pane cu pesmet ,tare mult imi place.Biutza e la ai mei de ieri pana maine asa ca sunt doar eu cu sotziorul .De luni am inscris-o pe Biutza la bazin la Padurice sa invete sa inoate si chiar m-am gandit sa vorbesc cu antrenorul sa o duc 2 serii (10 zile e o serie) una dupa alta sa se distreze copilul .
pupici la toate
Magda si Bianca 7 anisori
http://community.webshots.com/user/danut1965
pufymic spune:
LA MULTI ANI CLAU!!!!!
Multa sanatate, fericire si cat mai multe dintre dorintele tale(secrete au ba) sa se implineasca!!!
Magda de la cati ani ia copilasi la inot ?
Fetelor noi maine dimineata plecam la Cluj la control si ne intoarcem abia marti seara sau miercuri dimineata!
Va pupam si aveti grija de voi!
Uitam: am pus ceva poze noi cu goanga pe pagina de yahoo!
Pupici!
Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Ioana, sa aveti drum bun si sa aveti grija de voi.
Am vazut pozele cu nepoatele
Clau, mai ai de impachetat? Cw fain de voi!!!! Si eu vreau la mare
www.stoc-studio.ro/tudor
Doris-Alina spune:
Salutare...Arad...
Imi cer scuze ca dau buzna...am o rugaminte la voi...daca ma puteti ajuta...
Am cumparat 2 bilete la Concertul Shakirei, pentru verisorii mei din Baia Mare.
Din nefericire, nu mai pot veni, li s-a imbolnavit fetita de 6 luni.
Daca stiti pe cineva care doreste 2 bilete de 1.500.000 la loja, va rog sa-mi trimiteti un PM.
Nu sunt la suprapret...nu fac afaceri, scrie pe bilet pretul.
Va multumesc...
Un we placut va doresc...
DORIS siINES
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=43322&whichpage=1" target="_blank">Povestea printesei mele
Portofoliu INES
POZE CU NOI
Melania 14 spune:
Maggda tu zici ca se va distra Biuta ???daca va invata cu instructorul meu , va avea fluturasi in stomac trecand pe langa Padurice pana la majorat.Nu am ce zice , jos palaria, de invatat am invatat , dar in ce conditii .
Io nu vreau bilete la Shakira , m-as fi dus la Depeche
Gabi si eu stiu ca de E.coli nu prea scapi , ci numai o ametesti de cap
Saptamana asta a nascut o vara de a lui Ovi si azi mai tre' sa nasca una .Pana acum totul a fost oK.
Ioana drum bun si distractie pe unde mai mergeti.Bb sa fie bine , am vazut si eu pozele cu verisoarele , se vede ca sunteti din aceiasi familie
Alina ne bucuram ca sunteti bine, verisoara lui Ovi care mai tre' sa nasca e tot la Miclea .
Maine e botezul lui Timeea, suntem si noi invitati , asa ca o sa vedeti poze .
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
gabitzica spune:
Doris, nici eu nuvreau bilete ;a Shakira.
Nico, chiar am vrut sa te inteb daca nu a fost botezul Timeei, ca sambata trecuta am fost si noi la botezul fetitei prietenei mele care a nascut a doua zi dupa Diana. Transmite-i salutari Dianei si sa mai dea un semn de viata si voi sa va distrati bine.
Weekend placut!
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Nah ca am zis eu ca nu mai intru dar degeaba....
Nico petrecere frumoasa maine la botez!
Diana sa va traiasca micuta crestina!
Gabi multumesc!Cum te simti?Ce iei acum?Ai inceput sa iei antibiotic?
Doris nici eu nu vreau bilete la Shakira....si nici nu stiu amatori...
Fetelor am mai pus 2 poze noi cu burtoiul in albumul de pe yahoo!Sa vedeti cat m-am facut....!
Pupici!
Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik