Mamici din Arad (50)
Raspunsuri - Pagina 13
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Am intrat repede sa citesc ce ati mai scris, eu am musafiri pana marti, deci nu prea voi scrie pe aici.
Va pup si sa fiti cuminti!
Alina (32+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2
gabitzica spune:
Ce liniste pe aici...
Pe unde umblaati cele care nu sunteti plecate?!
Nico, v-ati distrat la botez? poze?
Eu inca nu am luat antibiotic, am vrut sa incep acum seara, dar mi s-a intors stomacul cand am simtit cum miroase. Miine dimineata o sa imi iau inima in dinti.
www.stoc-studio.ro/tudor
Melania 14 spune:
Ioooaaaaanaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa eu nici cand am nascut nu am avut asa burtoi , oricum sanatosi sa fiti, ce mai conteaza cat e burta .
A fost foarte bine la botez,eu nu am vazut mai nimic din el , am stat cu Melania afara, Ovi a facut poze si a filmat ceva.Asa ca pe aparatul nostru nici nu avem poze impreuna , iar despre slujba ....s-a ofticat parintele ca fac copiii galagie si ne-a trimis afara din CURTEA bisericii , am urcat pe mal aproapre ( a fost la bisericuta de langa Billa).La restaurant a dormit Timeea tot timpul, a fost si Diana relaxata si a stat linistita cu invitatii.
Fetelor ce va mai fac copiii? cum mai stati cu sanatatea ? gravidutelor mai aveti putintel.
Pun niste poze noi cu Mel in albumul de 14.07.2006 si de la botez ceva, sper sa nu se supere Diana .Mai fetelor nici nu v-am spus , cand a venit Ovi acasa am primit un buchet imens de trandafiri ( asta pt ca nu a fost acasa de aniversare ), nu stiam de ce nu mai ajunge odata de la aeroport .
Maggda cum stati cu , tu ai pomenit de asta nu eu .Poti sa ma tragi de urechi daca vrei .
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
alinamoro spune:
Pe-aici sunt si eu, dar asa la ore mai tarzii dupa ce se culca musafirii.
Am fost pe strand la plimbare, de vreo jumate de ora am ajuns acasa.
Gabi, eu zic sa-ti iei inima in dinti si sa incepi de maine cu Zinnatul, chiar daca ti-au trecut acum simptomele sa nu te trezesti peste putin timp iar cu probleme. Nu te speria ca nu e toxic asa cum zicea cineva de la mamici, daca stai sa te gandesti toate sunt toxice, oricum merge foarte bine pe infectii urinare si mai ales ca ti-a iesit la antibiograma. Succes!
A, ai fost dupa reteta, ai rezolvat?
Nico, e mortala poza unde doarme Melania cu maimutica!
Clau, o fi la mare acum, ce-i pasa!
Ioana, cred ca apare maine de la Cluj, o asteptam cu vesti despre bb.
Chiar ca ai burta mare Ioana, acum si eu o am mult mai mare decat era cu Dragos, cu el eram asa pe la 8 luni.
Diana, te asteptam cu poze de la botez! Felicitari ca Timeea a fost cumintica!
Eu de azi am concediu 2 saptamani, miercuri mergem la parinti la tara si stam cateva zile, probabil pana duminica sau luni.
Melania 14 spune:
Zana doarme de aseara de la 11 , maaaaaaare lucru.La amiaz' cred ca sare peste somn .
Gaaaaabiii ai luat antibioticul ?? ia-l ca altfel primesti "bataita" , trebuie pt ca altfel ii faci rau si Bblasei, nu e bine sa ramana netratata infectia .
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
flavia ramona spune:
Gabi, incepe tratamentul nu te lasa asa.
Nico, faine poze. De mult nu m-am mai uitat la pozele voastre. Ce bronzalici sunteti amandoua ...
Si eu ma gandesc la Clau ca e la mare si soare. Waw, ce fain.
Noi am fost la Ineu la matusamea de vineri pana duminica. Sambata am fost la pescuit si am prin in cateva ore cu al meu si cu inca cineva in total 14 kg de crap. Nu am mai prins pesti asa mari niciodata. Sa ma vedeti cu burtoiul ce ma chinuiam sa nu scap pestele .
Duminica am fost si noi la un botez, iar ieri am fost sa fac mancarica pt matusamea ca a venit de la Cluj de la operatie. Este ok, se simte doar slabita.
Acum am un sac de fasole verde de pregatit pentru iarna si va imaginati ce chef am sa ma incep , da ce sa fac.
Duminica suntem iar la un botez si tot astept sa nasca finamea zilele astea. Da inca nimic.
Pupici.
33+
pufymic spune:
Neata fetelor!
Am ajuns si noi acasa inca de aseara(de fapt pe la 11 am ajuns)....rupti de oboseala....si ovi ne-a debarcat doar si a plecat la Deva sa poata sa-si faca treaba de dimineata sa-si termine tot ce are in plan...
Deci raportul: bb e super bine, s-a intors cu capul in jos(ceea ce m-a mirat f tare ca eu il simt prin toata burta....), placenta e la fund(al uterului nu al meu) si posterioara, gradul I, lichid amniotic normal, Doppler ombilical si uterin normal, si pe bb l-a aproximat ca are 1400 gr....si a zis ca e f bine dezv, totul normal si sarcina merge excelent!
Mi-a recomandat sa incep si eu sa iau prenatale si peste 2 sapt sa incep iarasi cu fier.
In rest tensiunea e ok(100/60 mmHg), am luat 16 kg....ma simt bine...adica asa cum se poate simti o gravida...deh stiti si voi!
Oricum medicul e f multumit de mersul sarcinii, in concluzie mai mergem la control peste 4 sapt....
E fffff miscaret bebe asta ca ma innebuneste cateodata....in rest toate numai de bine!
Atat despre noi ca v-am zapacit!
Gabi ti-ai facut curaj?Si eu sunt de parere sa iei antibioticul ca nu e de joaca cu infectiile astea....si daca nu le tratezi te trezesti mai incolo cu complicatii....Doamne fereste!
Flavia cum puteti manca atata peste?Poze noi cu burtoiul nu ai?
Alinush pai nu esti si acum in luna 8?Ca ziceai ca burta ti-a fost asa mare cu Dragos abia in luna a 8-a...!Ce mai face Dragos?
Nico te ca mi-ai facut pofta cu torul de la Timeea de la botez! Chiar ca e faina poza cu Mel si cu "mamuta"!
Pupici!
Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
alinamoro spune:
Salutare fetelor!
Mi-au plecat musafirii si de azi dimineata fac smotru, aspirat, spalat...urmeaza sa calc...
Ioana, ma bucur ca ati ajuns cu bine si sunteti ok.
Eu zic ca nu sunt chiar in luna a 8-a, in luna a 7-a si un pic,oricum de-acum va creste burtoiul si mai mare.
Dr. mi-a zis ca bb are 2 kg(asa "zicea" ecograful), eu sper sa nu fie prea mare la nastere, mai ales daca voi naste normal. Cand ma gandesc ma apuca emotiile deja.
Eu iau prenatale demult, am mai facut si pauza, nu le-am luat non-stop.
Tie ti-a mai zis sa faci analizele (hemoleucograma, RBW si examen de urina)?
Citind postarea ta ma gandeam daca va face bb o surpriza si vrea sa vina mai repede...ce faceti daca nu mai ajungeti la Cluj, ai vorbit aici cu vre-un medic?
Flavia, wow cat peste! Multa sanatate matusii tale!
Nico, ce fetita cuminte ai!
flavia ramona spune:
Am mai intrat si eu ca au fost astia de la RDS sa scoata modemul si sa puna net-ul pe fir. E ok ca nu mai am modem, da am un fir MOVVVVVV si acum va trebui sa cumpar din-aia de mascat firele ca arata naspa.
Da, am prins mult peste, s-a si mancat cam jumatate din el ca am fost multi la Ineu, da stiti ce e ciudat ... ca eu nu mananc peste. Adica imi face placere sa-l prind si atat. Eu aprovizionez familionul si pun la congelator pentru cand vin prietenii la noi ca lor le place, mai ales ca are al meu o reteta faina si toti sunt innebuniti dupa cum iese pestele.
Ioana, ma bucur ca sunteti ok si ca bb e bine. Cum a fost cu drumul?
alinamoro spune:
Flavia, scrie-ne si noua reteta de peste daca e asa buna!