Mamici din Arad (50)
Raspunsuri - Pagina 11
alina33 spune:
A fost total Tudor cind l-am vazut!!!Ce baietel mare ai!1Dragos poate dar nu vrea sa isi ridice chilotii sau sa ii dea jos.E tare incapitinat...dar face de 2 saptamini pipi din picioare la olita
spor la treaba fetelor, si eu am frecat azi hota si aragazul ca imediat se murdaresc.Am sunat azi sa ne repare frigiderul ca am 13 grade in el si nu-mi tine mincarea.Acum a venit Dragos si face isterii ca l-am luat de la masina.Circul lumii.Se vede ca s-a insanatosit.Sta acum la colt si urla, nu plinge....Sunt curioasa cind termina....
Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos
pufymic spune:
Hop si eu!
Clau eu vreau sa-ti zic de acum "LA MULTI ANI" si sa fii fericita alaturi de familia ta!(ca parca vad ca uit...apoi tu pleci la mare....apropos: drum bun sa aveti!)
Alinush murim de dorul lui Ovi si eu si Alesio.....maine se intoarce....de-abia asteptam! Azi a zis piticotul meu: "acusica vine tata"....ca asa i-am zis eu cu 2 zile in urma...si n-a uitat bietul...
Gabi felicitari pentru baiatul mare din posesie!
Alesio sta ca fetitele pe olita si face kk sau pisu....din picioare nu i-am aratat(eu nici n-am cu ce)!
Flavia mai incet cu harnicia asta daca vrei sa mai stea bb cat trebuie in burtica....
Alina33 ma bucur ca e bine Dragos acum!
Pupici!
Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Am rezultatul uroculturii si am infectie urinara cu escherichia coli.
Alina, in antibiograma scrie rezistenta la biseptol, asa ca il luam degeaba. Sper sa dea rezultate tratamentul homeopat. Incerc sa dau de Furau, dar nu raspunde.
www.stoc-studio.ro/tudor
pufymic spune:
Gabi imi pare rau ca ai intr-adevar infectie urinara....nu stiu cum sa zic dar eu nu m-as baza pe tratamentul homeopat in cazul asta....vorbeste si cu Furau sa vezi ce zice si el...la antibiograma la ce ti-a iesit ca e sensibil?
Pupici!
Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
gabitzica spune:
Ioana, in antibiograma mi-a iesit sensibil la augmentin, ceftriaxon, amikacina, ciprofloxacin, cefuroxim,gentamicina, negram, norfloxacin si
rezistent la colistin,carbenicilina si biseptol.
Leucocite am 500/microlitru.
www.stoc-studio.ro/tudor
Melania 14 spune:
Gabi , Furau nu raspunde la telefon daca e a spital .Incearca sa suni la spital :0257255052 si cere ambulatorul , acolo raspunde Nicoleta si-i spui ca esti pacienta lui Furau si ca il cauti e el, de obicei e la ECHO.In rest luni, miercuri si joi parca e la Policlinica si atunci raspunde , dupa 4 .
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
Melania 14 spune:
Alina33 , cred ca mergem la inceputul lui august, dupa ce ne monteaza aerul conditionat si nu stam mai mult de 1 saptamana. Oricum m-am intalnit cu dr.lui Melania si mi-a taiat avantul de plecare...ca nu e cazul sa merg cu ea pt ca nu e bolnava, ca acolo sunt copilasi bolnavi , ca e mare diferenta intre salina si exterior si s-ar putea sa aibe urmari... si iaca asa..
Ioana esti mortala , las' ca macar nu stropeste peste tot Alesio in procesul " functiunii"
Alina socrelo e internat la judetean , la etajul II. Multumim de gandurile bune si tie si fetelor.
Melania (14.01.2005) si mama Nico
poze
gabitzica spune:
Nico, merci de informatii, dar am mai sunat pe la doua si ceva si a raspuns. Am si fost deja la spital. Mi-a dat sa iau 7 zile ceva antibiotic - zimat?!(nu stiu daca citesc bine ce scrie aici in carnetel, l-am cautat si cu google dar nu il gasesc). I-am zis ca am inceput si tratament homeopat si mi-a zis ca nu are nici un efect( oricum se stie care este parerea medicilor despre homeopatie)
www.stoc-studio.ro/tudor
alinamoro spune:
Salutare!
Am fost dupa masa la lucru, de luni sunt in concediu 2 saptamani.
Acum plec la Miclea, va sciu mai multe cand ma intorc.
Gabi, e bine ca iei antibiotic, E.Coli e tare "pacatos", scapi mai greu de el si de multe ori reapare. Oricum, Zinnat e foarte bun.
Alina (32+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2