Mamici din Arad (50)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Acum am deschis si eu calculatorul, nu puteam sa ma culc si sa nu intru pe la voi.
Am fost dupa masa la lucru, apoi am mai fost pe afara cu Dragos si nu ma mai avut timp sa intru azi. Dragos a cazut cu bicicleta si s-a julit putin la genunchi, la unul chiar mai mult si ia curs sange. El a mai cazut, dar niciodata nu s-a julit asa sa-i curga sange. Saracul, a fost foarte afectat de ce i s-a intamplat, plangea si tot timpul imi zicea:" nu pot sa cred, asa ceva nu mi s-a mai intamplat niciodata, in viata mea n-am patit asa ceva, nu se poate"...si tot repeta asta, mie imi venea si sa rad de el.
Calin i-a zis:"las' ca o sa mai pateti asa, doar nu o fi prima data" si el:"nu, niciodata".

Merg si eu la culcare ca maine iar la lucru.
De luni voi fi in concediu 2 saptamani.
Noapte buna!

Alina (31+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Claudelu spune:

Salutica
Io pe aci da n-am chef de nimic, doar la mare ma gandesc
Mi-e groaza de drum, bine ca mergem la cuseta...mai nasol e ca din Arad nu mai este tren direct pana la mare Trebuie sa schimbam in Bucuresti Asta e ne desccurcam noi cumva

Alina, ce mortal e Dragos

Raul non stop ma intreaba "mama ce face Dagos? da Tudor ce face?"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns pufymic spune:

Neata fetelor!

Clau acusi plecati! Lasa ca daca mergeti noaptea o sa dormiti si trece mai usor timpul...

Alinush ce dulce e Dragos! Zici ca in viata lui n-a mai patit asa ceva?

Gabi cum te simti?

Nico dar ce are socrul tau de trebuie operat?

Flavia cum te simti?

Noi suntem ok, am dormit bine....asteptam sa vina ziua de maine(adica seara) sa vina Ovi din delegatie...

Pupici!

Ioana(30+) & Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

Eu parca ma simt o idee mai bine. Dimineata e mai rau, probabil din cauza ca nu beau asa multe lichide noaptea. Sper sa imi treaca repede.
Alina e mortal Dragos cu buba lui
Clau, unde mergeti al mare? mergeti numai voi 3?

Gabi 31

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Salutare fetelor.Alina scuze da nu am mai intrat pe net (osa imi fac timp sa iti trimit pozele) ca Dragos a facut iar rosu in git ca a baut simbata un suc o idee mai rece.Si iar 3 zile si 3 nopti febra din 3 in 3 ore - ma disperaaa.Acum i-a trecut si sper sa nu mai faca nimik. Saracutul asa a slabit ca si kilotii ii pica de pe el.Mai are si bubite la gura de la febra...vai de el.
Gabi scuze ca am fost zapacita si am uitat sa imi las datoria ...
Clau distractie placuta la mare!si eu vreauuuu.
Gabi si eu am vazut pozele tale sunt faine, da ai vazut-o pe aia in care Tudor se scarpina in fundulet?
Claudia cum mai e Ana-Maria?
Pupici

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns flavia ramona spune:

Ioana, sunt ok, mersi de intrebare, da ma apuc de lucru prin casa si nu mai apuc sa scriu.

Ieri am inceput curatenia generala, ca v-am zis ca ma bate gandul. Asa ca am dezghetat congelatorul cu sertare pe care-l am pe balcon, l-am spalat si cand a venit al meu acasa l-a mutat de la loc sa pot spala si geamurile de la balcon de pe langa congelator si daca tot am inceput am spalat tot balconul de la dormitor. Am factu curatenie si in debara, am scos tot ce am avut acolo, am pus borcanele goale sa le duc la maicamea, am spalat rafturile, etc.. Apoi am scos din dulapurile din bucatarie vasele si am spalat si pe interior mobila. Mai am cateva doar si aragazul pe interior.
Am mai facut si dovlecel pane si cartofi prajiti, asa ca aseara cand am terminat am fost si eu terminata.
Acum sunt pe punctul de a incepe cu ce nu am terminat ieri.
Deci, ce ziceti, mi-am gasit ocupatie sau nu???

Gabi, doar iti trece odata si tie infectia asta ...

Clau, daca nu mai apuc sa intru cumva eu iti zic de pe acum distractie placuta la mare si mult soare.
Si LA MULTI ANI! si sa fii iubita.

Nico, nu mergem zilnic la casuta, mai mult in weekend daca suntem acasa. Da poate ne intalnim odata acolo.

Na ma duc la munci.

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Melania 14 spune:

Flavia hai si la mine la , eu pe langa faptul ca nu am chef atunci cand am ,siiiiiiiiiiiiigur imi sunt deturnate planurile . Cred ca duminica dimineata am fost pe strand,nici vineri nici luni .

Gabi nasol de tot, cu Tudor ai patit asa ?

Alina33, hai cu noi la Praid !

Ioana are pleurezie pe fondul unei infectii cronicizate, e suspect de un TBC vechi netratat( asimptomatic)si iaca asa....Ce mai zice Alesio?

Clau unde mergeti la mare????? cred ca te-au mai intrebat si fetele si tu nimic .

Alina .

Melania (14.01.2005) si mama Nico

poze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alina33 spune:

Nico as merge da nu stiu al meu barbatel cind are liber.
Voi cind plecati?

Alina si bebe Dragos
http://www.inarad.ro/dragos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns gabitzica spune:

quote:
Gabi si eu am vazut pozele tale sunt faine, da ai vazut-o pe aia in care Tudor se scarpina in fundulet
Alina, Tudor isi scotea chilotii din "fundic"- vorba lui. Nu suporta sa-i intre in fundulet si daca are o pereche de chiloti suspecta, sau body e tot cu mana in fundic sa-i scoata
Nico, cu Tudor nu m avut probleme din astea. Am avut raceli repetate si alergie. Nu puteam sa respir.
Fetelor am baiat mare. Se duce singur la wc sa faca pishu, nici macar nu imi spune. Am sarit ca arsa ca nu am stiut ce toraie la baie... el facea pishu. Si-a desfacut singur body si cu o mana il tine in sus si cu cealalta isi tinea pasarica sa faca pisu

www.stoc-studio.ro/tudor

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alinamoro spune:

Salutare fetelor!
Aseara dupa ce i-am facut dus la Dragos nu i-am mai pus pansament pe "buba" ca se curatase destul de bine si am zis sa las asa sa se usuce si s-a lipit de pantalonii de pijama. Sa vedeti dimineata "distractie" ca l-a bagat Calin in vana cu pijama cu tot si l-a dezlipit cu apa calduta.

Flavia, ce harnicuta esti!
Vreau sa ma apuc si eu la curatenie generala, poate saptamana viitoare ca mai trebuie sa-mi repare pe langa usi cum le-am schimbat si iar se face mizerie.

Nico, unde e internat socrul tau? Sanatate multa!

Alina33, nu-i nici o graba cu pozele, cand ai tu timp. Multa sanatate lui Dragos!

Ioana, Ovi tot timpul e in delegatie, va place singurei, tu cu Alesio?

Gabi, maine primesti rezultatul al urocultura? Poate nu-ti iese nimic.

Clau, Raul a ramas cuplat la Tudor si Dragos ca ei au fost primii la terasa, ce scump e!

Alina (31+) & Dragos (11.04.2002) pozici 1, pozici 2

Mergi la inceput