Constipatie.....
Raspunsuri - Pagina 5
csylla spune:
Salut,
Nanami eu zic sa bei la inceput in fiecare seara, sa vezi cum te simti,
si pe urma poti sa bei odata la 2 zile cite o cana.
Ai retinut modul de preparare?
Pui o cana de apa intr-o caraticioara si un plic de ceai si lasi la foc mic sub capat 15 minute la fiert.Si ce a ramas il poti bea ori rece ori cald, cum iti place.
Sa imi spui cum te-ai simtit dupa prima cana?
Pupicei!
curcsi
nanami spune:
csylla aseara am baut prima cana de senna si azi m-am racorit f. bine dupa o saptamana in care nu am iesit deloc , ceaiul e f. bun la gust. neindulcit e ok . dar seamana f, bine cu crusinul nostru , oare nu o fi cumva ala? in fine , nu m-a durut burta ca dupa crusin si ma-m bucurat
, sarumana
sa vad cum va fi de acum incolo , am o intrebare totusi
nu va deveni obisnuinta? la tine cum a fost? 
G.K.R
thalia spune:
Nu am cititi primele doua pagini si nu stiu daca cineva ti-a recomndat , dar eu folosesc cu succes seimntele de in. Dimineata pun intr-un pahar cu apa o lingura rasa cu seminte de in . Dupa masa de pranz le beau , mai completez cu apa fiindca se umfla si trebuie lichid ca sa le bei . Efect garantat fara crampe si fara dependenta. Mai mult semintele contini estogeni naturali foarte necesari femeii.
Samurai-lady spune:
Buna Nanami,
Noi rezolvam cu iaurt si prune uskate,dinalea care se vand in pungi,aici.Apoi trebuie sa bei si multeeeee lichide,cam 2 litri pe zi daca poti.Multe fructe,eu mai beau si aojiru si nu mai am probleme de genul asta.
Samurai-lady si bb Ken
www.desprecopii.com/chatnew/Desprecopiichat/PaginapersonalaView.asp?nickname=Samurai-lady" target="_blank">Pagina personala DC
Web-poze Kenutz
www.desprecopii.com/info.asp?id=486" target="_blank">
Cum a venit pe lume Samurash bebe
danavasile spune:
Mai poti incerca dimineata pe stomacul gol , pui intr-un pahar cu apa calduta, sucul de la o lamaie. Este remediul care pentru mine functioneaza perfect. Iar ca pastile, exista unele din plante numite herbolax, nu au efecte secundare sunt din plante ...si daca nu ai rezultate cu altceva, incearca.
anilia spune:

si eu m-am lovit de problema constipatiei, am mers la cativa medici si toti mi-au zis legume si fructe, miscare si lichide.
trebuie sa incerc si eu ceaiuri multe si miere ca eu mai mult beau cola si cafea.
o pizza buna la toata lumea place dar e ea sanatoasa??!!
matildasep spune:
EUCARBON, l-am luat de cate ori am avut pb, e bun si in sarcina.
Bineinteles fructe , legume si lichide multe.