Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 11

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns mirela10 spune:

COSMI,AI NISTE COPII SUPERBI,sa va traiasca ca tare frumusei sunt!
am vazut si poze cu IARINA,tare dulcica,a meritat efortul de a pune poze!!!!!!
fetelor,eu incep munca de maine,s-a terminat cu destrabalarea...

http://photos.yahoo.com/iuli_n90210
mirelutza si dani(21.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

GIOVA E VREO PROBLEMA?SAU TREBUIA SA PRIMESC ACORDUL CUIVA PT CA AM IMPRESIA CA TE A DERANJAT SI DACA ESTE ASA LE RETRAG....................................

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi nu m-a deranjat, doamne fereste.
Dar dupa toata povestea cu luatul pozelor din contul comun, s-a schimbat parola si prima data s-a hotarat sa se trimita niste poze pe un mail, pe urma sa se dea parola. Dar daca ai obtinut-o de la Ursoaica e ok, caci ea e cea patita.
Eu numai am intrebat, din partea mea nu e nicio problema, stai linistita.
Mirela gata cu binele, la munca cu tine. Cum e cu banca? v-a aprobat, sau mai dureaza? la Dani.

fug ca s-a trezit si al meu puturos. trebuia sa pape la 14.30 si uite cat a dormit.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

nu are nici o treaba ursoaica dar ma miram sa fie o pb probabil ca ti faci griji sa nu se mai intample ce a fost cu intrusa dar sa stii ca sunt prea noua pe aici ca sa fiu eu ea pupici

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

am aparut si noi din calatorii...........am schimbat la metrouri de m-am saturat ca sa stau 15 min cu prietena mea, dar imp e ca ne-am vazut, insa a fost nebunie totala sa merg cu caruciorul cu bebele printre turisti.

acum sunt lamurita: alina isi crea contul "propriu si personal"-frumusica foc bebelina....

sa va zic si parerea mea in legatura cu pozele.........exista 3 variante :

1-puse la semnatura si asa oricine se plimba pe net le poate vedea

2-in mail-ul comun, la care exista o parola, la care noii veniti "teoretic" acced dupa ce trimit mai intai niste poze la adresa de mail comuna, participa la discutii, etc........sa zicem o "relativa" securitate.......cosmi- de asta te-a intrebat Giova cine ti-a dat parola........noi acum te stim ca ne tot conversam pe aici, dar ce am vrut sa-ti explic era ca intrebarea ei era perfect "legitima", fiindca ea nu a vazut poze cu "stefan" in mail-ul comun-nu ca asta ar fi o tragedie......... frumusel foc puiul-am surprins la el niste priviri pe care le trage si alexandre

3-sa nu pui poze deloc

atata timp cat un parinte a ales una dintre aceste variante trebuie sa-i fie respectata. pe mine, de exemplu, m-ar deranja ca pozele din contul comun sa fie facute publice, nu pentru ca as fi eu angelina si numai revista "vip" are dreptul sa-mi publice pozele, ci pentru ca asa am ales eu sa le tin la "relativa securitate" in albumul comun al comunitatii "bebe ian-feb", pentru care teoretic stabilisem niste reguli. nici nu ma intereseaza cine i-a dat parola lui cosmi, care , oricum e de-a noastra acum( si in mod clar nu e intrusa), dar am considerat necesar, daca tot am discutat despre........sa-mi spun punctul de vedere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Gata am scapat de musafiri. Socra-miu si-a cules caise si gata... a plecat.

GIO - in Retezat pt o sapt.. daca o fi in august.. nu pt un weed-end... Doamne Fereste. Oricum eu nu sunt adepta drumurilor lungi cu masina, din principiu dar cu Nicolas nici atat nu prea ma incumet.
Era doar o invitatie care ne-au facut-o niste prieteni pt Retezat.
Eu i-am luat hainute de 1 an inca de acum 2 luni... de la Z. Acum i-am luat de 18luni. Pai in sept cand o fi sa plec cu el la turcaleti unde mai gasesc eu hainute de vara?Asa ca mi-am luat preventiv. Oricum dif intre 1 an si 18 luni e f mica .. le-am masurat . Cum pe Nicolas il imbrac cu costumase de 1 an... si ii vin bine... lejer dar nu lalai... e OK.
In plus am luat ceva bluzite si un pulover de toamna-iarna

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Ana de France... CORECT!
Eu ma incadrez la varianta 3!
Asadar te-ai aventurat in calatoria cu metroul cu caruciorul.. pe multele, intortochiatele si lungile tuneluri ale Parisului. Ce e misto e ca nu te poti rataci usor pe-acolo. Ori au indicatoare ori nu mai am. O bila alba pt francezi la faza asta!

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns LunaNoua spune:

Janina, hai curaj, ca te trec pe lista de munte

Canda, noi am mers pana la 20 min de aici http://community.webshots.com/photo/549468852/2516255650086274551YQHrkn. Cred ca se poate si mai mult, dar nu ne propusesem asta.

Teolinda sa stii ca din experienta mea, Retezatul e cel mai capricios munte. E frig, umezeala rece, vant. Eu tot timpul cand am mers in Retezat am prins ploi reci, de se facea gheata pe cort dimineata. De exemplu, acum 2 ani, am fost la Cheile Butii, o mica statiune la poalele Retezatului, se poate ajunge cu masina, deci nimic de alpinism, si ne trezeam cu gheata pe cort dimineata. E spectaculos, dar nu merge cu bb mic. Poate daca va conving prietenii vostrii, mergeti prin apuseni. Dealuri insorite

Abia am asteptat sa se faca puiu mic cat de cat mai mare sa mergem in Curmatura Pietrei Craiului. Trebuie sa il mai conving si pe tac'su . Daca gasesc rucsac pentru bebe, il conving. Am mai gasit pe net ceva rucsac pentru transport bebe, la 5 milioane, dar .. parca nu merita. Eu vreau sa iau neaparat, dar alea nu arata deloc bine...Mai sunt astea care nu au decat scaunelul, la 2 mil jumate, dar acum mi s-a pus pata pe rucsac calumea

, Deea si Raza mea de soare, Daria - 6 ian 2006

Ce e mic, ROZ cu doua puncte bleu?

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns andiaroro spune:

eu le dau doar trei sferturi de bila :la statiile mai vechi nu au scari rulante in ambele sensuri si nu ai loc sa iesi cu landoul, asa ca inainte de a ma aventura "studiez" cu atentie terenul(pentru scari) si ne vom cumpara curand carucior sport(pentru iesirile la care nu incapem ca-i "gras" landoul)...la a noastra e suuuper: avem lifturi si rulante
gata-acum ma duc sa-l reclam pe nenea de la tiutungerie ca nua vrut sa-mi vanda timbru cu cartea bancara-nu are dreptul legal sa faca asta. in mod normal nu as pierde timpul, ca maine iar am ex, dar m-a enervat rau ca alexandre zbiera cat il tineau plamanii(facuse pe el si asta, ca si foamea, sunt singurele motive pt care urla) si desteptul ma trimitea sa caut bancomate.........maine dimineata ma duc cu cash sa cumpar timbru si dupa ce mi-l da ii spun ca l-am reclamat, la fel de zambitoare cum a refuzat el azi o femeie cu un copil zbierator.............

ana si alexandre (17.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns diana12 spune:

Ziua buna sau mai bine spus seara buna.
Aseara ne-am intors si noi dintr-o mini vacanta, ieri a fost liber pe aici si luni si-a luat sotul liber, asa ca ne-am suit in masina si ne-am dus la un lac, unde ne-am instalat cortul si am lenevit cat am putut. A fost frumos, copiii s-au comportat civilizat, doar ca noaptea a fost cam frig, dar am supravietuit.
De vineri incep si eu sa lucrez, nimic spectaculos, dar eu sunt super incantata.
Cam atat despre noi. Am ceva treaba pe ziua de azi asa ca nu stiu daca mai intru.
Pupicei si la multi ani sarbatoritilor zilei de azi.

poze

Mergi la inceput