Bebelusi de ianuarie - februarie 2006 (76)

Raspunsuri - Pagina 10

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns anasebe spune:

Noi am fost de dimineata la cumparaturi. Sunt reduceri de 50% la Z, asa ca am dat cu iama prin magazin. Am cumparat o gramada de lucrusoare, majoritatea mai pt. toamna.

ana sebe + tiberiu (13.01.2006)

poze Tiberiu
www.dropshots.com/new.php?userid=121923&cdate=20060505&cimg=0" target="_blank"> filmulete
poze botez

tiberica fara frica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Szaboali se vad pozele, sa-ti traiasca mica papusa. e o dulce.
Eu cred ca ne-au aparut pozele cand am dat pe link, din cauza ca nu a pus bine linkul. asa s-a intamplat si la mirese. si a aparut linkul care l-am folosit ultima data.
Calatoare bien ai venit pe !!!
Anasebe sa poarte sanatosa Tiberiu hainutele noi.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns canda_h spune:

Buna fetelor,

Bee am vazut ca esti in cautare de rucsac de bebe (eu asa ii spun) ... Codru a gasit acum vreo trei ani in piata de vechituri la "indieni" unul super fain si la luat cu 200 mii parca. Prin magazine la noi n-am vazut asa ceva, dar e posibil sa gasesti la magazinele de munte.
Uite si poza cu ce avem noi:
rucsac bebe
Fetele cu muntele in sange poate ne vedem undeva la inaltime. Deea vad ca ati fost pe valea Simonului ... pana unde ati urcat??? Si noi mergem acolo in august si sunt curioasa pana unde se poate cu caruciorul.

ma duc ca s-a trezit vaccinatul meu ...
pupici

Angi de motanel (5.02.2006)

poze Filip

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

Hop si noi... tot de la Z dar nu de la acelasi cu ANA... insa tot la juma de pret hainutele.

Acum il astept pe socra-miu.

Anoo si treningul meu e tot alb cu bleu nu stiu ce naiba retinusem eu.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns J G spune:

Hello,
Deaa, Canda, Bee - nu stiu cand o sa am curaj sa merg cu Carlita pe munte, deocamdata merg fara ea in weekendul asta si sper sa am vreme ok de facut un traseu usor, asa ca pt spatele meu rablagit.
Giova chiar vroiam sa te intreb: masajul rezolva ceva din durerile de spate?
Ali si Calatoare bine ati venit la noi, Ali am vazut pozele cu Iarina, e foarte dulce.
Calatoare s-ar putea sa fie dintii daca doarme agitat si e marait mai mult decat de obicei, sa speram ca va ies usor! La noi, deocamdata nici un semn.
Nico ce faci?

J si Carla (05.02.2006)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teolinda spune:

DEEA misto ca voi cutreierati cararile de munte cu prichindeaua. Super peisajele. pensulei cea mergareata.
Asa mi-ati facut toate o pofta de munte. Poate ajungem si noi un week-end sau cateva zile prin august. Asta as vrea eu... dar nu stiu Robert.Niste prieteni ne propuneau sa mergem in Retezat... dar sa vedem.

Bun venit noilor mamici!

GIO - lasa copilul nu-l mai cara prin carciumi pana la 12 noaptea.

IOANA - o sa gasesti patut de voiaj la Europa .. si-a luat verisoara mea unul cu 1,7mil.

Am iesit si eu din casa dupa o mine de secole.. in Unirea la cumparaturi, evident pt copil... ca la mine nu ma mai gandesc si masina mea avea pana asa ca am mers incet pana la vulcanizare.. cam 6km si cu frica in san sa nu raman pe autostrada cu copilul. AM rezolvat totul cu bine si am cheltuit si banii ...am ajuns acasa si ma simt atat de obositaaaa. Traficul si "trafincantii" din Bucuresti m-au scos din sarite, plus Matizul meu prapadit fara aer conditionat asa ca sunt varza.
Ma duc sa ma racoresc si sa ma inviorez cu un iaurt.

LILIANA si NICOLAS ALEXANDRU (6.12.2005)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns szaboali spune:

UUURRRAAA se vad si pozele mele !!!!!!Mai fetelor sa ma fi vazut ce ma mai strofocam eu sa fac albumul dar bine ca am reusit in cele din urma.

pupici la pitici

mami de IARINA

POZELEhttp://pg.photos.yahoo.com/ph/miti_ali/album?.dir=28f1re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos

ali

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

sa vad ca ma chinui de 2 ore sa pun poze

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cosmi1975 spune:

am reusit sarut mana stie ea cui si sa va uitati si la stefanut al meu ca si eu m am uitat la bebei vostri

stef 12 02 2006si bia 12 12 1997 poze stefan

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Giova spune:

Cosmi tie cine ti-a dat parola, ca vad ca ai poze in contul comun? Nu te supara, dar intreb si eu, caci stiu de noul regulament.
E un frumos si un scump Stefanel.ce smecheros era el in tinuta de botez....
Liliana deci te-ai inteles cu Ana si ati colindat magazinele? le-ati facut salariul Escai pe o luna?
Eu deocamdata nu mai iau nimic, caci are multe de vara, de toamna inca nu ma incumet sa iau, nu stiu cat de mare va fi.el acum poarta haine de 9 luni, cel putin alea italienesti, care la inceput corespundeau la fix cu Marco.
Retezatul nu e cam departe de Buc. pt. un weekend?
Noi sambata am vrea la o cabana dar nu stiu daca vine si proprietarul. sa vedem ce a vb. azi Clau cu el.
Janina, masajul mai imi ameloriaza durerile, n-are cand sa se vindece de tot. eventual daca nu l-as mai ridica de fel gaza.

Gio si Marco (6 ian. 2006)
maimuta mea
poze Marco
filmulete Marco

Mergi la inceput