Mamici de sept-oct 2006 (47)
Raspunsuri - Pagina 15
alessia80 spune:
Buna Burtici,
Am vazut ca in afara de itzy, si cry nu prea mi-ati simtit lipsa ...![]()
MEXXAsa stii ca si eu sunt extrem de obosita...aseara a fost prima seara cand nu m-a mai durut gatul si am reusit sa adorm dar dimineata m-am trezit si mai obosita decat eram...se pare ca trimestrul 3 e de vina!
ITZYAM fost la dr si mi-a dat sirop de patlagina dar timp de 30 zile... ce zici nu e cam mult?![]()
LYANAsi eu am arsuri-chiar azi-noapte la 3 am facut cunostinta cu cele mai mari norocu' meu ca am citit pe la burtici si m-am dus repede la frigider sa beau un pahar de lapte rece! Pe mine m-au lasat instant! cred ca ma duc sa-mi pun un bax la frigider
Cri- stiam eu ca sunt panicoasa sefa! e o prostie cu raceala, dar mi-a povestit atat de convingator incat nu m-am mai gandit...
MIRABELAC:-ce ai facut la echo?
INNI-cum e Herghelegiu? nu e medicul meu, dar ma duc la Medsana la echo 4D pe 11 aug si vreau sa stiu daca 'le vede'.
AM auzit de un caz cu sindromul Down si inima unicamerala cu Herghelegiu-doctor principal
alessia80 spune:
PufyTextTextEU am vazut valurile in burtica pt prima data aseara, a facut si astazi, dar putin ca s-a plictisit! Oricum am auzit ca de la 30 de sapt nu se mai misca foarte mult ca nu prea mai are loc!
Fetelor-ca tot am vazut ca s-a inchi subiectul... Eu am avut picatura de la 24 sapt pana la 28. De vreo 4 zile nu mai am nimic... ce s-o fi intamplat???/
ALESSIA80
28+
inni spune:
Alessia nici medicul meu nu e. Am fost la el doar pt. eco.
Ma uimeste ce-mi spui.
Sindromul Down se poate vedea fffff bine la eco...nu tr sa fie ecografistul asa renumit (aspect mongoloid al fetzei, capul mai mare decat normal...si probabil ca or mai fi si altele)..iar inima unicamerala...pai asta vezi si tu singura pe monitor ca nu are 4 camere ci numai una....iarasi e ceva ce vede orice medic care stie sa se uite..oricat de prost ar fi ecograful si medicul.
Mi se pare putin dubios dar..nu te contrazic..tu stii mai bine sursa informatiei.
Eu stiu ca este printre cei mai buni ecografisti alaturi de Iosup, Chitescu, Pop..nu neaparat in ordinea asta. Si stiu ca "le vede".
Dar daca tu ai auzit asemenea grozavie despre el cum de te-ai mai programat la el ??? Pt. ca risti sa pleci de acolo, dar sa ramai cu inima indoita ca "daca n-a vz bine".
Ce pot sa-ti mai spun..asa..aventuri nu prea cunosc...am auzit ca unei tipe i-a spus ca bebe o sa aiba nu stiu ce pata (de nastere) pe piciorus..si asa a fost...asta ti-o spun ca divertisment.
Eu am incredere in ecografiile pe care le face, nu ma indoiesc de acuitatea lui vizuala
. Stiu ca e un bun profesionist si pana acum chiar nu am auzit nimic rau. Ca dovada ca inghesuiala e mare la el si astepti si 3 luni pt. o "intrevedere"..
Poze
Poze tort si pizza
Inni
31+ cu
....
katia spune:
Gata, aproape ca am terminat de citit...mai am cateva pagini ajung la zi....da nu mai aveam rabdare.
E adevarat ca de doua zile ma chinui sa va ajung din urma si recunosc ca am citit oarecum pe diagonala da am retinut cate ceva....de exemplu ca v-ati amuzat pe seama mea....Pe unde o fi Katia??????????
Nici nu poteti sa va inchipuiti pe unde....si nu glumesc. Dar sa incep cu inceputul...scuze pentru subiect in afara subiectului nostru da' nu pot sa nu povestesc.
La mama a fost exceptional ca sa zic (am adus si ceva bomboane de la Bucuria da nu Lapte de pasare ca m-am saturat de laptele meu - doua nopti m-am trezit uda
, a zis tati ca deja nu mai tre sa cumparam lapte
). Aproape patru zile am mancat si am dormit plus stat la o barfa cu mama si bunica asa cum n-am mai facut de mult. Femeile astea doua sunt singurele cu care imi permit sa barfesc.
La intoarcere din faimoasa si draga Moldova iubitul meu a zis ca nu se poate sa nu trecem si pe la ai lui mai ales ca nu mai facem mult de la vama. Poti sa refuzi un om cand te roaga asa ceva dupa ce te duce cu masina pe drumurile Moldovei?.....Tre sa mergeti pe drumurile alea ca sa intelegeti...altfel pur si simplu nu aveti cum - credeam ca o sa nasc...niciodata nu mi s-au parut asa de nasoale.
Am ajuns la ai lui...toate bune si frumoase. Luni hai sa o luam spre bucuresti. Se uita ingeniosul de tati pe harta si vede o scurtatura....se uita si ingenioasa de mami si i se pare ok sa incerce acea scurtatura (scuteam o ora de drum). Stiti unde am ajus dragele mele??? Pe un drum cu squar pe mijloc (asta zicea tati ca e) adica pe drum de camp printre lanuri de porumb, drum din ala cu iarba. Asta dupa ce am trecut printr-un sat in care plouase de curand si a alunecat masina intr-o balta de unde au scos-o dupa mai bine de o ora niste tarani cu calul 

Dragii de tarani ne-au asigurat ca drumul dupa ce trecem de acea balta este citez "tare bun" - se referau la squarul de care ziceam mai devreme. Cred ca mai bine de doua ore de drum le-am facut mai mult pe jos, mergand inaintea masinii pana dupa deal sa vad daca mai sunt balti cu noroi...oricum inapoi nu ne puteam intoarce ca ne-ar fi trebuit un cal iar

Cand am iesit la european nu puteam sa mergem cu mai mult de 80 la ora ca tremura masina de la rotile pline de noroi......ziceai ca am fost in jungla ![]()
Dupa ce am spalat masina am facut o socoteala....scurtasem drumu in asa fel incat in loc de 2 ore pe drumul cunoscut am facut 5 ore pe scurtatura ![]()

...am ajuns in bucuresti pe la 1 noaptea franti de oboseala...asa ca ieri nu am prestat servici de aia nici nu v-am scris.......
Eu sunt bine ......n-am nascut ![]()
![]()
![]()
![]()
Va pup si mai revin dupa ce va termin de citit!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite
Lyana spune:
Eu am facut ecografia 3D la Dr Pelinescu la Medlife.
A mai facut cineva la el? Nu a semnalat nici o neregula.
Tot el mi-a spus si sexul lui bb, daca s-a vazut inseamana ca e sigur fetita? Mentionez ca am facut ecografia la 23 de sapt si 3 zile. 
Am cumparat ceva lucrusoare si sunt de fetita
. Toata sarcina am avut sentimentul ca e fetita dar la 4 luni mi s-a spus ca s-ar putea sa nu fie si ca cel mai sigur aflu dupa morfologia fetala. Si fetita a iesit la eco.
Cat de fidela e morfologia asta?
25+
Teodora
alessia80 spune:
Inni- e vorba de o colega de servici a sotului meu. Se stie in toata compania-care e foarte mare- de acest caz. Problema e ca a fost si la Iosup si la Herghelegiu si nici unul n-a vazut. Unii medici spun ca aceasta anomalie s-ar fi datorat unei infectii aparute in ultima luna...dar nu prea cred!
Eu am incredere, am tot auzit ca e f bun! Ma duc sa vad ce spune, dar pana la urma eu cred ca Doamne-Doamne decide si indiferent de analize sau rezultate- pana la urma tot mana LUI e!
ALESSIA80
28+
alessia80 spune:
Bine ai revenit Katia!
Pe unde in Moldova ai fost?
Parintii mei stau in SV si drumul e ok prin Bz, Bc, Roman.
Prin ce gropi ati luat-o?![]()
Lyana-Mie mi-a spus sexul de la 12 saptamani. eu cred ca un medic bun ti-l spune corect inca de la inceputul sarcinii-asta in cazul in care nu sta bb ascuns sau cu spatele
ALESSIA80
28+
aramona spune:
Heiii, dar ce harnicutze sunteti...
Azi am avut o zi plina...
cu tot piciorul umflat, de dimineata m-am infiintat cu Maysa la medic...iar are pb cu nasul...gatul...asta e, copii mici in colectivitate patzesc des asta...pe mine nu ma ingrijoreaza atat sarcina cat vad cumn se chinuie cu mucishorii...Ca sa va insuflu optimism...de asta sigur nu scapati...

Sarcina si nasterea sunt pana la urma fleacuri...cu conditia sa nu fi avut experientze neplacute...Iar picaturi...iar siropuri, sper sa scapam de antibiotic...
D-ta vrea sa ma "menajeze" si sa n-o operam de polipi pe Maysa acum...insa i-am spsu ca mai tare ma chinuie ideea de a se chinui copilul decat ce as putea eu vedea...sau ma rog...ce as trage cu ea dupa, cateva zile...
am citit postarile voastre, s-ar putea sa mai scap pe cate cineva, rog sa nu se supere...
Cri19, pai nu spuneam eu de partea plina a paharului? Stau si eu linistita acasa...va scriu...daca nu-mi scranteam piciorul...trebuia sa merg la munca...
Inca e umflat, dar macar pot calca pe el, in seara in care am patzit-o plnageam de durere si saream intr-un piocr tinandu-ma cu o mana de burta si cu alta de perete...Si nu cred in cobit, stai linistita!
..(doar eu cobesc...
)...s-a intamplat si gata!
Ramomar
, sunt bine (cat de bine pot fi...
), ma bucur ca povestea nasterii Maysei ti s-a parut optimista! Atunci simteam ca nu se mai termina...insa de fapt nici n-a durat atat de mult!!! E bine sa aveti ceva de citit la voi...Cred ca daca-mi punea o carte de telefon in mana, o citeam din scoarta-n scoarta!
MamiLili, ideea ta mi se pare buna, insa povestea nasterii Maysei e scrisa de parca as fi redactat o stire..n-are farmecul altor povesti...Nu m-a preocupat aspectul literar...am pus accent pe detaliile "tehnice"...
Adameasca...ai dreptate, a fost o polemica, constructiva, sper, fetele cred ca nu s-au suparat ca sunt istetze si in plus toate suntem sub imperiul furtunilor hormonale...
Monique
peace !!!
Lyana...stiu ca ti-au raspuns si alte fete...legat de contractiile pe care le simti cred ca sunt Braxton Hicks...cat nu sunt dureroase nu ai de ce sa te alarmezi! Intrebai de pat...s-a discutat insa acum multe capitole, ceea ce am spus atunci, spun si acum...eu sunt pentru pat din material textil..insa nu orice, ci unul de calitate, sa fie cat mai stabil...Eu am zgaltait multe paturi sa vad cum se comporta, pana m-am hotarat pe un ABC Design, care sunt mai robuste...am dat in 2003 pe el aproape 6 milioane, insa merita...Il luam dupa noi in concedii, Maysa se simte bine in el oriunde am merge deci nu-mi fac pb cu dormitul...Cat era mica putea fi si tarc, statea in el bine de tot...si chiar nu am avut pb. din cauza sigurantzei...este inalt si e OK! E drept ca la un moment dat vom renunta la el...acum Maysa are 2ani si 5 luni...e f. inalta pentru varsta ei...(apropae 1m)...insa incape fff bine si acum!!!
Se urca singura in el, se da jos...e PATUTUL EI!!!Si n-am avut pb cu lovitul pe laterale...find de plasa. Inca un sfat...eu nu am luat saltea din iarba de mare...am citit destule cazuri cand fetele au gasit viermi...Eu de la inceput am luat o saltea(cca 700mii) din Carrefour numita Durflex (o parte mai tare si una mai moale) de care sunt multumita! Binentzeles ca exista si altele mai scumpe...tu decizi!
Pufy, nu te ingrijora, bb-ii au si ei momente cand se odihnesc...si eu mai am uneori senzatia ca AR TREBUI sa miste...insa asta se intampla cand vrea el!!! Si atunci ma linistesc!
Inni, ma bucur ca te-ai linistit cu echo...ciudata organizarea de la Sanador, as zice neprofesionista...poate e o scapare! Iar despre fatza fetitzei tale...eu zic ca acum nu e relevanta, va fi cu siguranta cea mai frumoasa si desteapta din lume!
Ai sa vezi tu!
Roxanae, m-ai impresionat cu nasterea fetitzei tale...O mamica curajoasa si o fetitza luptatoare...totul e sa ai incredere ca va fi OK! Si a fost! 
Adinazot...cu experienta ta...si nu numai tu esti in situatia asta, te intzeleg ca esti mai ingrijorata pentru orice semn...Faptul ca la mine a fost cat de cat OK...poate ma face sa fiu asha optimista...dar mai trebuie sa fie si astfel de persoane printre voi, nu??? ![]()
Va fi in regula si la tine, suntem toate alaturi de tine!!! 
Roxana01...eu eram Adameasca, de fapt...eram convinsa ca nu vrei la 32...ma jucam si eu nitzel...Hai ca mai e putin...
Anangel_lexi, multumim de retzeta...am notat-o, abia astept s-o fac!
Sunt multe carora nu le-am spus nimic...Eloise, Sephora, BB Ralucutza...Alessia80, Mini_me, Gripo...na' ca nu mai tzin minte...of...dar sunteti toate aici si sunt si eu cu voi...
Pupicei...
Voi posta si eu mai incolo o praji racoroasa cu fructe!...Daca nu pot azi, ca sunt cu Maysa acasa...si avem program de parc...maine...sa aveti ce face in we!!!
Ramona (sapt. 26, pentru a doua oara mamica!!!)
Ramona si
Maysa (27 ianuarie 2004)
Poze cu Maysa-"Duracell"
pufymic spune:
Katia bine ai revenit!Faina "scurtatura" v-ati ales!![]()
Aramona ma bucur ca esti ceva mai bine cu piciorul....cu maseaua cum stai?Acum nu mai trebuie sa te doara!
Alessia cum nu ti-am simtit lipsa????Si eu ti-am raspuns la intrebarea cu raceala...mai pe la inceputul capitolului cred...
Ma bucur ca te simti mai bine acum!
Lexi mii de multumiri pentru reteta!
Mami facea galustele astea cu prune(la noi li se spune gombotzi cu prune![]()
)
In alta ordine de idei pe mine deja ma dispera chestia cu contul comun de pe forum.O sa ii mai scriu unui alt moderator, poate o rezolvam, daca nu, incerc sa fac alt cont....
M-am mai linistit si eu ca si-a reinceput activitatea de marinar ingerasul meu mic din burtik!Adica face iarasi valuri!Cred ca a fost obosit mititelul...
Avem poze noi-noute pe pagina lui Alesio!
Pupici!
Ioana
(29+) &
Alesio(08.10.2004)
Pagina Alesio
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=50933" target="_blank">Povestea bazucului
www.alesio.myou.ro/model/page.html" target="_blank">Fotomodelul nostru
Poze Yahoo
Ingerasul mic din burtik
katia spune:
Alessia, am fost prin TOATA MOLDOVA
cel putin asa am impresia![]()
La Botosani (judetul) ni s-a intamplat. De obice mergeam din sat spre Iasi si dupa spre Targu Frumos....acum am luat-o prin sate ca sa iesim direct in Tg Frumos....si am iesit asa de frumoooooos!!!!!!!!!!!!
Si am uitat sa zic...Bine ai venit printre noi!...parca am mai citit despre o mamica noua da nu o mai retin....oricum bine ai venit!
Nokia, ma bucur ca ai revenit printre noi!
Adameasca...eu raportez plus 5 kg - dupa un cantar si plus 3 kg dupa alt cantar la 29 saptamani chiar daca la mama am infulecat toata ziua!
Mamilili si cri....v-ati simtit bine a? Cri stiu ca-ti sunt datoare cu ceva retete de papa, nu am uitat da inca sunt ametita de pe drum si nu am inspiratie ![]()
Tasia, prunele alea umplute cu nuca sunt intradevar delicioase!!!
http://pg.photos.yahoo.com/ph/silvia_pepelea/my_photos
Numai acela poate construi castele de nisip pe malul marii, care crede ca valurile pot fi imblanzite