Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 26
alexandra_25 spune:
dolores ma bucur ca esti bine si tu si bebele.....vezi asa as vrea sa fiu si eu optimista ca si tine.....
Astazi m-au dojenit parinitii mei ca sunt prea pesimista si ca atata timp cat eu ma simt bine nu stiu de ce as putea sa imi fac griji....dar cred pana la urma ca asa mi-e firea.....
Dar trebuie sa lucrez la psihic....si datorita tie.....am inceput sa prind puteri.......
Asa si trebuie sa fim....sa ne bucuram de fiecare zi.....
Si eu simt asa cate o zbatere mai finuta....si normal ca daca e primul bebe nu stiu exact ce trebuie sa simt....dar cred ca e bebita
Si eu sunt nerabdatoare sa aflu ce e in burtica.....
Va pupic pe toate gravidutzele
20+
alexandra
Dbunny spune:
fetelor, raportez: am cetit despre Masajul perineal de pe mailul comun. D'apai yo nu stiam ca chestiunea e asa de .... interna !!
Mersi miro si cristina pt detalii (chiar vroiam si eu sa stiu pi uni-mi sta perineul ? acu-i totul limpede.)
Stiti careva ceva de Fatima ?, saracutza sper sa fie bine si ea si mama ei.
Dbunny20+1
dolores spune:
alex nici eu nu sunt o fire foarte optimista..dar uneori stau si ma gandesc cat de norocoasa sunt....si imi trec prin minte tot felul de lucruri cum ca alti oameni nu au unde sa se duca..nu au pe ce sa puna capul, nu au ce sa manance si multe alte chestii....si sa stii ca atata timp cat tu esti bine chiar nu ai de ce sa-ti faci griji....toate starile se transmit bebelushului...trebuie sa ne inconjuram de lucruri bune si pozitive...de asta avem nevoie mai ales in perioada asta.....stiu ca sunt multe piedici in viata asta ca daca nu ar fi nu ne-am cali..asta nu inseamna ca nu vom mai trece prin momente de panica si nervi...dar asa cum e vremea asa e si viata noastra....cand e soara..cand e furtuna....stii care e cea mai frumoasa parte a unei suparari???impacarea....nu am stii ce e aia moment frumos daca nu am trece si prin cele urate nu?
te pup si sunt convinsa ca bb e bine....te pup dulce
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
dolores spune:
chiar fetelor...ce-o fi facut fatima....????sper din tot sufletul ca mamica ei sa fie bine....
dolores 18+
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
elaa spune:
buna
am scris si eu ieri un mesaj f lung, va intrebam ce analize mai faceti in trim. II, dar din pacate nu vad mesajul meu, e posibil sa nu fie asisat?...ca totusi mie mi-a spus ca mesajul e transmis....in fine, am sa profit de situatie sa va intreb daca voi aveti o scurgere albicioasa, eu sambata si duminica trecuta am avut niste dureri destul de mari in dreptul ovarului drept si pe centru(nu stiu cum sa ma exprim sa fiu inteleasa),deci tot jos dar toata portiunea centru dreapta, eu am crezut ca e o raceala de la aerul conditionat, asa ca m-am protejat cateva zile la picioare si am facut si o baie la picioare cu sare de mare si mia trecut, numai ca de marti am inceput sa am o scrurgere albicioasa ceva mai abundenta,(mai aveam si inainte dar usor),nu am nici o jena, nu ma ustura nu ma mananca ci pur si simplu exista....am cautat si pe net si am gasit ca e normal sa apara in perioada asta, dar ma gandeam sa va intreb si pe voi.
Va pup
P.s scuzati greselile existente(dar sunt la servici si am mult de lucru...asa ca m-am grabit)
elaa 19+
dolores spune:
buna elaa...cu acele scurgeri ma confrunst si la ora actuala...la inceput am intrat in panica, nu stiam daca e normal sau nu..mai ales ca citisem tot felul de lucuri pe net.....dupa care m-am linistit pentru ca fetele au si ele aceleasi scurgeri mai mult sau mai putin, iar in afara de asta eu mi-am intrebat medicul daca e normal sau nu sa am asa ceva si a zis ca da si mai ales in perioada sarcinii apar scurgeri mai abundente sau nu...banuiesc ca daca nu ai mancarimi, usturimi sau sa aiba miros..totul e ok...ai mare grija cu aerul conditionat ca e foarte periculos..incearca sa te feresti cat poti...mie mi-a dat medicul cand ma inteapa burta sa iau nos-pa si sa-mi bag un supozitor scopantil si are efect..te pup
dolores 18+
poze
mayaione spune:
Scurgerea e normal sa fie mai abundenta. La mine pana acum a fost alba, acum s-a mai inchis putin la culoare, dar cred ca e ok, o sa intreb doctorul. Eu la aer conditionat sunt alergica, stranut intruna, asa ca ma feresc.
elaa spune:
multumesc frumos ptr. raspunsuri...m-am gandit eu ca fac bine daca va intreb pe voi, sa nu mai stresez medicul cu telef.plus ca merg la control sapt. viitoare,asa ca daca e, il intreb si pe el atunci.Legat de aer conditionat ..si eu eram alergica, stranutam si-mi curgea nasul, numai ca de cand am bebe, vad ca nu mai stranut de la el, insa imi face alte prob. de evitat il evit eu, dar mai dam din cand in cand drumul la aer,(nu-mi pot tortura colegii de birou)si eu ma mut in altul, dar vad ca tot ma mai prinde....oricum am sa am mai multa grija si ma rog sa se mai racoreasca.
Va pupic si eu
anateo2004 spune:
Dandusa,eu am facut un singur vaccin cel antitetanic.Nu stiu de altul,pote dr s-a gandit la cel antigripal avand in vedere ca "prizi" iarna cu burtica.Eu pe acesta nu l-am facut,uni il recomanda alti nu,asa ca m-am abtinut.
radu.anca spune:
Buna, fetelor, nu am mai scris de muuult timp, da am inceput serviciul si e cam aiurea.
Acu fac tura de noapte, asa ca dooorm toata ziua.
Bebemic e bine, cred, din moment ce da suturi tot timpul, mai ales la munca, daca ma agit sau ridic ceva, cred ca nici lui nu ii place munca lu mama.
In rest, ne luptam cu caldura, sunt vreo 40 de grade aici, noroc de aerul conditionat de la servici si de vantilatorul de acasa.
Saptamana viitoare ne ducem la eco, abia astept, mai ales ca la ultima am uitat sa intreb cit masoara si cat cantareste. Voi ce stiti de bb-ii vostri, in materie de numere? Ca sa vad daca ma incadrez. Noi suntem in sapt 19, va rog sa imi ziceti si mie cat trebuie sa aiba bebe.
Va pup, aveti grija de voi.
ANCA