Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 25
Mirona spune:
fetelor ... sa nu se supere Cristina ... am tras un mail pe mailul comun despre Masajul perineal.
REVIN: cine nu are acces la mail-ul comun ... da-ti PM la fata.
Bety - am facut corecturile in lista.
Fetelor - am auzit azi una buna. Vorbeam cu contabila mea despre salariul prima pentru nastere si-mi spune ca o prietena dintre ale ei ( sa folosesc noua scriere) astepta gemeni. A nascut TRIPLETI. Cica statea unul i spatele celuilalt si nu s-au vazut la eco decat 2.
Nu-mi vine a crede. In 2006? Cu atatea eco-uri performante? Si de cete ori s-o fi dus mamica asta la control? De doar 3 ori cat scrie in MAMA si COPILUL???? In 2006?
Si mai lucreaza si in domeniul sanitar.
Zau mai fetelor ... sunt eu prea exagerata? Da si acel dr. ... deja ma pune pe ganduri....
Va pupez.
Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
zina fara suparare, dar te-as ruga sa citesti pagina 15 ce zice ingeras..si sa vezi ca ea face tratament cu magne B6......daca nu ti s-a raspuns este pentru ca majoritatea fetelor sunt la serviciu..si nu au timp asa cum poate am eu de stat pe net...sau multe nu au habar..ca mine de exemplu...eu nu am luat pana acum magneB6...nu e nimic ignorat...si eu am pus o intrebare de vreo 3 ori pana sa mi se raspunda....asta ce inseamna ca nu a vrut nicmeni si ca am fost ignorata?nu...doar ca am specificat mai sus cauza ...uite un sa nu mai fi suparici
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
melinda25 spune:
Fetelor, cum e cu moderarea asta? Eu scriu mesajul, apare pentru un timp, dupa care dispare pentru totdeauna???? Si culmea, nu intotdeauna se intampla asa, cateodata ramane, nu dispare??? De ce???????????????????
Zina, eu ti-am raspuns, dar a disparut textul!!! Ciudat...
Repet: eu iau Magne B6 la prescrierea medicului, cam de o luna, si mai continui cel putin pana la urmatoarea vizita la dr, pe 19 iulie!
Sper sa-mi primesti mesajul!!!
Apropo, Mirona, eu am acces la mailul comun, am bifat optiunea de activare, am nevoie de un password?
Melinda 19+
Mirona spune:
quote:
Originally posted by Zina
Fetelor, oare de ce la MagneB6 scrie ca nu se administreaza in sarcina decat cu acordul medicului?
quote:
Originally posted by ZinaChiar nu-mi raspunde nimeni la intrebarea mea? Nu ia nimeni sau nu a a luat Magne B6? Nu stiu, dar cateodata simt ca aici unele subiecte sunt total ignorate, daca nu prezinta o oarecare importanta...
Zina stii si tu ca nu e asa ... doar ca la viteza cu care scriem este si normal ca una doua intrebari sa ramana fara raspuns ... dar pentru asta nu trebuie sa te superi ... mai intreaba-ne o data , trage-ne de maneci ... plus ca acest subiect noi l-am mai dezbatut o data.
Pana acum o saptamana am luat doar Magne B6 - la indicatia medicului si inca nu zilnic ... ci mi-a spus sa mai inchid ochii. Luam tot la 2-3 zile - functie de cum imi aduceam aminte. Ca nu e indicat in sarcina? Habar n-am - o sa ma uit pe prosopect - daca mi l-a indicat medicul nici nu mi-a trecut prin cap sa verific.
Acum iau si elevit ... tot asa de rar, poate mai rar decat Mg - ceea ce am observat eu ... este ca de cand am luat elevit am si pus 2 KG pe mine. Eu zic ca nu e chiar atat de normal. La mine se acumuleaza rau de tot vitaminele astea.
Deci am ajuns si eu la 70,5
Acum accept, ca n-am ce face - pentru bb orice - dar parca ma vad la anu cum o sa dau din colt in colt sa le dau jos.
V-am pupacit.
Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
alexandra_25 spune:
Buna burticilor........ce spor aveti la scris........
Eu nu am indraznit azi sa va scriu.....am citit numai mesajele....
zina....nu ca nu vrem sa-ti raspundem....dar uite de ex...eu nu am luat si nici nu stiu daca e bine sau nu sa iei....si atunci cum sa iti raspund daca nu sunt in cunostinta de cauza...ma intelegi?
Dar daca ar fi cineva in situatia ta fi sigura ca ti-ar raspunde.....aici fetele nu sunt egoiste........
Fetelor vorbiti de greutate.....eu am fost super plinuta cand am ramas insarcinata si de aceea acum par asa de masiva....Zilele trecute asiza imi spunea ca am un burtan........
Miro....stai sa iti spun eu faza....am o cunostinta care a nascut zilele trecute.....si a fost la ecograf in fiecare luna si a facut si un 3 D si i-au spus ca e fetita....si a cumparat hainute de fetita si cand a mers in spital tot haine de fetita a dus si pe cand a iesit baiat.....de asta ce mai zici?.....tot asa gandeam si eu....in 2006....la tehnologia asta avansata?....
Bety.....nu intra in panica cu picioarele.....eu le-am avut umflate aproape o luna.....sa vezi ce panicata am fost eu....dar am incercat sa tin un pic de regim si sa mananc fara sare si uite ca acum sunt bine....a si noaptea sa dormi cu ele mai sus.....
20 +
alexandra
Adriana mica spune:
Zina, hai ca iti raspund eu la intrebare.
Pe prospectul la unele medicamente sunt trecute specificatii de acest gen daca nu au fost testate de firma producatoare pe oameni (asa, ca sa se acopere pentru orice eventualitate).
Medicul meu recomanda de exemplu la toate gravidutzele MagneB6. Cand am fost la echo la Iosup, chiar si el m-a intrebat daca iau. Sa iti mai spun ca sarcina mea decurge admirabil?! Eu cred ca un rol important l-a jucat in cazul meu tot tratamentul profilactic de sustinere recomandat de medicul meu in primele 14 saptamani (inclusiv MagneB6).
In momentul de fata eu nu iau vitamine, ci doar Biomarin Plus (cu ulei de peste)1tab/zi si MagneB6 4tab/zi; pana acum am luat doar 7kg si ma simt excelent.
Adriana 26+
Pozici
Varsta bebe
dolores spune:
buna alexandra_25, ce sa fac..bine..sunt chiuna de somn..m-am culcat la ora 1 noaptea...acum la munca si tocmai mi-am cumparat un set de biju...lantisor, cercei si inel....nu sunt din aur sau argint...dar mi-au placut tare mult si sunt cu pietricele verzi...si avand in vedere ca am fost cuminte mi-am permis sa ma rasfatz un pic burtica e bine, ieri a miscat bb aproape toata ziua..astept data de 22 sa stiu si eu ca in primul rand e sanatos si sa-mi zica ce port in burtik...tu esti bine?? cum stai cu moralul?? eu bine...imi place vremea, ii multumesc lui D-zeu ca m-am trezit pe ziua de azi..ii multumesc ca vad, ca aud, ca merg, ca pot sa miros...etc...pentru ca asta e cel mai important lucru...ce m-as fi facut daca eram pusa la pat..si nu beneficiam de tot ce e in jurul meu.....pentru asta sunt recunoscatoare.si toate trebuie sa fim...va iubesc pe toate cu tot cu burticutze si cu ce aveti in ele
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
bety spune:
Multumesc pentru modificari, multumesc pentru raspunsuri.
Eu nu prea mananc sarat, dar o sa dorm cu picioarele mai sus...daca voi reusi.
Sa vad de vopsea.
Zina - pe mine m-a pus dr sa fac si analiza magneziului din sange, dar a iesit bine; daca nu, as fi luat magne B6.
Vitamine nu iau, in schimb pentru anemie mi-a dat tardyferon si pentru ca al meu Ca e cam micut, mi-a spus sa iau la 2 zile Ca santos.
In alta ordine de idei, am ajuns si eu la 70.5Kg si sunt ingrozita. Am plecat de la 64, iar anul trecut pe vremea asta aveam - 56Kg. Deci, toate tratamentele hormonale facute, au avut influenta asupra mea.
Va ca plec acasa!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi
monis spune:
bună fetelor,
da știu că aveți spor la scris nu glumă,eu sunt cam puturoasă cu scrisul, dar am și avut multe de făcut.
fetelor mâine mergem la eco! Nu mai am răbdare, că mie tare dor să-l văd pe bebe, nu l-am mai văzut de 6 săpt., și mai sunt și tare curioasă să văd dacă binevoiește să ne arate puțuca sau ce-o avea acolo.
De 2-3 zile e tare săltăreț, îl simt tot mai des cum se joacă prin burtică, e o senzație nemaipomenită, ne supără un singur lucru: cu tati nu vrea să se joace încă, dar cred că încă nu e suficient de mare ca să îl simtă și tati, mai avem puțintică răbdare.
bun venit la fetele noi.
poate mai scriu mai târziu dacâ am vreme.
va pup pe toate.
moni 18 fix