Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 24

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns melinda25 spune:

Zina,
mie mi-a recomandat dr ginecolog Magne B6; am citit si eu prospectul, scrie intr-adevar, ca se ia doar la recomandarea doctorului, dar odata ce el mi-a prescris, stie el mai bine!!!
Bety,
sa stii ca eu m-am vopsit, de fapt mi-am pus suvite cu vreo luna in urma. E drept, coafeza a folosit metoda cu punga, astfel solutia nu mi-a atins pielea capului, dar a zis, ca oricum nu e problema.

Va pup pe toate,

Melinda 19+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Buna dimineata burticelelor,
Eu ma tot gandesc cu ce o sa ne imbracam la iarna????? Ma roade gandul de dimineata, ca deja si bikini ma strang mai am un pic si raman in fundul gol

Dolores merci mult de tot pt raspuns si calcule, m-ai luminat.
si sa ai o zi minunata

Fetelor de cand am inceput sa scriu al meu prieten zice ca nu mai sunt normala cum stau ore in sir si citesc si nu mai fac nimic, asa ca acum ma duc fuguta la banaca ca sa rezolv o trebusoara.

Cleo20fix

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Buna tuturor fetelor si bebicilor!!!!
Ma bag si eu in discutia despre cezariana versus nastere normala. Mie nu mai mi-e frica de durere....am trecut deja prin destule (bine, asta nu inseamna ca nu merg cu epidurala-n dinti); oricum, din experientele cunoscutilor, am auzit ca de durere tot nu scapam, fie ca e de la operatie, fie de la epiziotomie....insa sincer (si acum nu radeti de mine)mie mi-e frica ca nu cumva, din cauza ca e stratul gros de grasime, sa mi se inchida greu operatia....asa ca cel putin momentan, optez pentru nastere naturala.
Si tot pe acelasi subiect....Cristina1974, nu-i asa ca esti tu o draguta si mai peste vreo 3 luni ne amintesti de masajul ala perineal?Nu de alta, dar eu sunt o uituca notorie
Aelita, m-ai lasat masca! Dar ciudate gusturi are printesa ta....ardei iute????Gol?
Apropo de vreun vaccin in luna 7...eu am mai auzit ca se face antitetanos, ca sa nu existe riscul contractarii vreunei infectii din spital. Acum, eu am fost nevoita sa-l fac acum aproape 2 luni, asa ca vrand-nevrand am scapat de intrebarea daca sa-l fac sau nu.
Adinazot, ai mare grija de voi doi....stai cumintica si urmeaza indicatiile medicului, ca totul sa ramana sub control. In privinta somnului....si eu ma simt foarte obosita de vreo doua zile, dar ma gandeam ca e din cauza ca nu dorm bine noaptea, cu drumurile mele la toaleta.
Si sa inchei...cu discutia despre epilat. Eu continui sa merg la salon, cu ceara de unica folosinta (mai putin inghinal, unde utilizam calda, ca altfele mor de durere), nu pot sa zic ca ma doaremai tare ca inainte, insa pot spune cu siguranta ca nu voi renunta la stilul asta. Lama ma irita ingrozitor, ca sa nu zic ca trebuie sa o folosesc macar o data la 2-3 zile....

Raluca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

bety eu m-am vopsit, dar cu vopsea fara amoniac..altfel nu as fi incercat...iar de epilat nu vad nimic rau in asta...decat sa dau cu lama la 3 zile si sa fie aspru si des.....ma fac cu ceara de unica folosinta..randul trecut m-am facut cu ceara calda..stiu ca nu e recomandata cea calda din cauza varicelor...dar alte contraindicatii nu am auzit..fie chiar si in sarcina.

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Bety abia ce am pus lama pe picioare de dimineata, nu am alta varianta pt ca daca ma duc la dr ma epilez cu ceara si dupa o sapt sunt programata la echo asa ca nu creste pt ceara, ce sa fac alta metoda nu vad

Pupici si nu te mai gandi ca ne facem noi dragutele iar dupa nastere

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dbunny, eu nu ma epilez, ci ma rad odata/saptamana si asta pentru ca eu nu am par aproape deloc pe mine sau e invizibil...Insa prietena mea stiu ca mergea la epilat cand era gravida si se facea cu ceara de unica folosinta...asa ca nu cred ca e contraindicat...probabil vei suporta mai greu durerea pt ca suntem mai sensibile acum...insa altceva nu vad ce-ar putea fi...

Bety, si eu, la fel ca Dolores, m-am vopsit cu vopsea fara amoniac, adica sampon colorant...Eu mi-am luat L'Oreal Casting, pentru ca nu am gasit ce zicea Dolores. Oricare e buna....

Fetelor, de ce naiba se tot dilata pagina asta...sper ca nu-s io de vina....

Oana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns asiza spune:

Dbunny, esti cea cu maiou maro, nu???? Lasa ca nu te-ai ingrsat tare...cam asa-s si io...Te-am tzucat...

Oana 15+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Buna dimineata la toate fetele gravidute!
Of, ce bocete am tras aseara,cand a pierdut Portugal....
Arbitrul ala,mama lui de afurisit,nu a fost drept, dom'le,si-a facut de cap.Of, tare suparata am mai fost,si l-a apucat si pe Kaveh pacatul sa rada de mine,ca m-a vazut cu ochii plin de lacrimi....Atata i-a trebuit,si am sarit in capul lui,spunandu-i ca asa sunt eu,mai sensibilioasa acum,si sa ma lase in pace.Am vrut sa dorm in alta camera azi-noapte, dar m-a calmat el si m-a adus in patul conjugal.Dragul de el, cata rabdare trebuie sa aiba cu nebuna de mine.....
No, fetelor, vad ca va intereseaza masajul ala. In primul rand, vreau sa va spun ca mie mi s-a recomandat uleiul de caise pentru ca este pur, foarte emolient, si nu da alergii de nici o culoare in zona perineala. L-am cumparat de la magazinele naturiste,ca sunt o gramada pe aici,insa sunt convinsa ca daca va intrebati medicii, o sa va zica si de alte uleiuri. Important e sa intre in piele si sa nu dea alergii.Deci,in luna a opta am inceput eu,dar se poate si un pic mai repede,insa, din cauza dimensiunilor burticii de la acea varsta, o sa va fie un pic incomod sa va faceti singure. Asa ca eu mi-am rugat sotul in fiecare zi sa ma ajute cu asta,si el s-a conformat rapid.Zona trebuie sa fie curata, iar apoi se picura cateva picaturi de ulei pe perineu si se maseaza usor,cu miscari delicate si circulare,pana intra uleiul in piele,cam 10-15 minute imi facea mie. In felul asta, perineul capata o elasticitate foarte buna, si se intinde fara probleme cand iese bebe,asa ca nu e cazul de epiziotomie decat in foarte putine cazuri. la mine, iasmina a fost destul de marisoara 3.600 kg, si nu am avut nici cea mai mica problema acolo,deci nu au trebuit sa ma taie.
In alta ordine de idei, vad ca va preocupa epilatul...Eu de sase ani m-am epilat numai cu laser,peste absolut tot,si nu mai am nici o problema. Se zice ca e definitiva, insa nu e asa,parul revine dupa 1,5-2 ani la mine, dar in cantitate mai mica si mult mai subtire. Sper ca in cativa ani sa nu mai apara deloc. M-am epilat ultima data in februarie, si inca sunt ca un bebelus,cred ca nu o sa am nevoie de epilat mai repede de mai-iunie anul viitor. Nu stiu cat costa asta in Romania, insa aici, la clinica la care merg eu, nu numai pt epilat,e destul de scump, dar eu spun ca se merita.
Acum va pup si va urez o zi buna. Sper sa ma ipot intra si mai tarziu.

20 saptamani fix azi

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Dbunny spune:

da Asiza..cea cu mayoul cumparat acu o luna 2 marimi mai mare, si acu nu-mi mai acopera burikul deja

Dbunny20+1

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Zina spune:

Chiar nu-mi raspunde nimeni la intrebarea mea? Nu ia nimeni sau nu a a luat Magne B6? Nu stiu, dar cateodata simt ca aici unele subiecte sunt total ignorate, daca nu prezinta o oarecare importanta... Sper sa ma insel si nu vreau sa supar pe nimeni.

Mergi la inceput