Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 23
dolores spune:
buna Irinabr, de vreo saptamana am observat ca nu mi se mai pun carcei...mi se puneau doar noaptea de ma trezeam brusc in pozitia sezut.....iar de varice ce sa-ti spun...le aveam si inainte pentru ca o mestenesc pe mama...te pup
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
asiza spune:
As vrea sa completez putin listuta cu ce e "musai" de cumparat, pentru bb si mamica, cu 2 produse: 1. pt. bb - Bonisan (pentru colici)si 2. pentru mama: Garmastan unguent (pentru sani, contra ranilor pe mameloane atunci cand incepi cu alaptatul). Pupici...
Oana 15+
mayaione spune:
Ingeras cum era sexul bebitei? Eu parca am vazut trei puncte albe asezate in forma de triunghi. Si eu sper din tot sufletul sa ramana fetita, cred ca ne-ar fi greu sa ne obisnuim apoi cu baiatul dupa atatea planuri cu printesa mica.
mayaione si 22+
Zina spune:
Eu nmi-am luat astazi si maine concediu, sunt obosita si vreau sa dorm mai mult. Adevarul este ca seara ma culc tot tarziu, pe la 12, cu toate ca mi-e somn, dar stau si butonez la tv. Sotul meu este plecat de aproape 3 luni la un training si vine numai in weekend acasa, asa ca...ma simt cam singura. Ma bucur ca de saptamana viitoare va veni cu totul acasa si sper ca lucrurile sa reintre in normal.
Fetelor, oare de ce la MagneB6 scrie ca nu se administreaza in sarcina decat cu acordul medicului? Vreau sa iau si eu de astazi.
Pupici
asiza spune:
Adinazot, bine ca bb e bine! Asta e extraordinar...Tu vei continua sa stai linistita si sigur totul va evolua bine...Si mie mi se intampla sa ma paleasca cate-un somn....mama, mama...dorm ziua precum butucul, insa dimineata la 6.00 sunt in picioare, asa fara nici un motiv...
Oana 15+
Dbunny spune:
Mirona sau Cristina si eu vreau detaliile cu uleiul de caise !! Va roooog ! o intrebare: Tre sa fie de caise uleiul ? de migdale dulci sau alte chestii unsuroase nu-i bun ? nu de alta dar in spania n-am auzit inca de ulei de caise
Va multumesc tuturor pt raspunsuri si incurajari.Eu is taaaare fricoasa si zber numai cand ma gandesc la durere darmite cand o simt!
Fetelor, voi cu ce va epilati ? ca am cetit de DC ca nu-i recomandata ceara sau crema. Eu cam am varice pe picioare si oricum ceara calda nu pot, numai rece, dar daca nici crema de epilat nu-i voie...daca mult mai folosesc lama in curand am sa ajung porc mistretz !
Va urez o zi cat mai placuta
Pupici
Dbunny20+1 cu
dolores spune:
Dbunny eu ma epilez cu ceara de unica folosintza....
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by asiza
As vrea sa completez putin listuta cu ce e "musai" de cumparat, pentru bb si mamica, cu 2 produse: 1. pt. bb - Bonisan (pentru colici)si 2. pentru mama: Garmastan unguent (pentru sani, contra ranilor pe mameloane atunci cand incepi cu alaptatul). Pupici...
Daca o bagam si pe mami in lista "musai" , atunci ar trebui amintite si:
- tampoanele acelea care se pun in sutien sa nu dea laptele pe-afara
- sutiene alaptat
+ inceput de interesat de medic pediatru
Si da, Garmastan mie mi s-a parut ff bun.
Cat despre anti-colici, eu as astepta intai sa vad ce zice medicul pediatru; depinde mult si de bebelus si de evolutia lui, de cat de puternice sunt colicele, etc. Oricum nu face colici imediat cum apare pe lume, ci la 2-3- saptamani.
Matei a luat initial Sab-Simplex, apoi a trecut pe Bonisan, care-i f bun si pt stimularea poftei de mancare.
19+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Dbunny spune:
Dolores eu credeam ca ceara nu-i recomendata deoarece are legatura cu radacina parului...si intra reziduuri in piele si se poate transmite toxicitate...daŽ creca exagerez
PS. ieri am adaugat 2 poze cu dumneamoi in album....sa nu va speriati de schimbari . Nu degeaba sotzul ma numeste mai nouŽursulica meaŽ si n-am luat numa fro 5.5- 6 kg.
Puuuuup
Dbunny20+1
bety spune:
Multumesc din nou, pentru primire!
Miro - te rog mult de tot, sa-mi completezi tu datele ... vezi ca am postat la unul din mesaje DN, etc.
Veronici - nu mi-a trecut prin cap chestia asta si sincer, nici nu am intrebat-o pe dr; problema e ca acum abia astept sa ajung acasa, sa vad clar data de inceput a stimularii cu menogon si sa-mi fac calculul; multumesc - m-ai ajutat si atunci, ma ajuti si acum.
Am observat sa au inceput sa mi se umfle picioarele...ce-o mai fi si asta?!
Si apropo de epilat...eu chiar ieri l-am comis, cu ceara calda, ba chiar am facut si un massaj pe picioare, ca acum posed si celulita; era un ulei de masaj...de ce ar fi contraindicata?
Cert va pot spune, ca de data asta am suportat greu...smulsul...iar cosmeticiana mi-a spus ca-i normal, ca datorita schimbarilor hormonale, pielea e mai sensibila.
Alta dilema am eu - voi poate ati mai discutat: v-ati vopsit? Ca eu nu ma mai suport si as comite-o si pe asta!
Va !
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi