Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 22
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Ruxi, stai pe-aproape.....ma apropii vertiginos!!!!! Si stii ce ma uimeste pe mine? Ca numai eu imi fac problemele astea; atat doctorita mea cat si Iosup (la care ma asteptam sa ma certe rau de tot) nu au dat nici o atentie problemei!
Oricum, (asta ca sa fac caz de necaz)la urgenta ne-au zis ca faptul ca am fost grasi ne-a ferit de fracturi cand a cazut casa pe noi.....am avut "airbaguri".
Hi, hi la ce-i buna si grasimea.
Nu acu pe bune Raluca, iti dai seama ca asta l-a protejat pe bebe?!!
Norocul lui ca mami nu este slaba!!
De ce sa te certe acum? Important este ca acum sa duci sarcina la bun sfarsit si sa iasa un bebe sanatos. Dupa e altceva; poti slabi daca vrei sau daca iti este indicat din motive de sanatate.
Nici medicul meu nu este incantat de acest surplus, dar in nici un caz nu-mi face figuri cum am auzit la altii cu paciente sigur mult mai suple. Pe care le cearta si le pun la regim !!
Oricum, eu chiar daca plec cu un tonaj mare ma straduiesc sa nu iau prea mult. La Matei mi-a iesit. Sper ca si acum.
Alexandra25 eu voi face iarasi cezariana. Din start.
Iar faptul ca nu poti sa-ti tii copilul imediat in brate nu mi se pare asa o tragedie.. doar avem o viata intreaga inainte.
Oricum si dupa nastere vaginala unele femei sunt asa terminate ca nu prea mai au chef de nimic..
Cristina1974, Ktrinel si eu am tinut cu Portugalia..
19+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
Irinabr spune:
Salut burticute!
Scriu mai rar si nu mai stiu unde se explica cum sa imi trec datele personale la inceputul subiectului. Data nasterii,maternitatea doctorul....
Nu radeti de mine. Am scris un e-mail la acea adresa comuna dar cred ca nu am fost prea clara.
As vrea sa tin legatura cu fetele care sunt pacientele d-rului Tutunaru. EU voi naste probabil pe 6 decembrie si azi am implinit 18 saptamani si astept sa vad ca BB da din picioruse... cred ca am simtit ceva si pana acum dar eu zic ca l-am confundat cu miscarile intestinelor ( mananc fructe...... multe).
Cum stati cu varicele si carceii?Faceti tratament cu pregnil?
veronici spune:
quote:
Originally posted by bety
Buna, mamici dragalase!
Va urmaresc de muuuuuult de tot si abia acum mi-a venit sa ma inscriu si eu la voi.
Eu sunt o veche aspiranta a DC, adica misun de ceva timp pe aici si abia acum, am reusit si eu sa devin o fericita.
Pe scurt, datele mele sunt urmatoarele: UM - 15.03.2006, sarcina obtinuta prin FIV - la dl. prof. Marinescu, ET a fost pe 13.04.2006, se pare ca evenimentul se va produce in jur de 20.12.2006, iar doctorul meu de suflet este doctorita Moisa, care imi si urmareste sarcina.
DN: 05.05.1967.
Dintre voi, cel mai bine la cunosc (sa zic asa) pe Veronici si Gina Saftoiu, care mi-au fost sfatuitoare dragi in acea perioada, iar cu Gina, chiar m-am si vazut.
Conform ultimei eco de martea trecuta, acum avem 14.4 saptamani, iar bebele are o viteza la dat din maini si picioare de numa'! Nu am putut vedea sexul, ca ne-a tratat cu funduletul.
In rest, sunt si eu posesoarea unui fibrom, care culmea, a mai scazut fata de acum 4 saptamani si care sper sa nu-mi faca probleme.
In rest, pot spune ca abia astept sa scap de greturi si varsaturi, de tot...ca inca-si mai fac de cap.
Multa lume imi spune ca-i fata.
Din partea mea, fie ce-o fi, numai sa fie sanatos/sanatoasa.
Peste o saptamana aflu si rezultatul la TT, deci de ca mint...emotii mai sunt in continuare.
Cam atat despre mine, pentru moment.
Va multumesc ca ati purtat discutii care mi-au fost de folos si va pe toate-toate!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi
Bine ai venit Bety,chiar ma intrebam pe la ce burticutze bantui !
La mine au plecat varsaturile si greturile dupa saptamana 13 (putin in 14). Si la mine bebelusii au stat ba intr-o parte ba cu spatele si nu le stiu sexul dar in sufletul meu sper sa fie macar unul fetita :))
veronici
20+ cu doi
veronici spune:
quote:
Originally posted by bety
Ingeras - scuze...te stiu bine...stiu si povestea ta cu dosarul dus la FIV si ramas fara sa mai ajungi acolo, dar cu ele am vorbit si la telefon, ba cu Gina ne-am si intalnit! De fapt asta am vrut sa spun atunci si-mi pare rau acum - uite ca m-am si-ti trimit o !
Din calcule, rezulta 16 saptamani, dar eu tot sunt in ceata cu data ET si data UM...si la eco, martea trecuta 27.06 mi-a aratat 13.3 saptamani.
Oricum, astept cu nerabdare sa ajung la eco morfologica si o sa ma lamuresc atunci; la urmatorul consult ma duc pe 25.07 si sigur o sa-mi zica de eco morfologica.
Dolores - am fost pacienta dr Moisa inainte de FIV, am devenit pacienta dl. prof Marinescu pentru FIV si apoi, pentru urmarirea sarcinii am optat tot pentru dr Moisa. Deci...pot spune ca am 2 dr de suflet!
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi
Bety,pentru ca suntem in aceeasi situatie iti spun cum calculez eu: prima zi a ultimului ciclu (data de referinta la o sarcina normala) eu o pun prima zi de stimulare ovariana (prima zi in care am facut Menogon +Puregon). Si se verifica varsta sarcinii de fiecare data la echo.
veronici
20+ cu doi
ingeras26a spune:
quote:
Originally posted by Irinabr
As vrea sa tin legatura cu fetele care sunt pacientele d-rului Tutunaru. EU voi naste probabil pe 6 decembrie si azi am implinit 18 saptamani si astept sa vad ca BB da din picioruse... cred ca am simtit ceva si pana acum dar eu zic ca l-am confundat cu miscarile intestinelor ( mananc fructe...... multe).
Cum stati cu varicele si carceii?Faceti tratament cu pregnil?
Buna ziua burticutze!
Noi astazi am intrat in sapt 16 si suntem fericiti!Tare frumoase povestile tuturor...
Irina, si eu sunt pacienta Dr. T si fac tratament cu Magne B6, Pregnyl si Bio-Marine Plus pt ca am IR-urile maricele. Eu am DPM in 21 dec, iti trimit PM cu nr de mobil, poate ne intalnim la cabinet :) Eu ma duc data viitoare pe 4 august la ora 16.00. Felicitari pt ca l-ai simtit pe bb! Eu inca nu...
Fetelor, se poate insela oare Iosup, ca mi-a aratat pasarica lui bb si a zis ca-i sigur fetizta? Eu asa vreau sa ramana!
Pupicei, Ingeras 16+ Maya
danita spune:
Cristina , si eu vreau amanunte legate de uleiul de caise si de tehnica de masaj. thx
pupici l atoate burticile
D
BeBelusca
dolores spune:
cleomoni scuze de intarziere...dar abia azi dimineatza am vazut intrebarea...uite aici:
Prima zi a ultimei menstruatii: 16-Feb-2006
Inceputul trimestrului al 2-lea:
11-May-2006
Inceputul trimestrului al 3-lea:
31-Aug-2006
Data la care nascutii au cea mai mare sansa de a supravietui:
31-Aug-2006
E cel mai probabil ca nasterea sa apara intre aceste date:
02-Nov-2006 ----- 07-Dec-2006
De cat timp exista sarcina:
19 saptamani si 7 zile
Cat timp a mai ramas pana la nastere:
20 saptamani
Data nasterii: 23-Nov-2006
azi faci 20 de saptamani...si joia urmatoare 21 de saptamani, 21+
te pup
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
Laura13 spune:
Salut fetele!
Vroiam sa va spun ca eu iau Elevit, 1/zi, de vreo luna si nu m-am ingrasat. Adica m-am ingrasat 4-5 kg de la inceputul sarcinii. Asa ca eu zic ca vitaminele nu ingrasa, dar cred ca depinde de metabolismul fiecareia.
Cat despre nastere si mie imi e frica de mor, dar sora mea, care a nascut in 2004, ma incurajeaza. La ea a fost destul de usor, nu s-a rupt si nici nu au taiat-o, a ascultat cu sfintenie indrumarile moasei, si a fost si doctorita langa ea (tot Mihalceanu), care a avut rabdare si a largit-o "manual", fara bisturiu. Tot de la ea stiu ca pentru bebe e mult mai bine sa se nasca natural si in plus intr-adevar o operatie este totusi o operatie.
Dar pana la urma doctorii stiu cel mai bine, au adus pe lune mii de copii si ma gandesc sa merg pe mana doctoritei, nu?
Pupici multi si o zi usoara!
Laura si bebe strumf
asiza spune:
Hello la toate gravidutzele!!!!!
Saryta, ce vorbesti ca poza nu e reusita...e super!!! Asa m-am distrat cand v-am vazut burtica ta si a Mironei una langa alta pictate ! Abia astept sa-mi mai creasca si mie sa ma alatur voua acolo!!!
Cristinuta, da si eu vreau treaba cu uleiul de caise si masajul....Neaparat, pleaseeeeee! Thx
Roana, mea culpa ca, ieri, in graba, am uitat sa te felicit pentru doctorat...Primeste acum flori si pupici....
Donia, mare figura mai esti...pai de ce nu-ti pui si tu semnatura la burtica, ca io mai mult de aia mi-am pus-o ca sa nu uit si eu cam pe unde ma aflu...Oricum...bine ca-ti pot fi de ajutor
Dandusa, dintre toate prietenele, cumnata si surioara mea, care au nascut recent, sa stii ca niciuna nu a luat vreun vaccin...Frumoasa povestea ta de dragoste...insa pentru fiecare, iubitul nostru e cel mai , cel mai....
Ktrinel, cate saptamani ai???? Fetelor de ce nu va puneti semnatura de + saptamani, ca mai spuneti cate una alta si imediat ma uit la saptamani ca sa corelez datele medicale cu varsta sarcinii...si semnatura nicaieri...
Cleomoni, intr-adevar la mine nu e chiar asa agitatie! Lasa ca afli tu sigur sexul lui bb cat de curand...e bine ca esti pregatita si cu nume de baiat si de fetita, ca eu am doar nume de fetita....parca pentru baietel nici nu reusesc sa gasesc un nume care sa-mi placa...
Marcela, ce mai faci???? Pe unde mai bantui?
Fetelor si mie mi-e frica de nastere si as opta pentru cezariana, insa mai ramane sa vedem...daca bb e pozitionat asa cum trebuie si gata sa iasa pe cale naturala, atunci CRED ca asa va fi, insa fara discutie voi cere anestezie epidurala...Asta e 100%! Am fost de fata atunci cand prietenele mele cele mai bune au nascut, la fel cu surioara mea, si am exemple si de cezariana si revenire dupa, si de nastere normala eu epiziotomie si revenire...Mai vedem noi, deocamdata prefer sa nu ma gandesc la asta!
Va pup...
Oana 15+
adinazot spune:
Buna dimineata fetelor!
acum am reusit sa va citesc pe toate.Ieri am lipsit,nu stiu ce a fost cu mine dar am dormit aproape toata ziua ceea ce mi se intimpla f rar.Dar ma bucur ca imi trece timpul mai repede.Aseara am fost din nou la control,pina acum totul e la fel,nici o schimbare,la eco bb pare f bine,misca in voie si creste.Colul este la fel,nu s-a modificat,adica scurt si usor intrredschis la exterior,ma bucur totusi ca nu e mai rau avind in vedere contractiile pe care le-am avut in ultimul timp.M-am trezit ca am si o candida de sarcina la care mi-a dat tratament,sper sa scap de ea cit mai repede.Ca urmare,trebuie sa continui tratamentul prescris,repausul la pat,si sa incerc sa fiu cit mai linistita.
Va pup pe fiecare!!!
poze"http://pg.photos.yahoo.com/ph/adinadorin/album?.dir=b440re2&.src=ph&store=&prodid=&.done=http%3a//photos.yahoo.com/ph//my_photos"poze
Adina 21+