Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 21

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

aelita, gemul de caise e fara samburi.
noi facem dulceturile si gemurile cu Gel Fix, ca are reteta simpla care se face usor.
desfaci caisele in jumatati, mai tai fiecare jumatate in doua, si apoi urmezi reteta de pe plicul de GelFix.
vezi sa cumperi caise mai coapte, ca asa iese mai bun.

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

DONIA,m-ai facut sa rid in hohote cind ai zis ca ai che de plins dar n-ai timp....,esti tare simpatica,sa nu plingi ca ma supar,nu am vrut sa te intristez,te pup
CRISTINA,nu am de cesa ma supar si cred ca am mai avut aceiasi disutie odata...,demult,nu?Eu stiu ca sotul meu este unic si perfect pentru mine si mai stiu ca exista si alti oameni minuntai pe lumea asta ca sotul tau...,si sincer ceea ce-mi doresc mie sa va dea D-zeu si voua.Casnicie fericita,cRISTINA!!!
ALMO,cum crezi tu ca-i bine si ce-i mai important ...cum te simti tu bine.Ai grija cu dealurile sa nu fortezi...
AELITA,mare dreptate ai....!!!

Sa nu uit ,CRISTINA,da-ne si noua info despre uleiul de caise si ce sa facem cu el...,te rog!

Pina miine seara va las intr-o companie placuta, a celorlalte gravidute,va pupacesc de somn usor

dandusa 23 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

Scuze de greseli,dar sint cam obosita,va pup

dandusa 23 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Doloresfrumoasa povestea ta mai ales ca sunteti de tinerei impreuna.

Am si eu o intrebare am vazut ca ai calculat pt una din fete data nasterii, ei ii venise pe 20 feb UM mie pe 16 doctorul mi-a spus ca data aproximativa e pe 25 cum sa fac sa stiu sigur?

Multumesc si pupici multi

Cleo 20 plus

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Monique atunci dulceata,ca cel mai mult imi plac samburii !!Merci de idei !
Daca mi-ai facut asa pofta,aveam dulceata de trandafiri in casa,si am pus peste orez cu lapte si am mancat .
Ce mai combinatii fac !

Voi mancati mai mult seara decat ziua?

Mergi la inceput

Cleomoni ,
maine,6 iulie,faci 20 de sapt.Ce maine?Joi?
deci in fiecare joi schimbi saptamana .

uite aici : http://pregnancy.about.com/cs/pregnancycalendar/l/blpregcalc.htm

o sa il caut si pe ala romanesc,era pe undeva .

DPN ar fi 23nov

si acolo vezi sapt 38,si 42 .

Mergi la inceput

Asiza,merci pt intrebare sa vezi ce mi s-a intamplat am scris mult si bine si cu degetul pe laptop nu stiu ce s-a intamplat dar a disparut mesajul. Acum scriu iar ce sa fac asta e, deci eu sunt bine cu toate ca sunt inca la firma si il astept pe al meu prieten sa termina sa mergem acasa sa il culc pe bb, ca saracul nu doarme decat cateva ore pe noapte ca altfel e in continua agitatie ca mami cu clientii cu acte cu cozile de pe la institutiile statului.
La tine nu stiu cum e dar la mine e agitatie mare.

De sexul lui bb nu pot sa spun nimic ca la 3D au spus ca e baiat si pe 27 iunie cand am mers la al meu Dr care nu stiu dc v-am spus e Radu Vladareanu directorul policlinicii Elias despre care se spune ca nu da gres in ceea ce spune mi-a spus ca e fetita dar nu stiu ce sa cred pt ca la cabinetul lui particular nu are aparat performant asa ca pana pe 18 iulie cand sunt programata la 4D nu vreau sa zic ca e fata sau baiat.

Oricum noi ne-am gandit din prima zi la nume daca e baiat Patrik Andrei si daca e fata Elisabeta Andreea.
Numele de Elisabeta vine de la bunica mea care m-a crescut si iubit mult dar din pacate a murit cand aveam eu 6 anisori si-mi aduc aminte cum fugeam din patul alor mei ca sa dorm cu ea nerealizand cat de bolnava e si ea saraca tot ma primea si imi spunea sa pun picioarele in poale la bunica si eu ii promiteam ca ma fac mare si o sa fiu o doctorita si o sa o vindec dar din pacate nu a fost asa.Dar in fine sa termin cu povestile mele in speranta ca nu v-am plictisit inchei si o sa mai scriu promit.

Pupici pe bebei si mamici

Cleo20

Mergi la inceput

Aelita mercik pt raspuns si calcul, numai tu si cu mine bantui noaptea la ora asta pe net gata la culcare cu bebe imediat...

Cleo 20 fix dupa ultimile calcule

Mergi la inceput

Aelita nu am poftit la nimic dar citind de dulceata de trandafiri peste lapte cu orez imi vine sa te caut sa iti bat la usa...offf poate reusesc si eu sa ajung acasa sa imi fac ca tare as vrea sa mananc macar o lingura

Va las ca plec si eu in sfarsit acasa ca maine am o zi foarte grea.

Pupici si sa visati frumos, frumos...

Mergi la inceput

uite ,cu chestia asta nu iti mai fac pofta : mananc ardei iute .
si e atat de iute incat frec la unul de o ora.
si ma dreg apoi cu cate un biscuite.
si ma mai infig iar la ardei.

ca sa vedeti ce ii trece domnisoarei din burta prin minte la ora asta ! sa ma frece la ardei !

Mergi la inceput