Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 20

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Dandusa,uite,mai sunt 20 de minute pana incepe meciul,si chiar daca am zis ca plec sa ma postez la televizor, tot mai stau un pic sa-ti spun ca esti o dulce. multi,multi si sa dea Dzeu sa fiti asa si peste 50 de ani,ca tare-i frumos cand doi oameni se iubesc. Dar.....sa nu te superi pe mine ca am ceva de comentat: Claudiu e unic pentru tine,si e barbatul perfect, pentru ca e al tau,insa sa stii ca si Kaveh este ideal:ne iubeste la disperare pe Iasmina, pe mine si pe bebelush, in fiecare zi ne pupa pe toti trei,imi zice de atatea ori cuvinte simple, dar care pentru mine inseamna enorm de mult,si uneori ma ia in brate si sta cu mine asa, fara sa zica nimic,si vad toata dragostea de pe pamantul asta in ochii lui.Vezi? Nu e numai Claudiu barbatul ideal. Da, si eu imi iubesc sotul mai mult decat pot sa spun in cuvinte,si imi iubesc familia pe care o am alaturi de el,si nu am nici cel mai mic regret ca am lasat totul in Romania, si am venit aici,unde sunt printre straini,dar sunt alaturi de cel pe care l-am asteptat toata viata mea.Si de multe ori imi spun ca Dzeu a fost atat de bun cu mine, ca mi-a dat pe lumea asta mai mult decat mi-as fi putut dori vreodata.
Inca o data pupicei multi,iar in legatura cu nasterea.....sa nu-ti fie frica, nu se merita sa-ti fie frica.

20 saptamani maine

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

multumim mult de tot fetele de felicitari .
da, am scapat acum si nu mai sunt stresata si voi avea timp doar de bebe.
casa ne construim dar din aceea moderna de materiale prefabricate care se monteaza pe teren deci se va face repede in cateva zile va fi amplasata si inca ceva vreme finisata si ... gata.Acum am inceput fundatia. deci nu ma voi stresa deloc eu. poate tati putin ca trebuie sa mai mearga sa supravegheze muncitorii dar el poate .
dandusa super si povestea voastra, mi-au dat lacrimile cand am citit. de fapt asa a fost la cele mi multe dintre voi dar m-am facut mai plangacioasa in ultima vreme.

Si eu abea astept sa imi tin bebeul in brate si daca imi doream fetita acum cand il simt miscand si ma inchipui mamica ma bucur ca e sanatos si sper sa fie cumintel nu conteaza ce e.
va pup mult de tot.
22+ de [baiat]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns m_monique spune:

buna fetelor,
am reusit si eu in seara asta sa intru pe net, ca ieri am lipsit.
noi, ca niste gospodari ce suntem, ne-am apucat de facut sirop de coacaze, dulceata de coacaze si gem de caise.
si dupa ce-am muncit atata, a mai trebuit sa calc si o camasa. urasc calcatul!

ca tot vorbiti de vitamine, mie medicul mi-a recomandat Materna cu seleniu, 1 pe zi.

16+

Nunta noastra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Alexandra 25 , merci pt raspuns cred ca am avut un moment mai ... dar am scris si mai sus ca nu sunt suparata pupici si la burtici

Cleo20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ktrinel spune:

buna fetelor, am fost la control azi si toate-s bune, am 57kg .deci am luat 4-5kg fata de start. nu ma umflu pe nicaieri. cica placenta e jos inserata si sa evit efort si evident sex...ne revedem peste 3 sapt.
a inceput meciul : hai portugalia, ca pe francezi nu ii suport si nu mi s-au parut asa buni ca sa castige. ieri am tinut cu italia , ca nemtii mai au pana sa invete fotbal, in afara de ciomageli si ajutor de la arbitru ...nimic.asta in mai toate meciurile.

nu indraznesc inca sa intreb doctorita cum voi naste, ca parca vad ca zice ca nu am motive sa ma gandesc la cezariana...si mi-e o frica incerc sa nu ma gandesc insa de pe acum , ca o sa innebunesc.

ma intocr la tv..aoleo, au dat francezii gol.

Mergi la inceput

Desiree, frumooasa poveste, am crezut ca numai eu nu am purtat inca rochia acea alba si frumoasa dar uite ca mai sunt si alte cazuri.Si eu ma gandesc ca am alte prioritati cat despre nunta astept sa se nasca bebe sa fiu iar cum am fost ma refer la fizic ca acum cam am cu 7kg mai mult si apoi nunta, care imi doresc sa fie ca in povesti.

Pupici si la voi

Cleo20+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

dandusa foarte bine faci ca spui ceea ce stii ca si eu de fapt am spus ce mi-a zis medicul. Nu am vrut sa te cortrazic cu nimic. Eu ma bucur cand vad ca cineva zice ca e ok sa mergi cu bici in sarcina pt ca pt mine sa merg cu autobuzul de la servici inseamana o ora pana acasa si sa merg cu bici doar 25 min, plus ca fac miscare si mai stopez celulita. Am vazut ca cineva a mai postat sporturile acceptate in sarcina si ca ciclismul ar fi printre ele. O prietena din Germania si-a intrebat si ea medicul daca poate sa mearga pe bici si ala a zis ca e ok. Si ea e in aceeasi situatie insarcinata in 20 sapt si merge la servici cu bici.
Acum stiu ca e pericol sa nu cazi. Eu merg f incet si nu fortez. Nu spun insa ca nu accept si pareri opuse. Asta imi mai franeaza putin elanul de a pedala mai tare sau de a uraca dealul pe bici si nu pe langa ea.

Moni21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns aelita spune:

Elaa multi ani fericiti si tie !!

Mirona In clasa a 10-a el s-a indragostit de mine si asa a ramas si asa sa ramana !

Mayaione
amicii fac misto de noi cand aud melodia "Am cunoscut-o de pe internet".

frumoase povesti la toate !!

desiree ,frumos nume Raul .si Octavian.si felicitari pt barbatul de nota 10 !

Amalia sa fiti fericiti ! lasa ca e vreme si de nunta ,cand simtiti voi !

Roana ,felicitari pt doctorat ! o sa iasa copilul cu cursurile in mana :))
si voi va cunoasteti de secole.

ingeras parca cei care se cunosc de mult,au intarziat cu casatoria,
fatza de cei care s-au cunoscut,inragostit repede.mai vrednicuti.

Avdanaarhire iubire de cartier !sa-ti traiasca !
am sa ma interesez si eu de stafilococul ala ,dar tu stai linistita,nu te stresa,pana afli.
ca altfel se alerta ea doctorita .
Poate ca totusi suporta mai bine bebelusul antibioticele ,ddupa nastere,decat acum cand e si mai fragil.

Bety,felicitari !

Dbunny
pup gandacelul de 300 de grame !!

Madaluta, ce draguta, acum nu ti se mai apre cel mai frumos de pe planeta :))))
Sa fiti si voi fericiti !

Laura ce fotbalist ai sa scoti,ia sa vezi !
Si la mine se intareste asa,chiar simt la mana umflat si tare acolo unde e locul lui .

Mirona ,scuze ! sunt obisnuita cu numele Miruna.

Dolores
o sa il ai alaturi muuulti muuulti ani !!!

Alexandra spune tot ce ai,tot ce gandesti,aici te descarci.
Nu aduna in tine,si nu te stresa singura !
Fii optimista !!! sa vezi cum totul e bine !

Dbunny
ceri sa iti faca anestezie . Toate cu anestezie mi-au povestit ca nu au simtit cand le-au cusut la final.
Au simtit,unele,ceva dureri in timpul nasterii,dar desigur nu tot.

Cumnata mea mi-a spus ca nu a simtit NIMIC de cum a ajuns la spital .
I-au facut anestezia,i-au pus perfuziile de dilatare,si a nascut fara dureri,ghidata de moase.
Asa ca nu va mai ganditi cu groaza .

Dandusa asa sa faci,sa ii spui in fiecare zi !
Imi plac mult oamenii care nu ocolesc cuvantul "iubesc".
Unora li se pare ca devine rutina ,si mai bine mai rar.
Ca si cand vezi stele verzi daca ti se spune doar o data pe an.
Cat de des ai spune-o,la fel simti,ca in prima zi.

Donia, , taci, taci, ca si pe mine ma ia cu lacrimogene de la Dandusa.
Ce sa-i faci,gravidele astea...plangacioase.

Monique mmmm coacazee..caiseeeeeeee,cu samburi in ea?? eu alegeam doar samburii.
mi-ai dat o idee,o sa cumpar sa fac si eu,desi nu stiu sa fac :)))
la ora asta nu mai am de unde...ca acum ma apucam!
Da-mi dulceata si eu iti calc.
Cand am chef(doar atunci) calc teancuri,tot ce am.

Ktrinel si eu la fel zic,hai Portugalia !
jos cu Franta ca nici eu nu-i sufar.
La fel,am tinut cu Italia.
nu te mai gandi de acum la cezariana.eventual intreab-o daca face anetezie.si nasti normal,fara sa simti !

14+

Mergi la inceput

Ronafelicitari pentru examenul promovat iti doresc numai bine si lui bebe la fel

Cleo20

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns almo spune:

ktrinelsa stii ca daca insisti nu poate sa-ti refuze cezariana. Ei incearca sa zi te convinga sa nu dar daca esti pe pozitie accepta. Stii cum e aici cu datul in judecata... sau nu stiu de ce dar cica trebuie sa accepte. Eu am vorbit ieri cu medicul si a zis "esti sigura ca vre C-section?" Am zis "da" si el a zis ok. Dar tipa de la front desk mi-a zis ca nu crede ca mai gasesc loc acum pt programare si sunt f nervoasa ca eu i-am zis medicului ca vreau cezariana inca de acum 2 luni si el a zis ca avem e destul timp sa vorbim la urmatoarea sedinta. Asa ca... abia astept pana luna viitoare sa ma cert cu el.

Moni21+ cu

Mergi la inceput