Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 19

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns almo spune:

Fatima imi pare rau ca mamica ta o sa treaca printr-o operatie asa grea. Sunt alaturi de tine si incearca sa nu te necajestti prea tare sa nu-l afecteze pe bebe. E greu sa-ti stapanesti sentimentele in astfel de momente. Ma rog ca totul sa fie bine pt mama ta.
Stiti ca in religia musulmana daca o femeia insarcinata e considerata curata si rugaciunile ei sunt asculatate asa ca haideti cu toate sa ne rugam pt mama Fatimei sa se faca bine.
am vazut o discutie intre dadusa si daconstdespre bicicleta. V-am mai spus ca si eu circul cu bicicleta si eram putin ingrijorata sa nu fac ceva rau. Ieri mi-am intrebat medicul si a zis ca atat cat ma simt bine sa continui.
adinazot si eu am momente cand mi se intareste burtica. De ex seara se intareste aproape tot timpul si uite chiar si acum chit ca nu e seara o simt f tare. Doar dimineata e mai ok si atunci parca nici nu o simt. Eu nu mi-am pus insa problema ca ar fi ceva in neregula. Plus ca am avut si niste contractii uterine cel putin asta cred ca a fost cand simteam ca se contracta ceva in burta care nu poate fi altceva decat uterul dar eu cred ca sunt normale.Parca am citit despre asta undeva.

Moni21+ cu

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

Salutare burtici, eu fac cum fac si datorita fusului orar ajung tot la spartul targului pe aici.

elaa, si noi tot pe 23 iulie sarbatorim aniversarea casatoriei!
Doar ca la noi sunt 13 ani de cand ne-am casatorit, 15 de cand suntem impreuna si vreo 19 de cand ne cunoastem! Noi am cantat impreuna la un cor, am fost prieteni apropiati 4 ani de zile, timp in care sotul meu astepta de fapt sa mai cresc (desi sunt doar 4 ani diferenta intre noi, dar de fapt am crescut amandoi in perioada asta). Si la un moment dat eram la mare cu un grup de prieteni, noi doi cam petreceam timp impreuna si el si-a dat seama ca a venit timpul sa fim mai mult decat simpli prieteni. Eu nu si nu, dar apoi m-am indragostit pana peste urechi si de atunci suntem unul jumatatea celuilalt.

desiree, felicitari pentru baietel!

roana, felicitari pentru doctorat! Mare lucru ca ai fost in satre sa treci printr-un examen asa de serios in perioada asta. Sper ca de acum sa ai timp mai mult pentru tine si bebe... desi vad ca va apucati de facut casa. Ce inseamna facut... construit, renovat? Oricum, spor la munca si sper sa nu te obosesti prea tare.

ingeras, intrebai daca nu murim de curiozitate, cele care inca nu stim sexul lui bebe. Eu fiind la a doua sarcina sunt putin curioasa, dar nu cum eram la prima. Atunci imi doream mult de tot o fetita. Cum deja am fetita, nu prea mai pot spune ca am preferinte, desi parca tot fetita as vrea, insa si baietelul ar fi la fel de binevenit. Dar nu, nu sunt extrem de curioasa, mai degraba astept cu nerabdare sa miste, sa am impresia ca intr-un fel comunic si eu cu copilul meu. Nu mai zic ca uneori ma cuprinde o nerabdare sa nasc, sa-mi tin copilul in brate!!! Dar mai e cale lunga pana atunci.

bety, bun venit in randul burticilor! Citind povestea ta ma bucur mult ca ai reusit, se pare ca e un copil mult asteptat!

Dbunny si eu simt uneori nevoia sa urinez mai des, desi nu iese prea mult, dar imi dau seama ca sunt zile in care nu beau multe lichide. Si ce ti-a spus doctorul e adevarat, uterul cam inghesuie vezica urinara si de aia avem mai des senzatia de urinare si urinam putin, pentru ca in vezica nu mai incape urina ca in vremurile bune. Oricum examenul de urina se face destul de des in sarcina si probabil ca o infectie urinara s-ar depista destul de usor.

Mirona, si eu te-am botezat, dar mi-am dat seama la timp si am editat. Nu stiu de ce cand scriu iese mai repede Miruna in loc de Mirona. Probabil ti se intampla destul de des, nu? Multumesc si eu pentru mesaj, am primit parola si userul.

asiza, eu ma bucur ca ti-ai pus varsta sarcinii la semnatura, ca uneori eu mai pierd socoteala, dar stiind ca burticile noastre sunt cam de o seama ma uit repede la tine si imi reamintesc.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dandusa spune:

ROANA,felicitari pentru examenul obtinut cu "ajutor".Bravo voua ca sinteti doctori de luni.Felicitari!!!Deci nu ti-au trebuit fituici ca stia bb totul pe de rost,super!
BETY,bine ai venit in gerupul nostru.
ASIZA,da asa urma sa fac de aceea nici nu m-am obosit sa intreb ce anume urmeaza sa-mi faca.In primul rind era o nebunie de pacienti cind am intrat eu la ea in cabinet si cind mi-a zis de vaccinuri...am intrebat-o dar fiind asa ocupata si ametita am zis ca oricum eu am sa-mi ascult dr meu si deci pe 21 IULIE la control am sa-l intreb pe el.As vrea sa stiu daca sint singura caruia i s-a spus despre asta si se pare ca da, din moment ce doar tu te-ai sezizat.Sa fie oare vreo neintelegere?!?Eu am sa vorbesc cu dr meu si am sa va spun si voua dar trebuie sa mai astept.

dandusa 23 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns cristina1974 spune:

Doamne,ce uituca sunt!
Am uitat sa felicit pe Roana,pentru titlul de doctor,bineinteles si pe asistentul ei,fara de care nu se putea...
Ralumat,felicitari pentru baietel!
De asemenea,deny,felicitari pentru fetita!
si eu zic precum Donia; la prima sarcina imi doream tare mult o fetita, si asteptam cu sufletul la gura sa mi se spuna ca fetita voi avea. Acum,parca tot o fetita imi doresc, insa daca e baietel,mami o sa-l iubeasca la fel. O sa avem fetita si baietel,ce poate fi mai minunat?
insa acum nu mai disper ca inainte.Mai ales dupa greseala de interpretare pe care au facut-o cei de la maternitate,imi doresc din tot sufletul sa am un bebe sanatos, indiferent de ce-o fi.Oricum, sper sa aflu si eu in curand ce port in burtica,pentru ca noi am hotarat sa cumparam toata mobila pt bebe alba,deci merge si la fetita si la baietel,iar draperiile, culoarea de pe pereti,si alte accesorii or sa fie de fetita sau de baietel,dupa cum o fi sa fie.
In speranta ca nu am uitat pe nimeni, si cu scuzele de rigoare dacva totusi s-a intamplat,va las, va pup pe toate si va urez o noapte usoara si un somn dulce, dulce.
Pupicei
ma duc sa ma pregatesc sa fac galerie Portugaliei. Am si bere (fara alcool),si pop corn (pentru Kaveh, ca eu nu mananc din cauza sarii) si uite asa,abia astept sa vad Portugalia in finala.
Aseara am murit de ras cu un prieten de al nostru , italian, care pur si simplu vorbea cu arbitrul.......si avea, frate, un accent,de nu ma puteam opri din ras.
Acu' chiar va las

20 saptamani maine

cristina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cleomoni spune:

Dandusa merci pt informatia cu mainele amortite chiar imi amortisera duminica si ma intrebam de ce.
Cleo 20+

Mergi la inceput

Merci Donia pentru incurajari, sa stii ca nu sunt suparata chiar sunt fericita ca am aflat multe lucruri interesante de la voi, mai ales vad ca voi sunteti bine informate, eu nu am timp deloc sa citesc stau de dimineata pana noaptea tarziu la firma chiar ma ingrijorez cand ma gandesc ca bebitul meu nu cred ca doarme deajuns.

Pupici multi la toate fetele
Cleo 20+

Mergi la inceput

RUXANDRA,sincer nici nu m-a auzit cind am intrebat-o...,eu oricum nu acceptam sa ma intepe fara sa stiu si eu ce anume imi face ...sau fara sa vorbesc cu dr meu...,dar fiindca mai am ceva de asteptat pina mi l-o face ...,daca mi l-o face...,nu m-am grabit sa o inteleg.Eu nu prea am incredere in medicul de familie si deci astept sa vorbesc cu dr meu.Sa fie oare vreo legatura cu dr din C-ta?
ANATEO,eu intrebam de vaccin si iti multumesc de raspuns ,dar nu m-am lamurit prea bine.Tu ai facut doar unul?Mie mi-a spus de doua si oare sa fie acelasi vaccin?
CRISTINA,bravo!!!Incurajeaza-le pe fete cu povesti asa frumoase ...ca eu sint emotionata si parca mai mult convinsa dupa e am citit mesajul tau...sa nasc normal.Oricum ,la asta ma gindeam si cu toate ca imi este putin frica sincer nu simt inca acel sentiment ca doar ma imbarbatez si stiu ca voi trece cu bine si mai stiu ca asa am sa simt ca am nascut.Fetelor ,nu va fie teama de nastere ca totul va fi bine,votez pentru NASTERE NORMALA!!!
ALMO,ce sa-ti zic ...eu nu fac decit sa va spun cite ceva din ce stiu si eu si daca nu coincide cu ce stiti voi...asta nu inseamna ca vreau sa va informez eronat.Cum crezi tu ca este bine asa sa faci si mai ales daca dr tau ti-a spus asta...whatever!!!

Fetelor aveti niste povesti atit de speciale!!!
Fiecare este speciala si frumoasa in felul ei!!!
Am sa incerc sa va spun si eu povestioara mea.....
Aveam o relatie de vreo 5 ani din care 3 fusesera frumosi dar doi...,trasi de par asa ca nu puteam sa stau singura si pentru ca ma simteam slaba ,aveam nevoie sa fug de acolo in bratele unui barabat adevarat care sa ma faca fericita.Am convenit cu ex-ul ca eu de acuma imi caut perechea si el la fel ,daca simtim ca este x sau y ne vom spune si gata ...vom pune stop relatiei pentru ca stiam ca noi nu vom mai avea nici un viitor!
Munceam in acelasi loc cu Claudiu(sotul meu)si sincer imi cam placea,ne stiam de doi ani dar pentru ca eu aveam o relatie si toata lumea stia...iar el tot iesea cu una cu alta ...nu ne-am putut apropia prea mult pentru ca nu "era loc".La un moment dat mi s-a oferit posibilitatea sa-mi schimb job-ul dar in caelasi loc de munca .Am facut un curs de specializare si asa dupa o luna am ajuns sa dau nas in nas cu el(sotul meu) mult mai des.De acum aveam acelasi job si mai mult lucram pe aceiasi grupa.A durat doar o saptamina ,ca sa ne dam seama ca intr-adevar ceva sentimente existau de mai mult timp dar pentru ca stiam ca fiecare are pe altcineva ...nu ne-am putut apropia.Pe 10 IULIE 2001 a fost prima iesire in doi , primul sarut si deatunci doar viata asta grea si dorinta de a face mai multi bani,ne-a tinut despartiti 10 luni.Il iubesc din tot sufletul meu si tot timpul il rasfat cu o fraza pe care el o iubeste enorm."In lumea asta mare exista un singur om care poate sa iubeasca enorm ,exista un singur barabat ideal si din pacate pentru alte fete acel, om esti tu iubitul meu si esti al meu"De multe ori m-am rugat la D-zeu atunci in vechea relatie sa-mi scoata in cale barbatul pe care eu am sa-l iubesc cu adevarat si care sa nu ma faca sa sufar....si asa a fost.De atunci ...si noi am trecut prin mult dar am fost alturi si chair daca la maaareee distanta ,sufletele noastre nu s-au despartit niciodata.In fiecare dimineata cind pleca il simt dar pentru ca mi-este somn nu deschid ochii ci doar gurita ca sa-i spun ca-l iubesc si el ma saruta pe frunte si-mi spune mai de curind si eu VA iubesc pe voi.N-am sa las nici o zi sa treaca de la D-zeu fara ca eu sa nu-i spun cit de mult il iubesc ...,pentru ca viata asta ...nu te lasa de fiecare data sa-ti iei ramas bun de la cei dragi!!!

dandusa 23 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Dolores am scris si mai sus ca nu sunt suparata, doar ca intradevar eu am mai scris ce am stiut la unele fete si nu mi-au raspuns dar si mie mi se intampla sa nu am timp sa raspund.

Cleo 20+
Si noi te pupam poate ne si incuscrim.

Mergi la inceput

CLEO,ma bucur ca ti-am fost de ajutor

dandusa 23 + si
mica printesa

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Donia spune:

quote:
Originally posted by dandusa
N-am sa las nici o zi sa treaca de la D-zeu fara ca eu sa nu-i spun cit de mult il iubesc ...,pentru ca viata asta ...nu te lasa de fiecare data sa-ti iei ramas bun de la cei dragi!!!

Vai Dandusa, mi-au dat lacrimile... (si am un chef de plans, dar n-am timp!) Tare frumos ai scris.

Eu nu strivesc corola de minuni a lumii (L. Blaga)

Mergi la inceput