Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 16
dolores spune:
spuneti-mi si mie va rog..exista vreo lege pentru femeile gravide pentru scurtarea orelor de munca???
ca de la 1 august sincer nu mai rezist 9 ore la munca..nici acum nu mai pot..atatea ore pe scaun....
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
alexandra_25 spune:
datorita lui dolores am trecut peste starea proasta....si m-am apucat sa va scriu......
fetelor nu mai stiti nimic de fatima .....oare ce face...?
Cleomoni chiar ..erai suparata ieri ca nu vb cu tine....de ce nu ne scrii??????
alexandra
alexandra_25 spune:
dolores eu stiam ceva .....dar nu sunt prea sigura....dar ma interesez si iti spun....
alexandra
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by dolores
spuneti-mi si mie va rog..exista vreo lege pentru femeile gravide pentru scurtarea orelor de munca???
Stiu ca, cu patalama de la medic, poti trece la program de 6 ore.
19+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
dolores spune:
alexandra cand mai ai stari de genul asta scrie-ne..pentru asta ne-am adunat toate fetele cu burtici...sa ne sustinem, sa ne sfatuim..etc
si eu am avut multe stari proaste cu sau fara motiv si cu ajutorul fetelor am trecut mai usor peste....mi-am impus de multe ori ca sa urmez firul vietii fara sa mai fiu prapastioasa.....ce ti-e scris aia ti-e pus sa se intample..am incredere in cel de sus, ma rog, el stie mai bine ce e bine pentru fiecare. mai citesc cate o revista, cate o carte, ascult muzica, fac curat prin casa...mai si gatesc (la capitolul asta nu stau bine)......ma bibilesc si multe alte activitati pana cand o veni ziua cea mare cand imi va fi dat sa-mi tin copilul in brate..si atunci vor urma alte griji sa stii...de ce respira nu stiu cum, de ce plange..etc...asa ca alexandra...capusorul sus..e cea mai frumoasa perioada si terbuie sa se vada pe fatza noastra cat de mandre suntem ca am fost binecuvantate cu un bebe de cel de sus.....deci nu-ti mai fa grji...rasfata-te cum poti mai bine . te pup dulce
dolores 18+
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
dolores spune:
ruxandra_sb merci, dar trebuie ceva anume specificat?
ma va afecta acest lucru la salariu?
dolores 18+
poze
alexandra_25 spune:
dolores iti multumesc din suflet pentru incurajari....si pentru cuvintele frumoase......sotul meu e asa de fericit ca vb cu voi.....ca stie ca asa ma mai linistesc...si seara inainte de culcare intra si el sa vada ce v-am scris......
dulce si esti o scumpa.....
alexandra
Mirona spune:
alexandra scuipa-l sa nu-l deochi.
Ptiu Doamne asa sa ramana.
si al meu s-a bucurat la inceput ca am cu cine vorbi, ca exista si alte fete in situatia mea si pot sa-mi dea sfaturi ... in timp insa ... cand a observat ca am devenit dependenta de acest site ... a inceput sa-si schimbe parerea.
Iara tu cu forumu tau? Iar ajuti in dreapta si-n stanga si le primesti peste botic.
Adevarul e ca al meu e gelos rau pe acest site ... ii rapeste timpul lui de la calc plus timpul nostru impreuna.
Dupa cateva reprize de genul asta ... am inceput sa fac in asa fel incat sa nu-l mai neglijez si sa incerc sa imi impart timpul in asa fel incat sa aibe si el putin timp de calculator.
DAR - eu nu am reusit sa-l fac sa citeasca pe forum ... orice ii arat ... nu i se pare nimic interesant, nimic demn de observatia lui.
Principalul e sa ne fie noua bine.
pupici
Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită
dolores spune:
Miro imi pare mie sau tu esti suparici?
dolores 18+
poze
anateo2004 spune:
Buna fetelor!Felicitari tuturor celor care au aflat ceau in burtica.
Toate povestile sunt frumoase.A nosatra e simpla dar plina de iubire.Noi am fost colegi de clasa in liceu,iar in ultimul am inceput sa ne intalinim.Anul acesta in aprilie am implinit 12ani de cand suntem un"cuplu",iar pe 6 iulie facem 4ani de casatorie.
Cineva a intebat de un vaccin care se face in sarcina?Este vorba de antitetanic(AT),se poate face simplu(asa am facut cand eram insarcinata cu Teo)sau combinat(DT-ditrero-tetanic,DTP-diftero-tetanic-pertussis)eu stiu ca se face o data prin luna 7-8 nu se face si rapel.