Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

nu ... draga mea ... nu am de ce sa fiu suparata, doar preocupata si cu gandurile aiurea.

am planificat o mini excursie la Budapesta in w/e asta ... pe care se pare ca o contramandam pentru ca s-au anuntat niste musafiri mai deosebiti.
Acum aflu ca nu e sigur ca vin ... abia joi seara stim sigur ... stam in cumpana sa facem sau nu rezervarile la hotel, la unguri sau nu. Ma enerveaza suspansul si incertitudinea.

De ce? Se simte pana la voi? SORRY. Imi cer mii de scuze ... incerc sa nu mai fac.

Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

Miro pana la mine sigur se simte....te-am simtit departe de noi....sper sa se rezolve ori cu musafirii ori cu excursia..ca ar fi culmea sa pice amandoua...nici mie nu-mi plac situatiile de genul asta...
te pup

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns avdanaarhire spune:

Dolores,Amalia, Ingerasa si Mironava multumesc mult pentru raspunsurile primite. Asa mi-am dat si eu seama ca poate fi ceva serios. Din spusele doctoritei nu reiesea decit ca acest stafilococ, de regula prezent pe piele sau in git, nu avea cum sa ajunga la mine in vagin. Oricum, nasterea va fi prin cazariana asa ca nu il va afecta pe bebe, dar tot nu mi-ar placea sa stau asa cu un stafilococ in mine, nu ?
Multumesc inca o data.

Tare frumoase povestile de dragoste...

Dana 17+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns alexandra_25 spune:

avdanaarhire de unde stii ca vei face cezariana..????
Asa vrei tu?

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Ralumat spune:

Ruxi, stai pe-aproape.....ma apropii vertiginos!!!!! Si stii ce ma uimeste pe mine? Ca numai eu imi fac problemele astea; atat doctorita mea cat si Iosup (la care ma asteptam sa ma certe rau de tot) nu au dat nici o atentie problemei!
Oricum, (asta ca sa fac caz de necaz)la urgenta ne-au zis ca faptul ca am fost grasi ne-a ferit de fracturi cand a cazut casa pe noi.....am avut "airbaguri".

quote:
Originally posted by ruxandra_sb

quote:
Originally posted by Ralumat
Ruxandrasb, stai usurel, nu te inghesui la locul I..... am 91 kg, deci te-am luat!

Raluca, esti sigura ?? Plusez cu 95.

Acu te recunosti "invinsa" ??

19+

Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_

Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)

Raluca 18+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Ralumat multumesc pentru felicitari.nu mi-a soptit bebe dar stiindu-l cu mine acolo parca a fost altfel. am asa o siguranta si incredere maxima in mine de cand sunt gravi .
stiti ce ma gandeam? ca de acum incolo in viata mea nu voi mai fi singura orice s-ar intampla cu familia mea cu prietenii mei cu cei din jur. e un sufletel care va fi mereu cu mine. poate de aceea il si iubesc asa tare. si tati il iubeste de numa si ii vorbeste de fiecare data si niciodata cand vb la telefon sau pe messanger nu zice te pup ci va pup si va iubesc.e asa dulce.
bebe meu e un miscaret si ma bucur la fiecare sutulet.

Referitor la nume v-at gandit? ca noi deja suntem la a nu stiu cata varianta. acum e Alex.dupa ce a fost Razvan, Dragos, Horia, etc....
Dar ne mai gandim. poate imi dati idei.
va pup si o z faina in continuare.

super povesti de dragoste aveti toate

Mergi la inceput

chiar fetelor.....sunteti care vreti din start cezariana????adica chiar daca puteti naste normal?
ce parere aveti despre asta?

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns ingeras26a spune:

Pai eu asa as vrea, nu de frica, ci pentru ca eu cred ca este mai bine si mai usor pentru bb :) dar nu stiu daca va fi de acord Tutunaru, am inteles ca nu prea ii convine sa faca cezariene fara motiv...

Pupicei, Ingeras 15+ Maya

Mergi la inceput

ma dezamagiti............voi stiti ce nasol e......sa nu poti sa iti tii copilul in brate dupa ce l-ai nascut???????
Si cat ai de indurat dupa aceea......eu nu sunt de acord cu tine ingerasa....mama mea m-a nascut pe mine normal si pe sora mea cu cezariana.......si stiu de la ea ca e diferenta mare...........

alexandra

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns roana spune:

Si eu vreau sa nasc normal chiar dca mi-e tare frica, dar e mult mai bine si refacerea mai rapida.
asa am auzit.
dar daca Doamne fereste e nevoie sper ca doctorul nu va ezita sa ma taie. Cred ca si pentru bebe e mai bine nromal si pentru mine si pentru ca apoi pot sa ma misc cum trebuie.
O operatie e totusi o operatie. parerea mea

Mergi la inceput