Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)
Raspunsuri - Pagina 14
bety spune:
Miro - multumesc pentru listuta: mai poti scrie : DN: 05.05/.1967; Maternitatea Giulesti si sa o adaugi pe dr. Moisa, langa dl. prof, ca ea imi urmareste sarcina si voi naste tot cu ea.
Da, candva mai misunam si pe la Endo, da' pe unde nu am scris - mai mult am scris la Pacientele dr. Moisa, la Aspirante si la FIV, apoi.
Dolores - nu am ajuns la asa detalii...sigur insa va fi vorba de cezariana, ca de asta am vorbit inainte de a depune dosarul la FIV.
"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi
alexandra_25 spune:
salut burticilor......am intrat si eu sa va salut.....ca de vorbit nu am chef azi...
Bun venit in noilor fete....ellei....
Azi ma simt asa slabita....parca nu pot sta in picioare....
V-am citit povestile.....frumoase....
Va pupic si azi sunt cuminte....numai citesc!
alexandra
dolores spune:
povestea mea de dragoste...nu a fost de la inceput emotionanta..in schimb privind acum spre noi doi, consider ca sunt cea mai norocoasa femeie si fericita. aveam aproape 16 ani..era o zi de vara...uram sa-mi sarbatoresc ziua de nastere..dar cum 7 cadea in cursul saptamanii am zis sa mi-o serbez pe 10...mi-am invitat copii de la bloc, pentru ca atunci a avea prieteni..mai putin in conditiile in care nu stiam intr-adevar ce greutate are acest cuvant....mai putin pe el..actualul sotz..o sa va intrebati de ce. pentru ca nu-l suportam...mi se parea figurant..prea plin de el, cu alte cuvinte nu era de nasul meu...dar nici eu nu ma lasam mai prejos deci asadar si prin urmare si eu eram cam fitzoasa si in conditiile astea nici el nu ma suporta...in fine...a venit si ziua de 10...imi astptam cu nerabdare invitatii, emotionata...cand........suna cineva la usa. ma duc sa deschid...cam cine credeti ca era??haha..chiar el, nesuferitul. se apropie de mine, imi da o papusica si un buchet de flori, ma pupa pe un obraz si cand sa-l intorc pe celalalt....a fost mai mult pe coltul gurii, in mintea mea de copil am zis "ce-o mai vrea si asta"...de fapt el nu putea lipsi de la party...cum adica tocmai el si s-a autoinvitat. pai toti copii de la bloc invitati mai putin el??nu, asa ceva nu se poate. ideea e ca el placea o fata care era la aprty...dar nu a iesit nimic.din ce motive nu stiu.nu a fost nimic intre ei nici inainte si nici in seara respectiva..ideea e ca nu stiu cum prin ce minune, pentru ca la ora actuala consider o minune, de atunci am ramas impreuna. am trecut prin multe greutati, dar niciodata despartiti.in timp m-am indragostit de el si am simtit cum fiecare clipa fara el e ca si cum n-as avea aer..cum viata fara el, nu ar avea rost. am simtit ca ori de cate ori era sa cad...a fost langa mine sprijinindu-ma, imbratisandu-ma in momentele cele mai dificile ale vietii si iubindu-ma. dupa 11 ani de prietenie ne-am casatorit. a fost momentul la care am visat toata viata.....am un nod in gat si acum cand ma gandesc si cand ma uit in urma.....si dupa aproape 2 ani de la casatorie a venit mult asteptatul copil...asteptat cu multe lacrimi si suspine....tratamente si nopti nedormite....e ceva ce ne-a apropiat si mai mult, ceva ce ne-a legat, uneori ma trezesc cu teama de a nu fi totul doar un vis..si mi-e frica sa deschid ochii sa vad ca nu e langa mine....si acum ma mai trezesc noaptea , pun mana pe el...si ma linistesc si ii multumesc lui D-zeu ca inca e langa mine si sa mi-l tina toata viata pana cand.......asa cum am promis la biserica,nu?...iubesc tot ce e in jurul meu si nu mi-as imagina viata altfel decat acum..chiar daca au fost multe momente mai putin bune. dar viata trebuie traita privind inainte.....
iar bebe e foarte de acord cu mine pentru ca in momentul asta misca...va pup si va multumesc pentru rabdarea pe care ati avut-o cititnd si povestea mea de dragoste.
dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
dolores spune:
buna alexandra_25..ce ai? te doare ceva?
dolores 18+
poze
"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"
ruxandra_sb spune:
quote:
Originally posted by Ralumat
Ruxandrasb, stai usurel, nu te inghesui la locul I..... am 91 kg, deci te-am luat!
Raluca, esti sigura ?? Plusez cu 95.
Acu te recunosti "invinsa" ??
19+
Ruxandra & Matei (4 ani) & sotul drag
_
Rasul e ca stergatorul de parbriz: nu opreste ploaia, dar iti permite
sa iti vezi de drum. (Jeanne Wasbro)
dolores spune:
Activitati sportive in timpul sarcinii:
Exista cateva sporturi pe care le poti practica in timpul sarcinii cu conditia sa le faci treptat si sa te opresti cand te simti obosita, caci, daca simti ca nu mai poti respira, copilul este lipsit de oxigen.
Mersul pe jos
Poti merge pe jos oricat. Ai grija insa ca mersul sa se desfasoare in conditii de siguranta.
Ciclismul
Este o forma excelenta de intretinere, dar opreste-te daca abdomenul tau a crescut atat de mult incat iti afecteaza centrul de greutate.
Dansul
Atata timp cat nu depui efort sustinut, poti dansa pe toata perioada sarcinii. Este o modalitate excelenta de a face exercitiile pentru pelvis.
Inotul
Este singurul sport pe care il poti practica pana la termen. Nu intra insa in apa daca apa este rece. Foarte buna pentru imbunatatirea tonusului muscular, apa iti preia din greutate si te ajuta sa te relaxezi. In acelasi timp, apa te ajuta sa te pregatesti si pentru travaliu. Chiar daca nu inoti, poti face aceste exercitii:
- Miscari de pedalare:
Cu spatele sprijinit pe peretele piscinei, tine-te de bara cu bratele intinse in ambele parti. Ridica picioarele si fa miscari incete, exagerat de largi cu picioarele. Pedaleaza cateva minute bune, dar nu te obosi prea tare.
- Miscari de trunchi:
Cu fata catre bara, pune-ti picioarele pe peretele piscinei, cu genunchi indoiti. Misca-ti corpul dintr-o parte in alta, cu talpile lipite de perete, si repeta miscarea de leganare.
Sporturi de evitat
In nici un caz nu calari sau schia in timpul sarcinii. Chiar daca ai experienta tot exista probabilitatea de a cadea.
Fragment preluat din cartea "Sarcina si nasterea - Ghid practic" de Dr. Miriam Stoppard, bestseller mondial, publicat la editura Litera International.
dolores 18+
poze
alexandra_25 spune:
multumesc dolores de intrebare.........nu ma doare nimic doar ca ma simt slabita....mi-am amintit ce ziceai tu ieri....atatea simti si de unde sa stim daca e normal sau nu....
Sunt putin ingrijorata cu miscatul copilului....aseara stand in fata calculatorului am simtit asa ca o bataie a ochiului in burta....dar foarte micuta.....oare sa fie bebele..?
Apoi pana la urma tot nu stiu cate saptamani am.....
Esti o scumpica.....ca te-ai gandit la mine.....
alexandra
dolores spune:
alexandra_25 zi-mi cand a fost prima zi a ultimei menstruatii.
eu prima oara l-am simtit pe bebe pe la 14 saptamani....asa ca e posibil si la tine sa fie bebe
dolores 18+
poze
dolores spune:
alexandra m-am uitat in listutza si am vazut ca la tine Um a fost in data de 12.02.2006, deci:
Prima zi a ultimei menstruatii: 12-Feb-2006
Inceputul trimestrului al 2-lea:
07-May-2006
Inceputul trimestrului al 3-lea:
27-Aug-2006
Data la care nascutii au cea mai mare sansa de a supravietui:
27-Aug-2006
E cel mai probabil ca nasterea sa apara intre aceste date:
29-Oct-2006 ----- 03-Dec-2006
De cat timp exista sarcina:
20 saptamani si 3 zile
Cat timp a mai ramas pana la nastere:
19 saptamani si 4 zile
Data nasterii: 19-Nov-2006
dolores 18+
poze