Mamici de noiembrie - decembrie 2006 (22)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns bety spune:

Dolores - acum am vazut in listuta, ca esti pacienta ei.
Din 2002 o cunosc, cand am inceput inseminarile cu dl. prof.
De fapt, abia acum vei intelege ce am vrut sa spun:
In vara lui 2001 am ajuns la Giulesti, dupa capul meu, fara trimitere, dupa ce 3 ani de zile, doctorii din Ploiesti imi spuneau ca-s sanatoasa tun. Totusi, eu nu ramaneam insarcinata. Am ajuns la dl prof care dintr-un simplu control, mi-a propus operatia laparo, pentru investigatie. Al meu fratelo - si el ginecolog - mi-a zis ca nu-s zdravana, dar a intrat si el in operatie cu mine si o operatie de max 1 ora, a durat aproape 3 ore, in care dl prof si-a pus mana in cap: aveam tot aparatul genital, plus 1/2 din ficat, strangulate in aderente; nu intra nici o codita din in mine, ca nu aveau pe unde. Dureri aveam...in zona ficatului, dar spuneam ca-i de la oboseala. In rest, doar durerile de la cm. Acele nemernicii sunt - pot spune cu mana pe inima - cele mai perverese. Nu se vad ecografic, nu se pot depista in nici un fel. Singurul care si-a dat seama ca uterul meu e rigid, dintr-un motiv, a fost dl prof...rigiditate data de aceste aderente. Dupa ce m-a curatat de ele, mi-a facut si testul de permeabilitate al trompelor, cu albastru de metiul, substanta care a intrat ca-n branza...dar dupa ce ele au fost eliberate. Au urmat doua serii de perfuzi, la interval de 3 luni (cu permeabilitate 1, deci aderentele nu se refacusera), apoi "dansul" - tot anul 2002: monitorizari pentru ovulatie, prescrierea datei cand sa avem contactul si apoi inseminari. Si eu, nerabdatoare, l-am intrebat pe dl. prof: "Cand se va intampla minunea?" Mi-a raspuns clar si i-am dat dreptate: "Doamna, nu-s Dumnezeu: eu am facut tot ce era posibil medical. Sunt si cupluri cu infertilitate necunoscuta." M-am interesat atunci si cum nu-mi puneam problema FIV-ului, atunci am aflat ca procedura era de a face 6 insemninari la rand. La mine, cam greu cu inseminarile la rand, ca sotul meu nu prea sta pe acasa decat 3-4 luni pe an. Dar, am mers la Sovata in 2003, mi-am zis ca-s zdravana si am rupt pana in 2004 legatura cu Giulestiul. Totusi, nu se intampla: cu sotul de mana, cu cateva zile inainte de plecarea lui, mi s-a pus pata si m-am dus la Giulesti, unde am abordat-o direct, pe doctorita Moisa - cea cu care dl prof, imi facea inseminarile, pentru ca ea imi prepara sperma. M-am gandit ca numai am nici o problema si ca nu-i cazul sa merg la dl prof, ca eu nu vroiam decat sa-mi congeleze si sa fac inseminari cat sotul era plecat. Mi-a spus clar, ca vrea sa-mi cunoasca organismul si ca ma ia pas cu pas, mai ales atunci cand a vazut valorile foliculilor si a endometrului, care erau ok. M-a chemat la TPC si apoi la HSG; daca trompele erau OK, faceam in aceeasi zi si inseminare. Dar, soc total - substanta de control nu a binevoit sa intre: concluzia a fost laparo pentru a scapa de aderente. Deci, in noiembrie 2004, a doua laparo, dupa care inseminari, iar cand mi-a venit in vara sotul, inseminari cu proaspeti. In augustul lui 2005, iar sotul pleaca, iar congelam, dar...am repetat HSG-ul. Idem: adrentele s-au refacut si ... a urmat a 3a laparo, in septembrie. Aceste 2 laparo, le-am facut cu ea si cu dr. Ion Ionut. Am uitat sa-ti spun, ca stiam ca daca organismul meu e predispus la refacerea acestor aderente, aveam la dispozitie doar 6 luni dupa lapro, cand puteam spera la un succes. Bineinteles, a urmat alta serie de inseminari, fara nici un rezultat. Un rezultat aveam, dar negativ: 3 laparo si 11 inseminari. Ca urmare, doctorita mea mi-a zis clar ca nu e solutie: cum imi vine sotul acasa, in primavara lui 2006, imi fac dosarul pentru FIv...la dl profesor. Si asa am ajuns din nou la dansul. Si din nou mi-a purtat noroc: pe 13 aprile am avut ET - am avut 7 folicului, dar doar doi au avut ovule; restul au fost goo. S-au fecundat amandoua, mi-a implantat 2 embrioni iar acum am un bebe la purtator. In continuare, pentru urmarirea sarcinii, am ramas la dr Moisa, pentru ca ma inteleg excent cu dansa.
Mercic de primire!

"Oamenii buni au parte de lucruri bune."
Beatrice cu bebelina sau bebelin la bord
Poze dragi

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns madaluta spune:

Povestea noastra...ma emotioneaza si acum cand mi-o amintesc, sau o povestesc cuiva desi au trecut aproape 9 ani...
Eram in primul an de facultate, dupa prima deceptie in dragoste....Trecuse deja un an si creadeam k niciodata n-o sa ma mai pot indragosti....Era joi seara si k de obicei mergeam in discoteca la serile studentesti.Cum am intrat l-am vazut....si nu mi-am mai putut lua privirea de la el toata noaptea.Mi se parea cel mai frumos om pe care il vazusem pana atunci...Dar nici nu ma gandeam k ar putea fi ceva intre noi.Era ceva de genul in care admiri un fotomodel la prezentare de moda, dar nu te gandesti macar k ar
putea sa iti arunce o privire, dar sa mai fie si ceva intre noi... Nici nu am crezut k m-a observat caci eram la o distanta destul de mare unul de celalalt, iar eu am doar 1,65m si nimic deosebit pt a ma remarca.(nici macar nu eram blonda atunci). Nu mi-a aruncat nici macar o privire.El are 1.95 m si se evidentia destul de bine dintre ceilalti tipi, deci l-am putut privi in voie toata noaptea, adica pana pe la 2 dimineata cand au inceput melodiile lente (bluesurile tineretii mele).Toate fetele din grupul meu fusesera invitate la dans, numai eu nu, si incercam sa imi fac loc printre perechi pt a ma retrage pe margine.La un moment dat cineva nu a vrut sa se mai dea la o parte din fata mea si cand am ridicat privirea ...era EL...ma invita la dans....Credeam k nu inteleg bine, k visez....si el m-a mai intrebat inca o data dc dansez.Buimaca, am acceptat, dar si el emotionat(apoi a recunoscut)nu stiu cum a facut k m-a lovit peste fata, cu cotul...Nu stia cum sa isi ceara scuze si m-a pupat pe frunte...Simteam cum imi fuge pamantul de sub picioare, cum plutesc...Nici acum nu stiu cate melodii am dansat sau ce meldii au cantat atunci( el a retinut k prima a fost Older- M Bolton), dar nu a mai plecat de langa mine.Dupa o luna deja locuiam impreuna si ne iubeam la nebunie....Acum avem aprape 6 ani de casnicie, nu mi se mai pare cel mai frumos om de pe planeta, dar este cu siguranta cel mai minunat sot.Ma simt jumatate de om cand nu este langa mine.

Madalina 16+
http://pg.photos.yahoo.com

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

bety merci de informatii....ai indurat ceva pana sa-l ai pe bebe, dar zic ca a meritat nu?
ce frumos...cat chin pentru a obtine un bebe.
deci sa inteleg ca in continuare esti pacienta dr. Moisa...cu care vei si naste nu?
ideea e ca eu abia luna asta voi vorbi cu dansa despre nastere si conditii spitalizare. am vrut s-o fac luna trecuta , dar m-am gandit ca e prea debreme.....stii ceva despre aceste lucruri??eu vreau rezerva....vreau sa stiu daca ma asista sau nu la nastere..daca in cazul complicatiilor face cezariana...daca vina la orice ora din noapte la spital de o fi sa nasc si multe alte chestii...

te pup

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mayaione spune:

Ralumat, il avea pana pe la mijloc asa. Inca are dar mai scurt, pana la umeri, acum il tund eu din cand in cand sa-i mai schimb lookul.
Sunt frumoase toate povestile voastre de dragoste, ce emotionant sa-ti amintesti toate sentimentele de altadata...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dolores spune:

frumoase toate povestile de dragoste......emotionante

dolores 18+
www.dropshots.com/dolores" target="_blank">BB cumintzel
poze

"Viata poate fi inteleasa numai privind inapoi, dar trebuie traita privind inainte"

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Laura13 spune:

Salut fetele!
In primul rand bun venit noilor mamici, sa fiti sanatoase, cu bebe sanatos si frumos.
Am intrat sa va zic ca aseara, in timpul meciului (doar e baiat), al meu bebe mi-a tras cateva suturi sanatoase. Au fost cele mai puternice lovituri de pana acu' si a fost tare tare fain. A reusit si tati si l-a simtit si era tare emotionat. Ma gandesc cand va fi ceva mai mare nu va mai fi la fel de fain ca o sa ma doara, dar pana atunci ne bucuram la maxim.
Am si eu o intrebare: ce sa fac daca mi se intareste burtica jos de tot? Sta intarita ca 2-3 minute dupa care se destinde si o ia de la capat dupa cateva minute. Si tot asa. In special la serviciu si seara inainte de a ma baga in pat? Cat e de rau?
Pupici dulci!

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mirona spune:

quote:
Originally posted by aelita
Miruna ,multumesc ! UM :27.03.06 DPN : 1.01.07

PLIZZZZZ aelita - numele meu este Mirona cu "o" ... nu cu "u".
Facut modificarile.

Bety bine ia venit in . Te-am trecut in listutza. Nu cumva activai si pe la endometru candva? ca tare cunoscuta imi pari.
pupicei si sper sa-ti placa in grupul nostru.

Miro22+ cu
am o nepotică talentată, si o BB-lină zbenguită

Mergi la inceput

Incerc sa imi pun si eu carutul albastru in dreptul semnaturii. Sa vedem

Laura si bebe strumf [baiat]

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adinazot spune:

BETI!
te felicit,ce curaj ai avut sa treci prin toate astea.Dar merita.La ce incercari ne pune uneori viata.Ma bucur pt tine!!!

Adina 21+

Mergi la inceput

Mai incercam o data

Laura si bebe strumf

Mergi la inceput