Informatii utile Constanta
Raspunsuri - Pagina 5
cornelianeli spune:
bun gasit
sa inteleg ca,chiar ni s-a dat "liber la discutii"???
super atunci
haideti sa ne adunam si sa vorbim
madaluta ce nerusinata,s-o simti amenintata de evolutia medicinei cu care ea n-o sa tina pasul niciodata.... pentru burticuta
ioana_p,kerstin,daniela76 haideti si voi
pupici
ioana_p76 spune:
Buna, constantencele mele dragi!
Ma bucur ca vom putea vorbi un pic mai liber si nu neaparat numai despre medicii din Constanta.
Ca sa nu deviez totusi prea tare de la subiect, va spun ca m-am programat la dr Lutescu pentru sfarsitul lunii sept. Este singurul doctor la care ma duc fara sila, pentru ca este super de treaba si iti explica orice, daca o intrebi. Dar poate si voi ati fost la ea si o cunoasteti.
Eu am facut cu d-na dr. 3 IA din pacate nereusite, dar continui sa sper ca nu voi ajunge la FIV. Vreau sa mai fac si alte analize amanuntite poate gasesc probleme de care nu stiu, ca sa le pot rezolva.
Poate stie careva dintre voi daca dr. Lutescu face HSG (pentru verificarea trompelor)?
Va pupic pe toate!
madaluta spune:
ioana_p76:Eu sunt pacienta d-nei Lutescu, dar nu stiu dc face HSG.Mie insa ,in perioada in care ma chinuiam sa raman insarcinata, mi-a recomandat laparoscopia,care dupa parerea mea e mult mai eficienta, mai inofensiva si mai relevanta din mai multe puncte de vedere, nu numai cel al trompelor.Poti suna insa la cabinet si sa intrebi asistenta, desi pe lista preturilor nu am vazut trecut si asa ceva. Dar poate face in spital caci necesita o aparatura speciala. Eu am facut si HSG si laparoscopie si histeroscopie(in Buc), dar laparo mi se pare cea mai buna .Gsg-ul stiu k se face doar dc ai mai avut sarcini sau avorturi.altfel nu.Dar poate nu sunt eu destul de informata.Mult succes!
Madalina 24+
cuburtika aferenta,
ioana_p76 spune:
Madaluta, iti multumesc pentru raspuns!
Din cate am inteles, nu ai facut laparo cu d-na dr. Eu as vrea sa fac in Constanta, mai ales ca am inteles ca este nevoie de internare.
Ma gandeam ca primul pas este HSG si apoi laparo.
Tu de ce nu ai facut in Constanta, nu ai avut incredere in medici sau nu ai avut unde sa faci?
Mie d-na dr. nu mi-a recomandat nimic, am facut direct IA, insa ea mi-a zis ca in afara de spermograma sotului, n-ar mai fi alta problema. Ar mai fi si faptul ca eu am uter retrovers, dar dr. mi-a zis ca nu este un motiv ca sa nu raman insarcinata.
Oricum, eu vreau sa verific tot ce se poate ca pana la urmatoarele 3 IA (atat mai am de gand sa fac), sa stiu daca am si eu ceva, ca sa pot trata.
andicu spune:
Fetelor eu mai stiu ca dna dr mai face o verificare a permeabilitatii trompelor cu injectarea unui ser, parca; seamana cu HSG da nu stiu cum se numeste; pana acum un an eu stiam ca nu se faca laparo in Constanta;poate s-a schimbat ceva intre timp.
HSG stiu ca face dr Dantes la Spitalul din Port, parca. Am o cunostinta a carei cumnata a facut hsg cu el. Si el e un medic bun, dar tot mai mult imi place dna dr Lutescu!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
madaluta spune:
ioana_p76:Eu nu am fost de la inceputul problemelor mele pacienta d-nei Lutescu, ci am luat la rand mai multi medici din C-ta.Cand am vazut k toti ma trimiteau acasa dupa un simplu consult spunandu-mi k nu am nimic , am luat calea Bucurestiului. Am facut Hsg la Medsana cu prof Ancar.Nu mia placut stilul, nici tratamentulsi nici diagnosticul pe care mi l-a pus si am renuntat la drumurile bucurestiului, spunandu-mi k trebuie sa incerc si la d-na Lutescu, de care am auzit intre timp.Dansa mi-a propus sa facem 3 luni stimulare, 3 luni instilatii si apoi dc nu raman, laparoscopie.Pt k trecuse mai bine de un an de cand tot incercam sa raman, am considerat k nu mai am timp sa trec prin fazele premergatoare si k vreau direct laparo. Si am pus mana pe telefon si l-am sunat pe Tutunaru, care in 4 zile m-a programat la Elias la laparo.In urma diagnosticului pus-uter septat-m-a trimis la Polizu sa fac histeroscopie k sa imi rezece septul.Asa am facut, desi 2 interventii in aceeasi luna mi s-au parut cam multe, dar luna urmatare am ramas .Mi-a placut de d-na dr k nu s-a suparat k am mers la altcineva si k am grabit oarecum situatia si am apreciat mai ales faptul k a tinut legatura cu medicul de la Polizu (se cunosteau) privind starea uterului meu.Cam asta ar fi pe scurt,dar f pe scurt istoricul meu.Multa bafta
Madalina 24+
cuburtika aferenta,
daniela76 spune:
buna seara Constanta, ce ma bucur ca s-a dat drumul la vorbit. Eu am facut 2 hsg-uri in spitalul din port cu Dr Dantes,Primul arata ca am trompele infundate de la intrare, dupa care am facut 2 luni instilatii. Al doilea HSG a aratat ca s-au desfundat ambele trompe, dar din prostia mea, am uitat sa iau filmul de la spital.Trebuie sa-mi fac timp sa trec pe acolo. Oare il pastreaza mai mult timp sau trebuie sa fac altul?
danielal
andicu spune:
Daniela, ce vesti bune! instilatiile le-ai facut tot cu Dantes ? eu cred ca cel mai bine il intrebi pe dr, el stie cat timp se pastreaza filmul!
Succes la !
Ioana, eu una te sfatuiesc sa ai si trompele verificate, sa nu patesti ca mine! eu n-am facut nici hsg nici laparo, si cand mi-a fost lumea mai draga m-am trezit cu extrauterina! a2a , ca aici am gresit si am zis ca intai incerc 1 an sa raman din nou si dupa verific trompele! si acum, ma chinui cu FIV-uri, ca trompe nu mai am sa le verific! e bine sa ai toate analizele facute, sa vezi ca nu mai e nici-o alta problema si apoi sa continui cu IA!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
ioana_p76 spune:
Fetelor, va multumec mult pentru raspunsuri!
Madaluta si eu ma simt in criza de timp.M-am programat pe 30 sept la dr. Lutescu , dar pana atunci o sa am si concediu si ma gandeam sa fac si eu ca tine, sa ma programez pt. laparo, sa-l am facut pana la sfars. lunii. Sper sa nu se supere dr. Lutescu daca fac laparo in alta parte, oricum cred ca ea nu face.O sa sun la cabinet sa fiu sigura, totusi.Pe tine te-a programat dr. Tutunaru direct pt. laparo, nu te-a chemat mai inati la o consultatie?Daca vrei, da-mi mai multe detalii, nr. de telefon, please!(pe PM)
Andicu,multumesc pentru sfat!
Noroc cu voi, fetele de pe forum, ca asa m-am mai luminat si eu, stiu cam ce mai e de facut. Pacat ca nu m-am desteptat mai devreme, poate am facut 4 IA degeaba!
Va pup pe toate si va doresc o zi buna!
cornelianeli spune:
bine v-am gasit vorbaretelor
vreau si eu nr lui dantes si cateva detalii despre HSG,trebuie sa te internezi?cat costa?doare?
am sa fac si eu,acum nu stiu cand,avand in vedere ca sotul meu pleaca in septembrie si vine in martie, ma gandeam ca in perioada asta sa fac hsg sa vad ce e cu uterul meu bicorn si sa repet hormonalele
fetelor aveti idee daca exista vreo incompatibilitate intre fiv si tiroidita autoimuna?
nu am gasit nicaieri informatii
pupici