Informatii utile Constanta
Raspunsuri - Pagina 6
andicu spune:
Cornelia, am postat intrebarea ta la subiectul FIV. Poate sunt fete acolo care stiu sa-ti raspunda.
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
andicu spune:
eu am facut primul FIV in mai la clinica Kaali din Szeged, Ungaria.
Si a2a oara tot acolo o sa-l fac.CHiar daca n-am reusit am fost f multumita de cum e acolo.
ela2004 spune:
Nu se poate...vreau sa scriu si eu aici..Daca soarta acestui subiect "atarna" de numarul participantilor la discutii, iar eu sunt o aspiranta care va citea din umbra...atunci "imi dau arama pe fata" si gata...vreau sa scriu si eu, vreau sa incerc sa fac mult mai multe, in afara de a va citi si a astepta sa se intample minunea de a avea un copil...
Nu stiu daca ma mai tineti minte...sunt o aspiranta care are sot navigator si care la cati medici am fost nici-unul nu m-a luat in seama, spunandu-mi ca ar trebui sa-mi tin sotul mai mult acasa.. Dar gata, m-am saturat si o sa incep sa lupt pe alte "baricade"...
Sotul meu e plecat acum si se intoarce cam pe la inceputul lui noiembrie..iar inainte de a veni el o sa ma duc sa-mi fac un HCG, iar apoi sa fac monitorizari..si alea, alea... Deja am facut 31 ani si nu mai pot astepta...
Ma bucur ca va scriu si sper ca de data asta nu ma voi mai retrage si sa va citesc din umbra...
Eu va stiu pe toate (din discutiile pe care le-am tot urmarit) si va dulce...
cornelianeli spune:
ela bine ai revenit chiar ma intrebam ce mai faci
cunosc povestea cu doctorii care daca aud ca ai sot marinar.....asa am stat si eu un an de zile degeaba gandindu-ma ca deh asa e,trebuie sa stam mai mult impreuna si cand am facut spermograma.....dezastru...puteam sa mai astept ani buni
pentru orice exista o explicatie,eu in infertilitate inexplicabila nu pot sa cred
ma bucur ca suntem mai multe si ca putem vorbi "linistite"
pupici
lulu77 spune:
Offf ,bine ca v-am regasit !
Ce dor mi-a fost de voi .
Noi plekam sambata in concediu ,si dupa aceea revenim pe baricade .
Va incepe sotul tratamentul naturist al Liviei ,vom face atunci (din nou ) spermograma si vom vedea care este situatia .
Si noua ,d-na Lutescu ne-a recomandat inseminarea ....dar tot speram in minuni.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
andicu spune:
Vorba voastra: mi-era dor de voi!
Alina, nu te-am mai " vazut" demult prin zona aspirantelor! ma bucur ca ai revenit! concediu placut!
Ela, mi-aduc aminte de tine! erai foarte suparata atunci ca te trimiteau la plimbare doctorii, si pe buna dreptate! asta nu e un motiv ca nu ramai ! macar cu toate analizele facute, stiti incotro sa apucati cand revine sotul tau acasa! nu mai bajbaiti sa dati o groaza de bani aiurea!
ela2004 spune:
Hei...ce bine ma simt ca v-ati adus aminte de mine...
Dar hai sa va zic ca ultima data am fost la un doctor din Medgidia, la doctorul Balasa si mi-a placut foarte mult, pentru ca este singurul care l-a trimis pe sotul meu la facut o spermograma...si apoi, in functie de rezultat mi-a zis ca o sa-mi faca un HCG...
Si facand spermograma am descoperit ca si sotul are niste probleme, dar cand sa zicem si noi ca incepem tratament si niste monitorizari, a trebuit sa plece iar in voiaj... Noi nu am facut niciodata sarbatorile impreuna, si am zis ca daca pleaca in iulie, vine exact inainte de sarbatori..si imi implineste si mie visul (unul din ele..)...
Deci cam asta este povestea noastra...:) si deci..acum sotul este in voiaj cu branca ursului la el, iar eu astept luna octombrie sa ma duc la Balasa sa-mi faca un HCG, sa elimin si problema trompelor din ecuatie..In rest nu am facut nici o analiza...pentru ca mi-a zis ca nu e necesar deocamdata...Voi ce ziceti??
cornelianeli spune:
ela depinde de cat de grave sunt problemele sotului tau
offfff cred ca pe ei ii afecteaza meseria asta care si asa e destul de grea
oricum e bine sa faci HSG,sa stii ca si eu am auzit de dr.balasa si numai de bine ...ce-ai mai putea face....... macar o luna de zile sa te monitorizezi ecografic si astfel iti vei da seama daca ai ovulatie si cat de mari sunt foliculii si cum se sparg,etc etc
noi am facut o singura data sarbatorile de iarna impreuna
lulu concediu placut,noi am petrecut luna de miere in turcia si m-am indragostit de turismul lor
pupici
lulu77 spune:
cornelia , andicu multam' din suflet !
Eram fff aproape sa nu mai plekam ..ne cam speriasem cu atentatele de la ei ..dar cu Dumnezeu inainte!
Si cine stie .. poate ne intoarcem 3,4
Sa ne tineti pumnii!
Este exact periaoda optima
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"