Informatii utile Constanta
Raspunsuri - Pagina 11
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
Cornelia ,medicii mi-au spus ca din cauza ciclului meu dereglat si uneori prea scurt si sunt puturosi.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
![Mergi la inceput Mergi la inceput](icon_go_up.gif)
![](images/user_woman.png)
cornelianeli spune:
lulu sotul tau face vreun tratament?ce v-au zis doctorii? este reversibil? de cat timp incercati sa aveti un bebe?
scuze,te-am bombardat cu atatea intrebari
"Un singur lucru face visele imposibile: frica de esec." (P.Coelho)
![](https://forum.desprecopii.com/forum/membriphoto/lulu77/lulu77.jpg)
lulu77 spune:
cornelia , am fost la Luteasca .In urma analizelor ,controalelor si spermogramei mi-a "taiat-o" scurt fara nici o explicatie : inseminare sau FIV .
Sotul are spermograma prosta si tu ( adica eu ) nu prea ai ovulatie !
Si cam astea au fost lamuririle ei .
Sotul se va apuca de tratamentul naturist al Liviei si dupa terminarea lui vom repeta spermograma ...si apoi vom lua drumul Bucurestiului ...totusi speram sa se intample o minune.
"Nu exista funie sau lant care sa lege mai strans si mai iute decat itele dragostei!"
cornelianeli spune:
mda.... sa vezi cum e la dr. urolog tode.....ne-a vorbit despre adoptie,de-mi venea sa
asta e....trebuie sa ramanem optimiste
si eu sper ca daca ia 6 luni BU cat e plecat s-o intampla o minune,nu prea mai cred in minuni dar mai stii....
madaluta spune:
salut!
AndicuSa dea D-zeu sa reusesti de data asta!Te rog eu, in perioada asta roaga-te mult lui D-zeu cu credinta si din tot sufletul.Eu cred k asta ajuta cel mai mult.
Noi ne simtim bine, dam din picioare la greu, dar obosim foarte repede.te pup si iti doresc sa ti se indeplneasca visul.
cornelianeli; voiaj usor sotului tau si eu cred k nu i-ar strica BU pe 6 luni.Si al meu sot a luat mult timp, desi el nu avea probleme, dar lui ii placea pt k ii crestea apetitul sexual...La cat il solicitam eu...saracul mai avea nevoie si de afrodisiace....Sper k la sotul tau sa nu aiba acelasi efect, caci ...nu e bine la distanta dintre voi....
AngeliquedeS:Prietena ta a avut noroc k a ramas asa de repede. inseamna k i s-au potrivit aceste pastile.Tu ai grija la Duphaston.Am luat si eu, dar tot mai tarziu am aflat k luat inainte de ovulatie, inhiba ovulatia.Deci tie iti face bine pt k iti provoaca Cm, dar iti opreste ovulatia.Duphastonul este un progesteron artifical ce suplimenteaza deficitul nostru progesteronic.Organismul nostru produce progesteron dupa ovulatie, tocmai pt a sustine o eventuala sarcina, iar dc noi ii dam inainte de ovulatie, aceasta nu va mai avea loc.La capitolul Pacientele dr Tutunaru, este o tipa-Lauravoinicu-care are cam aceleasi pb cu CM dar ei ii da stimulari mai puternice cu menogon. Poate iei legatura cu ea si iti explica mai multe.
Totusi eu cred k dc incerci sa faci bb doar din ianuarie, nu e asa de mult timp si nu tb sa intri in panica.Mai intai tb sa reusesti sa faci ceva cu CM , apoi cu ovulatia si apoi cu bb.
Cat despre mine si sarcina mea...nu stiu ce sa iti spun...Dumnezeu asa a vrut.Eu am incercat tot ce se putea incerca (stimulari, monitorizari, HSG,laparoscopie, histeroscopie, dozari hormonale, naturiste..etc), dar nu stiu pana la urma care din ele m-a ajutat.Cred k multa rugaciune si postul au fost cele care au completat lista de sus...
Madalina 26+
cuburtika aferenta,
AngeliquedeS spune:
Madaluta, m/ai bagat in ceata cu ce ai spus despre duphaston. Mi s/a spus ca acesta vine si ajuta si el la producerea ovulatiei si daca apare o sarcina o sustine. Il iau din a 16 zi a ciclului menstrual care este de 26-28 de zile in felul acesta si ma gandesc ca ziua a 16 ar trebui sa fie in principiu DUPA ovulatie. Totusi dumnezeu mai stie. Oricum de doua luni din ziua a patra de duphaston, asadar ar veni ziua 20 a ciclului, incep sa imi apara pete bejulii si pe urma o scurgere maro nu foarte multa cantitativ dar cat sa nu stii daca e ciclu sau nu si pe urma din a 9 sau a 10-a zi de duphaston vine CM propriu-zis. In schimb și luna asta am inceput tot asa, din a 4 zi cu pete bejulii dar nu a venit normal nici in a 10-a zi sau dupa aceea ci a fost tot ff putin cantitativ si ff inchis la culoare, aproape negru. Nu stiu daca ati inteles ceva din ce v-am spus eu aici. I-am spus doctorului dar nu a fost deloc impresionat si mi-a spus sa iau din a 5-a zi clostilbegyt. Problema e ca nu am luat luna asta clostilbegyt pentru ca pur si simplu nu am stiut care e a cincea zi, daca sa pun ziua cand au aparut petele bejulii, sau... ce, pt ca CM normal, mai voluminos cantitativ nu a venit deloc. Am facut si doua teste de sarcina, unul chiar ieri si nimic, bineinteles...
Stiu ca in comparatie cu voi nu ma chinui de mult timp sa fac bebe, doar din ianuarie, dar chiar si asa, timpul trece, noi avansam in varsta si sansele scad, trebuie sa recunoastem, nu ma pot culca pe ureche doar pentru ca nu au trecut decat 9 luni. Problema mea e in primul rand faptul ca nu pot sa imi reglez CM. Am inceput sa iau pilule anticonceptionale la 20 de ani pentru ca si pana atunci aveam probleme, in sensul ca imi venea odata la 6 luni sau alteori de 2-3 ori intr-o luna. M-am saturat. Intotdeauna am fost convinsa ca in momentul in care o sa vreau bebe in secunda doi o sa si raman. daca stiam asa, ma apucam mai din timp.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
cornelianeli spune:
buna dimineata
cristina la endocrinolog ai fost?
madaluta multumesc pentru urari;am sa-i iau BU am citit atatea,sunt cazuri in care rezultatul dupa BU a fost spectaculos,poate o fi si la noi
va pup pe toate
andicu spune:
Pup constantencele!
Madaluta, multumesc mult!
Lulu, mult succes cu tratamentul Liviei! sunt fete care au reusit cu naturiste, numai sa vezi si la "Naturiste si Homeopate"!
Cu BU si vit. E luate 3 luni de catre sot a reusit si vara-mea, natural, ( dupa 3 inseminari si vreo 3-4 luni cu Duphaston) si voinicul din pozele mele e baietelul ei!
Imi vine si mie randul... /Pozele mele
elizz spune:
quote:
Originally posted by AngeliquedeS
Madaluta, m/ai bagat in ceata cu ce ai spus despre duphaston. Mi s/a spus ca acesta vine si ajuta si el la producerea ovulatiei si daca apare o sarcina o sustine. Il iau din a 16 zi a ciclului menstrual care este de 26-28 de zile in felul acesta si ma gandesc ca ziua a 16 ar trebui sa fie in principiu DUPA ovulatie. Totusi dumnezeu mai stie. Oricum de doua luni din ziua a patra de duphaston, asadar ar veni ziua 20 a ciclului, incep sa imi apara pete bejulii si pe urma o scurgere maro nu foarte multa cantitativ dar cat sa nu stii daca e ciclu sau nu si pe urma din a 9 sau a 10-a zi de duphaston vine CM propriu-zis. In schimb și luna asta am inceput tot asa, din a 4 zi cu pete bejulii dar nu a venit normal nici in a 10-a zi sau dupa aceea ci a fost tot ff putin cantitativ si ff inchis la culoare, aproape negru. Nu stiu daca ati inteles ceva din ce v-am spus eu aici. I-am spus doctorului dar nu a fost deloc impresionat si mi-a spus sa iau din a 5-a zi clostilbegyt. Problema e ca nu am luat luna asta clostilbegyt pentru ca pur si simplu nu am stiut care e a cincea zi, daca sa pun ziua cand au aparut petele bejulii, sau... ce, pt ca CM normal, mai voluminos cantitativ nu a venit deloc. Am facut si doua teste de sarcina, unul chiar ieri si nimic, bineinteles...
Stiu ca in comparatie cu voi nu ma chinui de mult timp sa fac bebe, doar din ianuarie, dar chiar si asa, timpul trece, noi avansam in varsta si sansele scad, trebuie sa recunoastem, nu ma pot culca pe ureche doar pentru ca nu au trecut decat 9 luni. Problema mea e in primul rand faptul ca nu pot sa imi reglez CM. Am inceput sa iau pilule anticonceptionale la 20 de ani pentru ca si pana atunci aveam probleme, in sensul ca imi venea odata la 6 luni sau alteori de 2-3 ori intr-o luna. M-am saturat. Intotdeauna am fost convinsa ca in momentul in care o sa vreau bebe in secunda doi o sa si raman. daca stiam asa, ma apucam mai din timp.
Pupici,
Angelique
pozele mele
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=48808&whichpage=7" target="_blank">povestea nuntii
luna de miere
![](albina.gif)
AngeliquedeS spune:
quote:
Originally posted by cornelianeli
buna dimineata
cristina la endocrinolog ai fost?
madaluta multumesc pentru urari;am sa-i iau BU am citit atatea,sunt cazuri in care rezultatul dupa BU a fost spectaculos,poate o fi si la noi
va pup pe toate
Am facut tiroida si prolactina, ambele au iesit ok. Branca ursului ce este si de unde se cumpara?
Ce imi puteti spune despre dr. Georgeta Dascalu? Am auyit atatea opinii pro si contra ca nu stiu ce sa mai cred...
Pupici,
Angelique
pozele mele
luna de miere