Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 23

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

nora eu raman tot pe loc cu kilogramele . La tine cum merge cu dieta?

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Fetelor dau si eu raportul: 94 kg deci stagnare!!!

Va pup!Si spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Buna dimineata!
Nora, unde ai fugit?
Si voi, celelalte, pe unde sunteti?
pentru toata lumea.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns mihaela amalia spune:

Ce mai faceti???Ma mai tineti minte???

Poate ca da, poate ca nu...
Hai sa va spun de ce va scriu (cu toate ca, cu cititul sunt la zi).
De cand v-am parasit am reusit sa pun vre-o 2-3 kg , pur si simplu nu m-am mai cantarit si nu stiam unde ma aflu pana acum doau saptamani cand m-am urcat pe cantar si...surprize, surprize
Asa am ajuns sa cumpar de la plafar si tanti de acolo mi-a recomandat un "Ceai pentru slabit" si Detoxifort (pentru ca eram innebunita dupa dulciuri si nu mai stiam ce sa fac sa imi stopez aceasta "dorinta") si a functionat.Nu mai sunt innebunita dupa dulciuri, chiar nu mai simt deloc dorinta de a manca dulciuri.Si asa intr-o sapt am reusit sa dau un kg jos.
Saptamana asta am mai reusit sa dau un kg jos tot in acelasi mod, plus tinand www.adorata.ro/club.php" target="_blank">aceasta dieta.
In speranta ca v-am fost de folos si nu v-am plictisit cu scurta mea "patanie" va urez:sa slabiti cat mai repede si mai usor

Daca sunt intrebari sau nelamuriri le astept.

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Nu-ti fie teama ca vei muri, ci ca nu ai inceput sa traiesti."

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Vreau sa stiu si eu: cine mai scrie pe acest subiect, sa stim daca mai continuam sau renuntam...

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

nora eu zic sa continuam chiar daca nu am mai intrat in ultima perioada pe aici dar daca nu mentinem subiectul pe primele pagini cine ne vede si pe noi ca ne chinuim sa slabim .
pt ca e marti dau raportul 73 kg

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Am revenit, dupa o absenta bine motivata.
Ce mai faceti, fetelor? Cine mai are chef de acest subiect, sa-mi spuna...Astept !

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput