Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 22

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Nora, si eu mai vreau sa slabesc si cred ca majoritatea femeilor vor sa slabeasca. Dar mie nu prea imi mai arde de nici o cura de slabire.

Monica

Ce sa inteleg ? Monti nu incerci ? Eu asta fac acum, care nu e prea restrictiv. Plus ca o sa merg si la masaj, la sala deja merg. Trebuie sa reusesc. Si am pus ca termen sfirsitul acestui an...sa dau jos 10 kg...unul deja e dus...dar sa vad, ca e si Tom si-s umflata.

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Stiati ca:

Alunele: cum este posibil ca mancand alune sa pierzi din depozitele de grasime? Consumul de alune iti echilibreaza glicemia si iti diminueaza starea de foame, fiind satioase. In plus, consumul regulat si moderat de alune, alaturi de o dieta sanatoasa, te va ajuta sa iesi cu “fata curata” la analize: vei avea trigliceridele la nivel normal.

Iaurtul dietetic: reprezinta o sursa imbatabila de calciu, dar si de slabire. Daca nu consumi suficient calciu, corpul tau va elibera calcitriol, un hormon care iti va transforma corpul intr-un depozit de grasime. Ca si carnea de curcan, produsele lactate sunt o sursa de leucin, care lupta eficient impotriva grasimii.

Cereale: o explozie de fibre (5 grame fibre/ 30 grame de cereale), cu putine calorii! Ce-ti poti dori mai mult de la un mic dejun? Nu numai ca te vei simti satula dupa un castron de cereale intregrale cu iaurt, dar esti si pe calea cea buna, cea catre o silueta armonioasa.

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Si totusi nu ma las.

ora 7 o cafeluta
ora 9 un iaurtel
ora 11 un paharel de suc de rosii (bulion)
Asta pana acum. Urmeaza, sper:
ora 13 100 gr sunca + rosii
ora 15 un mar
ora 17 2 felii paine prajita + 100 gr carne
ora 19 nu mai stiu.

Va spun maine ce si cat am mancat din ce mi-am propus.
Cura asta am tinut-o acum un an cand am slabit intr-o luna 6kg.

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Si totusi nu ma las.

ora 7 o cafeluta
ora 9 un iaurtel
ora 11 un paharel de suc de rosii (bulion)
Asta pana acum. Urmeaza, sper:
ora 13 100 gr sunca + rosii
ora 15 un mar
ora 17 2 felii paine prajita + 100 gr carne
ora 19 nu mai stiu.

Va spun maine ce si cat am mancat din ce mi-am propus.
Cura asta am tinut-o acum un an cand am slabit intr-o luna 6kg.

Monica

Felicitari!
Eu nu mai pot de cind cu Monti...incerc in continuare...am dat jos 1,5 kg in 10 zile.
Sa vedem cine da maine raportul. Pregatesc listutza imediat !

Nora

Mergi la inceput

De citit si...aplicat:
http://www.eva.ro/sanatate/articol303.html
http://www.eva.ro/dietafitness/articol500.html
Nora

Mergi la inceput

Pentru raport: 74kg

Nora

Mergi la inceput

Nu mai da nimeni raport in casa asta ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Buna seara,
Cu ceva intarziere, raportez si eu : 63kg, deci stationare ...
Nu mai stiu ce sa mai fac sa scap si de restul de "bagaj" ca la mine o dieta stricta nu da rezultate...Stiu sigur ca nu ma las...O sa reusesc eu cumva.
Va doresc o noapte linistita.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Littlelight

Buna seara,
Cu ceva intarziere, raportez si eu : 63kg, deci stationare ...
Nu mai stiu ce sa mai fac sa scap si de restul de "bagaj" ca la mine o dieta stricta nu da rezultate...Stiu sigur ca nu ma las...O sa reusesc eu cumva.
Va doresc o noapte linistita.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Ma bucur...Nici eu nu ma las, chiar daca merge mai greu. Trebuie sa reusim intr-o zi. Am citit azi despre un supliment Metabol sau cam asa ceva...unul minune pentru slabit, asa cum scrie chiar pe el. O fi bun ? Costa ceva peste 800.000, 60 capsule.Activeaza metabolismul si arderile. L-a incercat cineva sa spuna cit e de bun ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

!
Aici nu mai spune nimeni nimic? Parca azi era zi de raport, nu?
Eu am mai scazut 500g...deci am 62,5kg acum.
Voi?
O zi buna va doresc.

Mergi la inceput