Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 21
nora2005 spune:
Buna dimineata!
In sfirsit mai scrie cineva...Incearca, Teo, nu e chiar asa greu. Si se pare ca da rezultate. Monti la 2 ore![]()
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
nora2005 spune:
Uitasem ca e marti, dau si eu raportul: 74,5 kg...nu-i rau ![]()
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
Moniland spune:
63,7 kg.
Buna idee cu Monti si mancat din 2 in 2 ore. Mi-am descarcat cartea lui Monti de pe net dar nu am avut timp sa o citesc. Trebuie sa iau si eu masuri ca deja exagerez cu atatea kg.![]()
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
63,7 kg.
Buna idee cu Monti si mancat din 2 in 2 ore. Mi-am descarcat cartea lui Monti de pe net dar nu am avut timp sa o citesc. Trebuie sa iau si eu masuri ca deja exagerez cu atatea kg.
Monica
Eu am luat-o si pe a doua (cartea). AM inceput pe 8...azi e in 13 si deja am 1 kg in minus...dar fac si miscare...am fost la sala de 2 ori, azi ma duc a treia oara. Si ma bate gindul sa fac si masaj, pentru ca incep sa-mi permit.
Nora
nora2005 spune:
Buna dimineata!
Am cules pentru voi urmatoarea informatie:
Opiniile doctorului David G. Williams directorul revistei Alternatives: Semințele de in și uleiul de in sunt utile în prevenirea și tratamentul unei largi game de afecțiuni. Au mai multe calități pe care cercetătorii le-au demonstrat în tratamentul hipertensiunii, nivelului ridicat de colesterol, trigliceride, glucoză și ateroscleroză. Inul este deosebit de folositor în tratamentul și prevenirea diabetului, cancerului mamar și de prostată, afecțiunilor renale și intestinale, constipației. Inul stimulează producerea de energie celulară, facilitează transferul de oxigen. Dacă vreți să pierdeți în greutate, începeți cu trei linguri de ulei de in în fiecare dimineață, vreme de mai multe luni, până ajungeți la greutatea dorită, apoi reduceți la una sau două linguri. Nu vă așteptați la miracole peste noapte. Luând cu regularitate ulei de in, se va îmbunătăți starea generală și e o măsură de prevenirea a inflamațiilor și altor zeci de afecțiuni.
O sa-mi iau si eu ulei de in 
Azi e zi de mere...pina ajung acasa. Apoi vad, alge sau ghiveci de legume. Depinde de chef ![]()
Nora
nora2005 spune:
Tot pentru slabit...
http://www.kudika.ro/articol/dieta/3496/Slabeste-mancand.html
http://www.topsanatate.ro/article.php/somnul_ucide_kilogramele/?id=21767
Nora, mincind mere la greu...![]()
Littlelight spune:
Buna ziua tuturor!
Cu intarziere de cateva zile si cu scuzele de rigoare, raportez : 63kg.
Acum fug ca am multa treaba.
Va
pe toate.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Littlelight
Buna ziua tuturor!
Cu intarziere de cateva zile si cu scuzele de rigoare, raportez : 63kg.
Acum fug ca am multa treaba.
Vape toate.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
Felicitari, Littlelight !
Primeste-ti floricelele

Iar astea sunt pentru tine, Monica,

Si eu...

Nora
nora2005 spune:
M-am uitat la listutza, am aranjat-o putin...Ce putine am ramas fete active ! Dar eu tot vreau sa slabesc si nu ma las ! Primul pas: 70kg...si vreau apoi la 65kg ![]()
Nora
Moniland spune:
Nora, si eu mai vreau sa slabesc si cred ca majoritatea femeilor vor sa slabeasca. Dar mie nu prea imi mai arde de nici o cura de slabire. ![]()
Monica