Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 19
Moniland spune:
M-am saturat! Parca ma lupt cu morile de vant. Nici un rezultat. Din contra. 63,9 kg. Groaznic! ![]()
Monica
nora2005 spune:
Don`t give up, Monica. Si eu eram disperata alaltaieri ca pleznesc blugii pe mine
..Doua zile de fructe si s-a rezolvat, am inceput sa scad iar sub 74!
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
nora2005 spune:
Am actualizat in lista si acum ti-am inteles supararea: ai un plus de 1.4kg si te-am sanctionat in consecinta
.
Hai sa ne mobilizam impreuna, vrei ? Propun abdomene si ceai verde zilnic. Te bagi ?![]()
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
Moniland spune:
Nora, multumesc pentru incurajare 
Nu imi place ceaiul verde. Cel putin cel pe care l-am incercat eu, cel intr-o pungulita verde. Stii tu unul mai bun? La gust.![]()
Cu sportul iar nu ma am pentru ca la serviciu alerg ca nebuna dar imi mut fundul de pe scaunul de la birou la ce din masina. Si cand ajung acasa sunt super obosita. In schimb in fiecare dimineata de cum ma trezesc pedalez 10 minute la bicicleta ergonomica pana se trezeste Liviu. As incerca si ceva abdomene ca nu-mi strica.
Sunt intr-o pasa proasta din care sper sa-mi revin cat mai repede.
Monica
dordia2000 spune:
Salutare fetelor!!! Am revenit si eu de la mare si a fost superok. Dar...m-am intors cu 3 kg in plus. Of,of...mai,mai! O sa incerc dieta disociata poate se duc mai rpd kg astea.
Revin la raport sapt viitoare!!!Sau asta pt cm!
Va pup si spor la slabit!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Nora, multumesc pentru incurajare
Nu imi place ceaiul verde. Cel putin cel pe care l-am incercat eu, cel intr-o pungulita verde. Stii tu unul mai bun? La gust.
Cu sportul iar nu ma am pentru ca la serviciu alerg ca nebuna dar imi mut fundul de pe scaunul de la birou la ce din masina. Si cand ajung acasa sunt super obosita. In schimb in fiecare dimineata de cum ma trezesc pedalez 10 minute la bicicleta ergonomica pana se trezeste Liviu. As incerca si ceva abdomene ca nu-mi strica.
Sunt intr-o pasa proasta din care sper sa-mi revin cat mai repede.
Monica
Si eu sunt in pasa proasta si te inteleg prea bine. Dar trebuie sa fim atente mai ales acum. Cu ceaiul, conteaza gustul atit de mult daca e bun efectul ? Atunci ia argila. Si ea slabeste. Ceaiul verde conteaza si cum il faci apa sa fie fierbinte si nu trebuie tinut decit foarte putin. Sa nu iasa amar. Bine, daca nu vrei verde, mai e un ceai cu acelasi efect: CEAI ROSU. Acela e chiar bun la gust, acrisor.
Cu cite abdomene propui sa incepem ? Dimineata? Seara? Sau si...si...?
Nora
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by dordia2000
Salutare fetelor!!! Am revenit si eu de la mare si a fost superok. Dar...m-am intors cu 3 kg in plus. Of,of...mai,mai! O sa incerc dieta disociata poate se duc mai rpd kg astea.
Revin la raport sapt viitoare!!!Sau asta pt cm!
Va pup si spor la slabit!
Diana mamica deStefan-Cristian
14.11.2005
Bine-ai revenit, Dordia. Ma bucur ca te-ai distrat, nu-mi place despre ...plus...te trec in lista cu dragalash pentru ...mobilizare ?
Nora
Littlelight spune:
Buna seara!
Pe unde ati fugit, fetelor?
Sezonul concediilor s-a cam dus...
Hai sa ne mobilizam ca nu mai avem mult timp. Acush vine iarna si stiti si voi cum e...incepe sa se depuna pe ici, pe colo...
Apropo...voi iarna mai slabiti?
Eu imi propun macar sa ma mentin. Asa ca vreau sa trag tare acum cat mai sunt fructe si legume proaspete.
Va
pe cele care ati mai ramas pe aici.
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
nora2005 spune:
DA...asa e...nu mai e mai nimeni pe aici...toata lumea e la ...
...hi...hi...hi...![]()
Nora
nora2005 spune:
A mai trecut un week-end...tot in tacere.
Ce facem, fetelor? Renuntam la subiect?
Nora