Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 18

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

Buna dimineata !

Totul e sub control. Chiar si suferinta!
Azi mi-am propus la servici iaurt dietetic si biscuitei sarati, din aceea,care sunt cu arome, dar eu ii maninc simpli.
Am inceput sa iau si calciu, caci am citit ca e necesar, daca vrei sa slabesti.

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Prima zi de carne = sunca presata la micul dejun de la ora 12 si snitel la pranzul de la ora 17 .

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

Nora eu azi am fost la mec nu am mai fost demult timp asa ca ma uitam pe cutia pe care mi-a dat-o la cartofi si nu avea nici mai mult nici mai putin de 2000kalorii asa ca nu ar trebui sa mai bag nimic la ghiozdan pe ziua de azi

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teodora35

Nora eu azi am fost la mec nu am mai fost demult timp asa ca ma uitam pe cutia pe care mi-a dat-o la cartofi si nu avea nici mai mult nici mai putin de 2000kalorii asa ca nu ar trebui sa mai bag nimic la ghiozdan pe ziua de azi

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea de-ale croitoriei animalutze

Si te mai miri de ce stai de atita vreme pe 73?

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Lucrurile par a sta bine...cu kg, mai ales de cind iau redigest si liv52, spirulina. Am inceput de ieri sa iau si calciu.Si, desi sunt cu Tom, cintarul imi arata azi dimineata sub 74 !
Nu stiu ce voi minca azi, ca e si ziua unei colege. Ieri am facut o tocanita de legume super. Si tortelini...cu brinza.Si pepene am mai mincat ieri. Azi...vedem !

Nora

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Am inceput ziua cu pepene si cafea fara cofeina si acum am mincat tocanita de legume.
Voi?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hello disparutelor!

In week-end am fost la cabana si va dati seama ca nu am tinut nici o dieta.
De azi am vrut sa tin din 3 in 3 ore, dar o colega de a mea ma rugat sa o tin pe ce cu 3 zile-3 zile - 3 zile ca ea pe asta o tine si sa-i fie mai usor. Prin urmare sunt din nou la ziua de fructe si legume.
Azi am mancat o salata de cruditati din varza, morcovi, porumb si salata verde (mai am si pentru cina din ea) si acum cand am ajuns acasa o supica de cartofi.

Monica

Mergi la inceput

Am pregatit lista pentru raport, desi ma intreb cine il mai da. Eu sunt ingrozita de mine, azi am simtit cum pocnesc blugii pe mine, dupa acest week-end in care am fost taaare suparata...Mi-e teama sa ma urc maine pe cintar, dar o voi face !
Marti ce vine ne si masuram !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Draga Nora,
Asa de sunt... ca nu stiu de ce, cantarul ala arata 64kg in continuare. De mancat, n-am mancat mai mult decat de obicei... De problema am scapat de cateva zile...
Voi incepe din nou sa beau ceai verde ca am facut pauza de 1 luna la el si s-ar putea sa fie si asta una din cauze.
PS. Am uitat sa ma masor, dar promit s-o fac diseara si sa-ti spun cat mai curand.
Va pe cele care ati mai ramas in gasca noastra.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Raportez: 73.8kg, deci doar
Nu te necaji, Littlelight, si eu am patit la fel. Cred ca si eu o sa-ti urmez sfatul...cu ceaiul verde.
Celelalte fete, raport, ceva ?

Azi am iar zi de mere si pepene, struguri, adica de fructe

Nora

Mergi la inceput