Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 17

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

neata nora nu am prea avut timp sa intru ca am renovat camera fetei si am fost ocupata pana peste cap dar promit ca o sa intru mai des eu sunt tot la 73 kg bine ca nici nu am tinut un regim ca sa am ce da jos dar e bine ca nici nu am pus

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by teodora35

neata nora nu am prea avut timp sa intru ca am renovat camera fetei si am fost ocupata pana peste cap dar promit ca o sa intru mai des eu sunt tot la 73 kg bine ca nici nu am tinut un regim ca sa am ce da jos dar e bine ca nici nu am pus

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea de-ale croitoriei animalutze

Buna dimineata!

Hai, salut, Teo ! Si noroc Si eu la fel, stationez, ca si tine, dar la 74!
Ufffff, ce mult imi doresc sa scad sub 70. Dar nu mai stiu cum sa procedez. Multa lume cu care am vorbit a slabit cu Monti si taaaare ma bate-un gind, dar ideea ca nu ai voie orez, cartofi, morcov, iar eu mi-s vegetariana...nu stiu...lupta mare!

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

'neata!
Dau raportul,dar nu e concludent(zic eu) ca sunt in perioada aia : 64 kg .
O zi buna tuturor.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Vin si eu cu raportul 62,5 kg. Cam tot pe acolo dar ma bucur ca ce am pus in week-end am dat jos intr-o zi si chiar mai mult .
Azi e a 2-a zi de legume+ fructe.

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Littlelight

'neata!
Dau raportul,dar nu e concludent(zic eu) ca sunt in perioada aia : 64 kg .
O zi buna tuturor.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Littlelight, asta e. Se intimpla. Ti-am modificat lista, sa ai minus next time

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Vin si eu cu raportul 62,5 kg. Cam tot pe acolo dar ma bucur ca ce am pus in week-end am dat jos intr-o zi si chiar mai mult .
Azi e a 2-a zi de legume+ fructe.

Monica

Monica,
Si eu am dat, saptamina trecuta, dar aceasta am fost suparata si am mincat nervos, si s-a vazut Asa ca am ramas la aceeasi greutate. Bine ca nu am pus !

Nora

Mergi la inceput

Inseamna ca tu slabesti cand esti bine dispusa .
Liviu nu te mai ajuta?

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Inseamna ca tu slabesti cand esti bine dispusa .
Liviu nu te mai ajuta?

Monica

M-am certat cu Liviu. Astazi. For good.

Nora

Mergi la inceput

Se pare ca numai 4 am mai ramas, cele care am dat raportul...
Eu azi am mincat un pate vegetal si o rosie, cu paine prajita. Si pepene, dupa 1 ora si 1/2. Cind ajung acasa, am ciorbita de legume. Asta voi minca la 4,30 si la 19.
Am inceput sa iau spirulina, redigest si liv52.Sper sa reusesc sa scap de cele 4 kg pina pe data de ...1 octombrie, anul acesta !!!

Nora

Mergi la inceput

Imi pare tare rau .
Eu azi am mancat o piersica, un mar si o salata de cartofi .
De maine trec pe carne.
Si eu sper sa mai dau din kg nu de alta dar in aceasta toamna ma asteapta o noua incercare pentru

Monica

Mergi la inceput