Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 16

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Cam asa este si uite ca dau si eu raportul.
Se vede ca m-am porcit si in week-end si luni.
Raportul meu: 62,7 kg. Si totusi am cu 600 gr. mai putin decat saptamana trecuta, dar ce imi este ciuda e ca am avut si mai putin vineri.

Monica

Felicitari, Monica ! Primeste floricele aferente de la mine!

E bine!
Data viitoare da raportul la timp ca sa te avantajeze

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Littlelight

[hi]

Nora, scuza-mi intarzierea la raport si da-mi o ca iar am sarit calul : 63,5kg. Era normal dupa cate bunatati am servit de sambata pana ieri. De...ce sa-i faci...asa e cand ai multi de sarbatorit in jur.
Promit sa ma mobilizez pana saptamana viitoare.

la toata lumea.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Pai trebuia sa fie cineva si in top rusinica, nu ?
Pentru tine n-am flori, am
Mobilizarea! Ai vazut, eu m-am intors cu plus, am luat dragalas, m-am mobilizat...Fa la fel !

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Poate ca azi ni se mai alatura cineva! La raport!
Azi pap brinza vegetala cu rosii si paine prajita.
Ma gindesc sa incep sa iau iarasi spirulina!

Nora

Mergi la inceput

Buna dimineata!

Am ramas singura ?

Nora

Mergi la inceput

Atunci e cazul sa renunt si eu.

Nora

Mergi la inceput

Tot liniste si azi ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nora ai ramas singurica pe aici.Am venit sa-ti tin putina companie.
Cred ca fetele sunt in concediu.
La noi a plouat,ne-a vizitat un strop taifunul.Si azi ploua.

japonia prin ochii unui amator,www.danasoft.com/sig/devylla.jpg" target="_blank">despre tine

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Tocmai m-am intors de la munte din "Piatra Craiului". A fost super frumos, dar foarte obositor.
Sper ca de maine vor veni fetele din concediu.
Eu incep din nou cura aceea cu 3 zile legume, fructe, 3 zile carne, 3 zile lactate, branzeturi. Sper doar ca nu m-am ingrasat foarte mult acum in week-end.

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Tocmai m-am intors de la munte din "Piatra Craiului". A fost super frumos, dar foarte obositor.
Sper ca de maine vor veni fetele din concediu.
Eu incep din nou cura aceea cu 3 zile legume, fructe, 3 zile carne, 3 zile lactate, branzeturi. Sper doar ca nu m-am ingrasat foarte mult acum in week-end.

Monica

Bine-ai venit, Monica !

Nora

Mergi la inceput

Maine e zi de raport. Sper sa fim mai multe. Merg sa pregatesc lista !

Noapte buna !

Nora

Mergi la inceput