Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 15

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Hello la inceput de saptamana!
Meniul de azi? Tocmai savurez o salata de cruditati din varza, morcovi, salata verde si rosii. Pot sa numesc asta micul dejun sau pranzul. La cina probabil inca o salata. Macar azi sa tin ziua de cruditati ca maine e SF.Maria si ma asteapta mama la masa. Si cu siguranta nu imi va da cruditati ci imi va da

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Moniland

Hello la inceput de saptamana!
Meniul de azi? Tocmai savurez o salata de cruditati din varza, morcovi, salata verde si rosii. Pot sa numesc asta micul dejun sau pranzul. La cina probabil inca o salata. Macar azi sa tin ziua de cruditati ca maine e SF.Maria si ma asteapta mama la masa. Si cu siguranta nu imi va da cruditati ci imi va da

Monica

Eu am papat azi doar pere si ...apa, pina am ajuns acasa. Apoi putin orez cu rosii, iar acum pap un ardei umplut.
Pregatiti-va de raport, cite mai sunteti pe faza.OK ?

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Buna dimineata !
E o zi frumoasa afara, iar noi trebuie sa dam raportul!
Mobilizarea !

Pe mine, una, dragalashul m-a mobilizat...pentru ca am realizat o mica performanta: am 74 de kg ! Deci, -900kg, e bine,daca as reusi acest ritm pe saptamina ar fi super.
Asadar ma premiez cu un buchet de flori:

Voi, cum stati ?
Azi pap porumb fiert la servici. Acasa am supa de rosii si ardei umpluti, vegetarieni, desigur!

O zi buna va doresc !

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Nimeni la raport? Petreceti ? Si eu am facut-o, dar cel putin am dat raportul...si nu mai sui pe cintar acum
Hai, curaj!

LA MULTI ANI TUTUROR CELOR CE SE SARBATORESC AZI !

Nora

Mergi la inceput

Din pacate nu m-am cantarit astazi ca nu am avut timp. La serviciu am avut 3 sarbatorite si va dati seama ce de bunataturi am bagat in mine. Cu siguranta maine cantarul va arata mai mult. Mai bine ma cantaream azi

Monica

Mergi la inceput

BRAVO nora, ! Uite floricele si de la mine

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

BRAVO nora, ! Uite floricele si de la mine

Monica

Mergi la inceput

Buna dimineata!

E aproape clar ca ma conversez doar cu Monica. Mai scrie cineva pe aici ?
Eu azi am inceput ziua cu o cafea maaare si o sa maninc porumb fiert pina ajung acasa.

Nora

Mergi la inceput

Cam asa este si uite ca dau si eu raportul.
Se vede ca m-am porcit si in week-end si luni.
Raportul meu: 62,7 kg. Si totusi am cu 600 gr. mai putin decat saptamana trecuta, dar ce imi este ciuda e ca am avut si mai putin vineri.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

[hi]

Nora, scuza-mi intarzierea la raport si da-mi o ca iar am sarit calul : 63,5kg. Era normal dupa cate bunatati am servit de sambata pana ieri. De...ce sa-i faci...asa e cand ai multi de sarbatorit in jur.
Promit sa ma mobilizez pana saptamana viitoare.

la toata lumea.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput