Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 14
nora2005 spune:
Eu am avut o zi plina si nici nu am apucat net la job. Am primit si eu un calculator fain, dar inca nu stiu daca il vor lega la net.
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
nora2005 spune:
Hello,
Azi am papat orez cu legume si masline...voi?
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
Moniland spune:
Eu in 9 zile am dat jos 3 kg. Sunt foarte multumita. Acum fiind singura (fara Liviu) trebuie sa am grija sa nu dau iama printre bunataturi. Ispita e mare mai ales cand am gasca de fete langa mine.
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Eu in 9 zile am dat jos 3 kg. Sunt foarte multumita. Acum fiind singura (fara Liviu) trebuie sa am grija sa nu dau iama printre bunataturi. Ispita e mare mai ales cand am gasca de fete langa mine.
Monica
Cum ai reusit ? Cu ce? Vreau si eu ? Si unde e Liviu al tau ? Ca al meu tare ma supara si inca stau pe ginduri daca sa renunt sau nu la aceasta relatie sau sa mai am rabdare, sa mai incerc...
Nora
nora2005 spune:
Fetelor am ramas singura ? Spuneti-mi, ca sa inchid subiectul...nu are rost un monolog aici.
Buna dimineata !
Nora
teodora35 spune:
nora nu ai ramas singura eu una intru si va citesc cand am timp iar de scris scriu printre picaturi
familia mea de-ale croitoriei animalutze
nora2005 spune:
Da, doar 4 fete au mai dat raportul...
Nora
Moniland spune:
Eu sunt aici iar celelalte sunt in concediu. Iti mai amintesti ce e acela? ![]()
Am tinut 3 zile legume si fructe, 3 zile carne si 3 zile lactate si branzeturi. In week-end-ul acesta nu am tinut din pacate, dar de luni sigur ma apuc din nou.
Liviu este mare fotbalist amator. Si cum nu-i ajunge tara s-a dus si in Germania sa joace. Acum am un sot fotbalist international mai ales ca week-end-ul viitor pleaca in Ungaria.
Nora, stii si tu "rau cu rau dar mai rau fara rau". Depinde oricum de situatie
Monica
nora2005 spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Eu sunt aici iar celelalte sunt in concediu. Iti mai amintesti ce e acela?
Am tinut 3 zile legume si fructe, 3 zile carne si 3 zile lactate si branzeturi. In week-end-ul acesta nu am tinut din pacate, dar de luni sigur ma apuc din nou.
Liviu este mare fotbalist amator. Si cum nu-i ajunge tara s-a dus si in Germania sa joace. Acum am un sot fotbalist international mai ales ca week-end-ul viitor pleaca in Ungaria.
Nora, stii si tu "rau cu rau dar mai rau fara rau". Depinde oricum de situatie
Monica
Ba da...
Moniland spune:
Buna dimineata fetelor intr-o duminica superba de august. Cel putin la mine asa e. Cald si bine. Si ca sa-mi fie si mai bine il citesc si recitesc de nenumarate ori pe Mircea Cartarescu in "De ce iubim femeile". E superba cartea. Ati citit-o?
Monica