Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 13

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by Littlelight

Buna ziua, fetelor!
Bine ai revenit, Nora.
Raportul la cm este 99-75-101, iar la kg 63,adica stationare .
Va si va doresc numai bine.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

, Littlelight si tie !
E adevarat ca stagnezi la kg, dar ai dat la cm, 8 la numar, ceea ce e important, inseamna ca ti s-a "redistribuit" greutatea pe unde trebuia
E bine !

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Raportul meu: 63,3 kg. Iar cm: 97-72-99.
Azi eram la zi de lactate dar nu am avut timp de mancat la serviciu si acasa nu am avut deloc lactate. Prin urmare mancarea mea de azi a fost o felie de paine cu mustar si sunca. Sper sa nu fi stricat prea tare.

Monica

Monica, o surpriza frumoasa: ai scazut 1.3 kg ! Felicitari !!! Dar...ai pus 2 cm, ai grija !

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns dordia2000 spune:

Salutare fetelor!!!

Hop si eu la raport: 100,105,120 cm si 92 kg. Sper sa se miste cantarul si sub 92 ca de 2 sapt ma tot chinui.

In alta ordine de idei...duminica plec la mare asa ca...daca nu mai intru pana atunci sa nu ma datzi disparuta dar nu cred ca am de unde sa intru sa dau raportul asa ca...voi da un raport maaare cand vin. stau 14 zile si abia astept sa ma balacesc in mare!!!

Va pupacesc si...spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by dordia2000

Salutare fetelor!!!

Hop si eu la raport: 100,105,120 cm si 92 kg. Sper sa se miste cantarul si sub 92 ca de 2 sapt ma tot chinui.

In alta ordine de idei...duminica plec la mare asa ca...daca nu mai intru pana atunci sa nu ma datzi disparuta dar nu cred ca am de unde sa intru sa dau raportul asa ca...voi da un raport maaare cand vin. stau 14 zile si abia astept sa ma balacesc in mare!!!

Va pupacesc si...spor la slabit!

Diana mamica de Stefan-Cristian
14.11.2005

Fericito, 14 zile la mare? Eu nu am vazut-o inca in vara asta, doar cind am fost in aprilie la concurs
Felicitari pentru rezultate: -1 kg si -15 cm Cum ai reusit ? Tine-o tot asa, si vei atinge targetul. Ai grija la mare si ...distractie placuta !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

nora as incerca si eu altceva ca sa mai dau cateva kg jos dar acum sunt prea ocupata ca sa pot tine un regim.munca acasa amenajari in casa asa ca mai astept eu zic mersi ca ma mentin si nu mai iau ceva in plus.
Dordia distractie placuta la mare

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teodora35

nora as incerca si eu altceva ca sa mai dau cateva kg jos dar acum sunt prea ocupata ca sa pot tine un regim.munca acasa amenajari in casa asa ca mai astept eu zic mersi ca ma mentin si nu mai iau ceva in plus.
Dordia distractie placuta la mare

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea de-ale croitoriei animalutze

`Neata !
Nu stiu cum se face ca azi am 1 kg mai putin pe cintar ca ieri. Sa se cunoasca asa de repede cele 2 zile de regim de slabire? Sau sunt eu prea adormita si n-am vazut prea bine ? Oricum, las acolo dragalashul, pentru mobilizare !

Azi pap paine prajita cu brinza vegetala si prune.
La cm...sunt aceleasi dimensiuni. E bine ca nu e plus

Nora

Mergi la inceput

Fetele, nu sunteti ? Nici una ? Pai, ce faceti ?

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Cum ce fac, beau lactate si mananc branzeturi
Dimineata am mancat o sana mica. La pranz 2 cani cu lapte. La cina branza de vaci cu sana.
Mai am si maine o zi de lactate.
Sunt multumita cu cat am dat jos. Ideea ar fi sa ajung odata la 60 kg si apoi pot sa spun ca incep sa slabesc.

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Moniland

Cum ce fac, beau lactate si mananc branzeturi
Dimineata am mancat o sana mica. La pranz 2 cani cu lapte. La cina branza de vaci cu sana.
Mai am si maine o zi de lactate.
Sunt multumita cu cat am dat jos. Ideea ar fi sa ajung odata la 60 kg si apoi pot sa spun ca incep sa slabesc.

Monica

Felicitari !
Eu nu pot, caci tin post...

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Buna seara!
Unde sunteti, dragele mele?
Nu mai zice nimeni nimic?

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput