Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)

Raspunsuri - Pagina 12

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns nora2005 spune:

quote:
Originally posted by mihaela amalia

Ce mai faceti???

Eu odata cu sosirea mea acasa am hotarat ca ma voi retrage din aceasta "competitie". Am hotarat asa pentru ca de cateva luni bune nu reusesc sa scad deloc sub 58kg, dar nici nu trec de 59, si uite asa am ajuns la concluzia ca organismul meu a spus stop....

Multa bafta in continuare...

www.tickercentral.com/view/4ufc/3" target="_blank">Mihaela si bbwww.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia

"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."

Ok, Mihaela. Succes in continuare in tot ceea ce faci.

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Gata, am pregatit lista pentru raportul de maine. Fiind inceput de luna, chiar daca e in 8...va rog sa dati raportul si la cm. Cite am mai ramas. Putine, da buuuuuune !!!

Nora

Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Moniland spune:

Eu inca mai vreau sa slabesc si fac si eforturi in acest sens. Acum tin dieta de 3 zile legume, fructe; 3 zile carne; 3 zile lactate, branzeturi. Azi sunt la ultima zi de carne si maine o dau pe lactate si intr-una din zile voi face si K-K ca de mult nu l-am mai facut.
Eu tot vreau sa ajung la 55 kg, dar prima data sa scad sub 60.
Maine voi fi prezenta la raport cu kg si cm.

Monica

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns teodora35 spune:

eu chiar daca nu slabesc tot intru la voi ca imi sunteti dragi raportul meu este cel vechi 73 si cm la fel 110-95-114
fetele

familia mea de-ale croitoriei animalutze

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns devylla spune:

Nora bine ai revenit!Cum a fost?
Mihaela ne parasesti!Insa sper ca mai treci pe aici din cand in cand.Eu nu rezist sa nu trec pe aici,chiar daca nu mai tin cura

japonia prin ochii unui amator

www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina

Mergi la inceput

Buna dimineata !

Multumesc, Sabina
Eu imi iau porcusorul si reiau lupta cu kg in plus. Nici nu se putea sa fie altfel, dupa "desfriul" culinar din tabara. Se intindeau niste mese si se minca in grup de n-aveam aer. Noroc ca am mai facut si trasee, ca era mai rau. Deci, raportez: 74.9kg Asta e! Dar dau eu repede jos, sunt hotarita. Nu am timp sa ma masor acum, iertare, e tirziu si trebuie sa plec. Le dau maine dimineata !

Nora

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Littlelight spune:

Buna ziua, fetelor!
Bine ai revenit, Nora.
Raportul la cm este 99-75-101, iar la kg 63,adica stationare .
Va si va doresc numai bine.

Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...

Mergi la inceput

Raportul meu: 63,3 kg. Iar cm: 97-72-99.
Azi eram la zi de lactate dar nu am avut timp de mancat la serviciu si acasa nu am avut deloc lactate. Prin urmare mancarea mea de azi a fost o felie de paine cu mustar si sunca. Sper sa nu fi stricat prea tare.

Monica

Mergi la inceput

Mihaela, macar din cand in cand sa mai intri si sa ne spui ce mai faci si sa ne mai pui poze cu Amalia.

Monica

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by teodora35

eu chiar daca nu slabesc tot intru la voi ca imi sunteti dragi raportul meu este cel vechi 73 si cm la fel 110-95-114
fetele

nu calca adevarul in picioare ,daca vrei sa ai trecere la oameni
familia mea de-ale croitoriei animalutze

Teo, tu nu te mai misti de pe 73? Ce consecventa esti...imi place! Si la cm la fel. Nu ai incercat ceva ...nou sa rupi monotonia asta ?

Nora

Mergi la inceput