Slabim mincind din 3 in 3 ore (14 din 2006)
Raspunsuri - Pagina 11
Moniland spune:
Revin cu cm asa cum am promis.
Raport saptamana 1-8 august 2006
dordia2000-93 kg +,-100-105-120
littlelight-63 kg -,99-75-101
moniland-64,6 kg +, 97-74-102.
littellight se pare ca suntem cam la fel. Depinde doar de inaltime. Numai sa nu-mi spui ca ai peste 1,70 ![]()
Monica
Littlelight spune:
quote:
Originally posted by Moniland
Revin cu cm asa cum am promis.
Raport saptamana 1-8 august 2006
dordia2000-93 kg +,-100-105-120
littlelight-63 kg -,99-75-101
moniland-64,6 kg +, 97-74-102.
littellight se pare ca suntem cam la fel. Depinde doar de inaltime. Numai sa nu-mi spui ca ai peste 1,70
Monica
Nu, Moni...n-am .....as vrea eu. Am doar 1,60 m
Atunci cand oamenii sunt liberi sa faca ce vor,de obicei se imita unii pe altii...
devylla spune:
Nu a mai scris nimeni.
ce faceti fetelor?
Eu am venit de la munca...afara e ucigator de cald...si-o umezeala groaznica...deabia astept sa treaca si luna asta...sa intram in sep sa se mai racoreasca nitel.
Mai spuneti si voi ceva...ca acusica vine Nora cu
.
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Moniland spune:
sabina,aici a inceput sa ploua si sper sa se racoreasca putin.
littlelight, inseamna ca sunt in avantaj cu 3 cm
![]()
La mine e a 3-a zi de lugume fructe. De maine o dau pe carne.
Va doresc un Week-end minunat.
Monica
dordia2000 spune:
Buna fetelor!!!

Sunt bucuroasa ca am reusit sa dau kg ala jos si am revenit la 92 kg. Vreau sa ma apuc de regimul ala disociat cu 3 zile leg-fructe, 3 zile carne si 3 zile lactate dar....plec la mare Duminica viitoare si...parca nu as tzine totusi! Imi e frica sa nu ma ingras mai mult apoi daca mananc o friptura sau o ciorbitza sau daca beau o bere pe plaja. Voi ce ma sfatuitzi?
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
devylla spune:
Buna fetelor!
Noi azi am tras o fuga la mare...am stat cateva ore..suficient sa obosim si sa ne balacim,apa a fost excelenta.Va pun cateva pozici pe adresa comuna.
Cald tot e...dar parca azi am suportat mai bine.
Diana mai bine incearca dieta distortionata dupa mare...ca daca acum o incepti sic and mergi la mare ii dai organismului brusc dintr-o data...asimileaza pan' la ultima calorie.
Pup la fete cucuiete!
japonia prin ochii unui amator
www.tickercentral.com/view/65wn/1" target="_blank">sabina
Moniland spune:
Diana, eu iti zic ca saptamana asta pana la mare sa ti acelasi regim care l-ai tinut pana acum, iar dupa ce vi incepi dieta cu 3 zile. Nu are nici un sens ca in timpul concediului tu sa fi stresata la ce zi esti. Nu trebuie decat sa ai putina grija caci nu trebuie sa slabesti in timpul concediului. Ar fi ideal dar concediu este pentru odihna si distractii. Parerea mea ![]()

Monica
nora2005 spune:
Hello, m-am intors...dar aseara am adormit instantaneu, iar acum fug la servici. Povestim mai tirziu. Sper ca sunteti bine toate !
Nora
Iubirea se naste din placerea de a-l privi pe celalalt,se hraneste din nevoia de a-l vedea mereu in preajma si se desavarseste prin imposibilitatea de a trai despartiti!!
dordia2000 spune:
Fetelor..va multzumesc pentru raspunsuri si...avetzi dreptate!! Ma duc la mare...ma distrez si apoi dau jos cu dieta respectiva!
Sper sa nu pun pe mine la mare!!! Va pup si revin maine la raport!
Diana mamica de
Stefan-Cristian
14.11.2005
mihaela amalia spune:

Ce mai faceti???
Eu odata cu sosirea mea acasa am hotarat ca ma voi retrage din aceasta "competitie". Am hotarat asa pentru ca de cateva luni bune nu reusesc sa scad deloc sub 58kg, dar nici nu trec de 59, si uite asa am ajuns la concluzia ca organismul meu a spus stop....
Multa bafta in continuare...
si bb
www.tickercentral.com/view/4ufc/4" target="_blank"> Amalia"Exista patru lucruri care nu se mai intorc inapoi niciodata: cuvantul spus, sageata trasa, trecutul si o sansa ratata."