Mamici de iulie - august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 26
CSA spune:
Buna mamici de iulie-august
,
Sunt fericita ca v-am gasit, cu ajutorul "papadiei".
Vrem si noi sa intram in grup, caci
Daria va fi o "piersicutza de iulie".
Nu prea stiu cum sa procedez pentru a intra in listutza, dar poate ma ajuta una dintre voi?
Mii de multumiri,
37+ si
Daria
larissa_79 spune:
cristina_ioana, bine ca mi-ai amintit de garmastan ca eu l-am cumparat si sta in frigider...si zici ca a rontait un sfarc
dar cu ce rontzaie ei asa rau daca nu au dinti...cu gingia oare???? brrrr..eu nu vreau sa imi rontzaie...

Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 39 fix
crissa71 spune:
M-am intors...gagici..ce cald e....M-a batutsoarele-n cap!!ARDE!!!
Sa nu iesiti decat daca e neaparat nevoie!!
MAP:O.k..stiu femei rac sunt tari, sunt luptatoare, stiu ce vor!!Barbati nu cunosc...dar daca tu zici...Pt. mine oricum nu conteaza...zau!
![]()
CRistina_ioana:Deci zici ca nu-i chiar asa rau!!!??Eu am o prietena care le dadea peste mana sa n-o maseze pt.ca a zis ca doare cumplit!!DEpinde de fiecare probabil...SI De asistente mai ales...ca daca prinzi vreuna sadica.. ai pus-o!!

Pupici!!
crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
crissa71 spune:
CRIstina_ioana:am uitat sa-ti spun....am vazut pozele...Doamne ce frumos e!!!PFIU sa nu-l deochi...!Iar tu te tii bineeeeeeeeee de tot!!.Pupici la amnadoi!!

crissa71 http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;20716;19/st/20060718/dt/7/k/d8cf/preg.png
amiss_zip spune:
adas eu nu am avut colostru inainte de nastere, sau mai bine zis, nu am observat...daca presam mamelonul nu iesea nimic. Dupa ce am nascut am avut din plin pentru bebe. Mi-a stimulat f bine lactatia. cat despre dimensiunea sanilor... chiar nu conteaza! Nici noi nu eram Pamela Anderson ![]()
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
Taty spune:
adas, aici e obligatoriu acest test pentru toti bebeii (conform unei normative europene), nu am avut pb speciale in sarcina,...
Se extrage o mica mostra de singe din calciiul lui bb, singele se imprima pe o hirtie speciala si se analizeaza intr-un laborator biochimic.
De leistra nu stie nimeni nimic?
Tatiana,
, 35 w
MissJJ spune:
Buna fetele!
Madacristina sa iti traiasca bebeul si sa creasca mare si frumos si tie iti urez refacere rapida!
Cornelia hang in there! Noi iti tinem pumnii sa fie bine!
Eliza ai fost tare simpatica la faza cu numele! 
Cristina_Ioana ce faina e camera a iesit super.
Si bebe Luca al tau e "cool" rau de tot
, mai ales cu sosetzelele alea asortate cu body. Ptiu, ptiu sa nu il deochi. Si e tare simpatic cum doarme el asa ca o broscutza, iti vine sa il papi.
Ralu80 tare simpatica printesa ta!
Adela si la mine e un chin cu intorsul in pat si datul jos si etc. Normal ca si eu ma folosesc de Flo ca de o ancora si apoi de dulapuri, noptiere, pereti etc ca sa ma pot ridica din pat. Flo zice ca is ca un pinguin, ca abia ma rostogolesc. 
Azi am fost la medicul de familie la control si e totul ok baby e tot cu, capsorul in jos
, i-am ascultat inimioara si mi-a zis ca o sa imi zica moasele sapt viitoare cand trebuie sa mai trec pe la ea. Am inteles ca dupa ce nasc am s-o mai vad la controlul de 6 sapt. Ca acu pricep eu cum e aici cu medicii astia deci eu am un medic de familie, dar ea din cate vad se ocupa de gravide si de baby f mici. Si ea nu e pediatru sau ceva e tot medic de familie dar e specializata din cate vad pe gravide si baby mici.
Am intrebat-o de ceaiul ala de zmeura dar ea nu stia despre ce vb a zis ca nu stie de asa ceva. Am sa intreb moasa sapt care vine ca merg pe 12 la ele.
Acu fug in pat sa ma odihnesc ca sunt f obosita si mai intru mai pe seara sa vad ce ati mai scris.
------------------------
34+ 
Born free, now I'm expensive. ![]()
Poze
Lucrusoare baby
ayaana spune:
mihaela merci de observatie...32+ era semnatura neactualizata, ca n-am mai apucat sa intru de mult, mi-am corectat si mi-am pus 34+ (probabil ca imi convenea mai mult ideea
)...acum am revenit cu picioarele pe pamant...
da..eu nu ma uitasem ca avem acelasi DPN...
...facem si concurs, daca asa ne apropiem cat mai mult de DPN..iti tin pumnii, tu ai avut stresuri mult mai mari ca ale mele...
CSA bine ai venit...sarcina usoara, atat cat mai e din ea si nastere fara pb. 
ca sa intri pe listuta trebuie sa ne srii mai multe date (cele care sunt pe listuta) si una din fete care se ocupa cu "organizarea" o sa te puna si pe tine acolo
adriana
33+ si
diana-maria
norocuta spune:
Buna fetele,
Mai intai de toate felicitari 

burticutelor care au devenit mamici in ultimele zile si "piersicute" cuminti si papacioase, fara de colici le doresc
!
Apoi eu abia mai pot tine ritmul sa va citesc si nu mai apuc sa va scriu...statul pe scaun la mine e deja obositor...desi nu mi-am imaginat niciodata ca voi spune asta...dar BB-ul meu "neangajat" imi ia tot aerul. Ma miram eu de ce nu am dureri in zonaX si de ce toata lumea vorbeste de burtici coborate...iar la mine nu si nu.
Curios este ca in ultimele zile nici nu am retinut asa de multa apa, mancand absolut normal de sarat...dar...ca trebuie si un dar...am niste carcei noaptea, cand trebuie sa ma intorc cu "pepene" cu tot...de imi vine sa ma urc pe pereti.
map spune:
Crissa
pai nu pentru tine ci pentru sot ca el este cu leul
eu cred ca ce zodie or iesi sa fie ei sanatosi, sa le calauzeasca Dumnezeu viata si sa le dea un dram de noroc ca in rest se rezolva.
eu ma retrag ca-mi da bebele niste suturi de ceva timp! Merg la toaleta din 5 in 5 minute. Atata se misca de colo colo.
Cristina_Ioana este Luca un scumpel tareeee. Off abia astept sa iasa si bebele meu ![]()
Monica si
33 +