Mamici de iulie - august 2006 (71)

Raspunsuri - Pagina 25

Inceputul discutiei

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

fetelor si eu stiu ca sperma provoaca nastreea dar trebuie sa gasesc negru pe alb
am fost plecata la plimbare, mai am ceva treaba si incep cautarile, ca ma manancaaaaa
sunteti toate simpatice cum descrieti voi ridicarea din pat...credeam ca sunt eu prea vaicaroasa si ca ceea ce mi se intampla mie e unicat
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Mali_ spune:

Felicitari tuturor mamicilor si bun-venit bebisorilor!

Trimite-ti-mi si mie, va rog mult, parola de la mailul comun. Si ma intereseaza si pe mine scorurile de la Municipal.
Multumesc mult,

Mali 38+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adas spune:

adelapop uite ce am gasit:
121.ro/content/show_article.php3?article_id=3714&page_nr=1
nou-nascuti.ro/sarcina.html?id=168
pune www. in fata la fiecare link si vezi daca te ajuta

ada 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns adelapop spune:

adas eu nu mai stiu cum mi-am activat PM
ti-am trimis un mesaj si zice ca ti l-a trimis dar nu stiu cum sa ti-l activezi....CHIAR NU MAI STIE NIMENI?????????????
madacristina felicitari pt bebe grusunel, baga multa odihna ca o sa fie nevoie acasa, te asteptam cu detalii si poze bebe
cristina_ioana toate sunt superbe insa pe mine ma omoara bebe luca cand doarme el in prima saptamana cu guritza deschisa....este absolut superb. auzi??? dar una bucata sot de unde ti-ai luat???

nu stiu ce discutati voi despre barbatii raci dar sunt bestiali
al meu e rac si ee si destept, si frumos, si descurcaret, si de toaaaaaaaaate
si o iubeste si pe mama lui...sunt fff familisti dar nu obsesivi, si nevasta iar cu bebe din burtik e abs adorabil, asa ca don,t worry - sunt super caractere
37+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns bibi spune:

MESAJ IMPORTANT CATRE PROASPETELE MAMICI (FELICITARI!!!) SI BEBELUSHII LOR (BINE ATI VENIT PE LUME PUIUTZI MICI SI DRAGALASHI!!!):
NICI SA NU INDRAZNITI SA DEZERTATI!!!
STATI AICI CU NOI PANA SE NASTE SI ULTIMUL BEBELUSH PROIECTAT SI APOI NE MUTAM CU CATEL SI PURCEL LA CLUBUL SCUTECELOR.

Bibi cu no. 2 si David (08.07.2003)
POZE
CUM A VENIT PE LUME DAVID
http://tickers.TickerFactory.com/ezt/d/1;10053;19/st/20060830/dt/8/k/2c2b/preg.png

Mergi la inceput

adelapop, am primit un mesaj de la tine dar nu stiu daca a activat PM-ul sau nu. in orice caz inseamna ca pot primi mail-uri de la voi, nu?

cristina_ioana, poti sa-mi trimiti te rog pe adresa de mail despre "tarife", pleeease

ada 39+

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Cristina_Ioana spune:

Adelutza esti mortala ma
Ayanna sarumana de compliment...chiar simt ca ma usuc pe picioare de oboseala, dar asta e numai inceputul...
Fetele, sarumana de complimente
Am fost afara cu papushu' si imi venea sa ma lungesc nitel pe banca sa trag un pui de somn...
Eliza, eu mi-am uns mameloanele cu Garmastan din luna a 8a, asa usor fara sa insist de teama contractiilor...nu am facut furia laptelui si sanii sunt ok, doar ca mi-a rontzait Luca un sfarc de mi l-a facut ferferitza...si acum ma ung in fiecare seara cu garmastan

Cristina lui Luca (21 jun 2006)

http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos

Mergi la inceput

Link direct catre acest raspuns Taty spune:

Am fost la ultimul control al doctorei de familie si mi-a risipit temerile ca bb ar sta altfel decit cu capusorul in jos...a pus mina si i-a simtit imediat capusorul jos...am rasuflat usurata caci nu vreau cezariana...
Printre altele mi-a atras atentia ca in zilele 5-7 de viata ale bebelinei sa imi fac programare pt "testul calciiului", voua vi s-a spus asta? Cica e o boala care trebuie depistata de f. devreme, si anume, fenilcetonuria si ca este obligatorie facuta aceasta proba pt a face tratament daca Doamne fereste e cazul.Va dau aici un link unde am mai gasit ceva info: http://www.produse.speciale.home.ro/
Tatiana, , 35w

Mergi la inceput

fetelor, voi aveti sau ati avut colostru in ultimele luni de sarcina? ca eu mai am cateva zile si nasc si nici urma de asa ceva. sa insemne ca nici nu o sa am laptic sau nu e o regula? ca mai am si sanii mici, mici - asa, cam de cupa A - si cu toate astea multe persoane mi-au spus ca nu dimensiunea conteaza

ada 39+

Mergi la inceput

quote:
Originally posted by Taty

Am fost la ultimul control al doctorei de familie si mi-a risipit temerile ca bb ar sta altfel decit cu capusorul in jos...a pus mina si i-a simtit imediat capusorul jos...am rasuflat usurata caci nu vreau cezariana...
Printre altele mi-a atras atentia ca in zilele 5-7 de viata ale bebelinei sa imi fac programare pt "testul calciiului", voua vi s-a spus asta? Cica e o boala care trebuie depistata de f. devreme, si anume, fenilcetonuria si ca este obligatorie facuta aceasta proba pt a face tratament daca Doamne fereste e cazul.Va dau aici un link unde am mai gasit ceva info: http://www.produse.speciale.home.ro/
Tatiana, , 35w

taty, ti-a recomandat analiza pt. ca ai sau ai avut ceva probleme cu calciul sau asa pur si simplu ? pt. ca la noi nu am auzit sa se recomande. desi mi se pare utila dupa ce am citit pe link-ul pus de tine. nu stiu insa ce inseamna screening neonatal. oare analiza de sange? pt. ca de obicei asa se determina lipsa de calciu. si ma gandesc ca pe langa lipsa de calciu ar fi bine de stiut si daca are lipsa de fier sau vitamine, ca sa poti sa suplimentezi la timp deficitul

ada 39+

Mergi la inceput