Mamici de iulie - august 2006 (71)
Raspunsuri - Pagina 14
Cristina_Ioana spune:

Fetele cucuietele, avem si noi capitol deschis la Clubul Scutecelor, ihaaaaaa !!!

Fetele care ati livrat, va astept acolo sa tocam !

Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
larissa_79 spune:
mai_iunie2006, multumim de urari si de predare de stafeta. M-a emotionat mesajul vostru. La noi a inceput sa fie ziua si bebele...mari emotii si mari bucurii. Voua va dorim sa cresteti mari si frumosi...acusi acusi va ajungem si noi din urma la clubul scutecelor!
mada_mxm si map, eu si alexia din burtica...tinem cu Italia la titlu...deh..frumusei barbati si noi suntem fetite....
Pe de alta parte eu nu cred ca trece Portugalia de Franta...dar cine stie...
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 38+
Cristina_Ioana spune:
Io n-am mai vazut niciun meci de cand s-a nascut Luca, sunt fericita ca apuc sa fac dush seara...si ce pariuri incingeam cu sotul pe vremuri, adica acum vreo 3 sapt....
Map iubita, nu mai sunt deci la curent cu ce face Ballack sau alti dragutzi...![]()
Cristina
lui Luca (21 jun 2006)
http://pg.photos.yahoo.com/ph/cristina_mistodie/my_photos
map spune:
Mada avind in vedere faptul ca am adormit la noi nu a iesit scandal. Si sincer nu prea stiam asa sigur cu cine sa tin, ce si nemtii si italieni tot niste increzuti erau ![]()
Monica si
33 +
adas spune:
pika-pika, felicitari pt. bebelina

ouau, fara anestezie ????!!!!!
eu am fost la control de dimineata si mi-a spus dr. ca pana sambata sigur nasc.
iar daca nu nasc ma asteapta sambata dimineata cu bagajul facut sa ma infiintez la spital. nu stiu de ce, dar parca m-a luat prin surprindere. parca ma obisnuisem cu burticuta mea. si in acelasi timp sunt nerabdatoare si mi-e teama putin de ce urmeaza. acum stau ca pe ghimpi. mi-a spus sa ma duc acasa sa stau in pat si sa astept sa nasc, asa ca ma uit din 5 in 5 minute la burtica sa vad daca a coborat, ma tot duc la baie sa vad daca am eliminat dopul, iar de fiecare data cand ma ridic ma astept sa mi se rupa apa

ce senzatie ciudata sa stai si sa astepti...
ada
40+
yanis spune:
MAP ,ma bucur ca m-ai mai linistit,insa si duminica si luni au fost ffffff puternice durerile,iar bb se misca de parca nu mai vroia inauntru in burtica si se intindea, de ziceai ca acum scoate manutele
, piciorusele
prin pielea mea,iar eu nu mai stiam ce sa fac.Ioni,sotul meu se uita si se minuna
ce face ala micu`.Nu am sunat dr,ca sigur zicea ``in spital
``,ca el cam asa e,cica numai asa ma poate tine la pat.Am luat la no-spa de am impresia ca nu-si mai face efectul.Sa speram ca totul va fi bine
,oricum,acum ma simt ceva mai bine,altfel eram la pat![]()
cristina
+32
larissa_79 spune:
adas, vad ca tu ai dpn 12 iulie...eu am pe 13 iulie...ma duc si eu azi la control sa vad ce zice medicul...daca vrea gogoasa mea sa vina sau inca nu. Stii ce nu inteleg eu? de ce ti-a zis sa stai in pat...nu de alta dar eu stiam ca tre' sa umblu zilele astea sa nasc mai usor.
cristina_ioana, va mutati la scutece deci....
mergeti mergeti...ca vin eu nestiutoarea din urma si o sa pun 1000 de intrebari ca eu nik nu stiu. Am mai citit prin carti dar parca nimic nu se prinde de mine.
Poze cu burticuta si lucruri bebe
http://pg.photos.yahoo.com/ph/gabyzv23/my_photos
Larisa si Alexia 38+
map spune:
Cristina_Ioana Balackul plangea rauuuu, l-am vazut dimineata la TV. Mi-a parut rau de ei atunci. Dar sincer de toti imi pare rau cand ii vad cm plang ca alearga toti saracii.
Ce face bebe Luca s-a intors de la plimbarici?
Monica si
33 +
amiss_zip spune:
yanis sfatul meu este sa nu mai zabovesti! Vorbeste de urgenta cu doctorul tau si ai mare grija ca de la contractiile pe care le ai ti se poate rupe apa!! Trebuie sa stai f linistita sa il mai lasi pe bebe inauntru! In maternitate era o graviduta la 29 de sapt careia i s-a rupt apa si asta pentru ca ea nu si-a dat seama ca e grav cand i se intarea burtica asa tare!! A ajuns la spital, sa ii opreasca travaliul si sa o rehidrateze dar a nascut pana la urma dupa 2 saptamani! Ai maare grija nu neglija daca vrei sa il mai tii pe bebe in burtica!!!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra 
amiss_zip spune:
felicitari PIKA PIKA! Ma bucur foarte mult sa aud ca ai nascut! Abia astept sa citesc povestea nasterii bebelusei tale
!
www.flickr.com/photos/84539179@N00/166696886/in/photostream/" target="_blank">poze cu noi![]()
www.desprecopii.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=78768" target="_blank">povestea nasterii micutei Petra